Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@daisyr Nevím, jestli jsem ti v táble neudělala borčus. Úplety, co nebyly v tabulce vysloveně napsané, jsem tam doplnila (třeba opičky verze II. a berušky a tak) a dala jsem to mezi úplety - jak jsou mašinky, kohouti atp. A te´d koukám, že to někdo doplňuje dolů - ř. 101 a 102, tak by to chtělo sjednotit. Mám se tedy napsat dolů nebo se to naopak má přesunout pod tričkoviny nahoru? 😀
Ale teda, tam to žije, hustý! To je mega mega hromada už teď a to je mladá 😀
tak podavam hlasenie,uz mam 4 hrivy 😵 tak este 10 😝 idem do hajan pa pa
hojky nevíte kde se dá koupit elastický úplet co je na elasťákách na mtx jsem ho nenašla tam je jen elastická teplákovina.
jo a nemáte někdo na odprodej finerib-patent bílí(přírodní)? nějak jsem na něj v hromádce mtx zapoměla ☹
@lillyzelvicka myslím, že byl na pattistudiu.. Ale na elasťáky bude super i bambus. interlock, co z něj šila car. spodˇáry. Já z něj šila chlapovi trenky cca před rokem a pravě mi zbylo, tak přemýšlím nad elasťákama pro dceru 😉 Nebo spodáry pro mě??? 😀 😀 😀 A mají ho na šd v barvičkách 😀 Jinak Pattistudio mělo elast.úplet taky v krásných barvách, zvlášť zelenkavá byla úúúža 😀
Baby, vy tak chválíte velur z mylly, že jsem neodolala 😀 A ty barvy 😵 😀 😀
@caramilla @daisyr...tak já to teda dala blbě dolů 😠 Bude to fakt lepší hodit trikoot k trikootu... 😅 Pardon 😅 Přehodíte to, prosím 😵 Nerada bych to tam nějak dokopala 😉 Huuhkaja 😀 😀 😀 😀 😀
@palosek aha no tak bambus. sport uplet ze šijem dětem bych měla mít na cestě a hned dvě barvičky tak uvidíme 😀
A mylly holky ježiš toliko krásných látek ale jako fakt kde na to brát 😅
@lillyzelvicka ...no a ještě potřebuju nějaký softshell...k tomu mylly....ale kdo by odolal??? 😅 😅
@palosek no právě soft taky potřebuju a mylly uhá 😀 no nejsme mi tu partička 😅
tak já mylly tentokrát odolám. Už ten soft mě bude stát majlant a ještě k tomu VTC a Engross na ty bundy co tu mám objednaný.
hmm, vidíte to, jsem úplně zapomněla na soft a engross, tak to asi budem o hladu, nejvyšší čas začít prodávat starý krámy na aukru 😀 😀
@michamicha ...a muž si myslí, že na hlavu jsem jenom já... 😅 😀 😀 😀 😀 😀
@petkasv ...horší je, že na to dítě je pořád tooolik krásných nových látek a vzorů 😝 Ale pořád asi budeš míň utrácet než muž...má dobré koníčky 😀 😀
Jinak jsem si hrála s lamou 😀 😀 http://kucpav.blog.cz/1201/lama-nocni-plenka ...klidně pište komentáře a názory 😀 😀
@petkasv no tak u nás to je horší, my máme spoustu společných zájmu, takže je téměř vše dvojmo. 2 auta máme z důvodu, že manžel do práce dojíždí, pak máme 2 motorky, 2 foťáky ze 2 aut pro nás vyplynulo 2 autosedačky (ikdyž jsem si najivně zprvu myslela, že s 1 vystačíme) ale chyba lávky, když si vzal manžel moje auto a já v tom jeho neměla sedajdu 🙂 pak platíme hypotéku za 2 nemovitosti a tak dále prostě jsme dvojka 😀 😀 takže zas toliko kaček nezbyde, když jsou tak drahé koníčky
@michamicha hele uz jsem se taky rozhodla nahazet par kramu po em. na mmb.. 😅 😀
@sufik1 paradni napad, hlavne z toho softshellu!
@caramilla teda poklona, fakt ty pruhy na tom tvem tricku na tobe navlecenem jsou uzasne!!! 😵
@daisyr no to je rychlost! a ja tu den nejsem a tabulka uz je i poloplna.. 😅 😀
@jam3 no jestli ty hromadky pujdou timhle tempem, tak na tu banku budeme muset jit hooodne rychle! 😀 😀 😀
@sufik1 máš pravdu, pekní sú tučniaci, ale aj líšky sa mi páčia.....
@sufik1 božské sú látky, vidím to na dalšiu hromadku, však?
@animal tak zo všetkého dva? ste proste silná dvojka 🙂
@animal tak o autech nemluvím, chlap miluje ameriky, takže to tady podle toho vypadá a každý máme svý auto ještě navíc 🙂 ale autosedačku zatim jenom jednu 🙂 ale koníčky má dobrý, má kapelu a hrají skoro pořád, takže každý rok nové činely atd, a on je fakt ras na tyhle věci, hodně do toho řeže, aspoň ne do mě .-) 😀 😀 😀 😀 😀
kočky, ak mám balíček 0,90 kg ako najlepšie poslať?
@kalman - kvietkovaný menčester pripravený na odoslanie

@sufik1 výplňku lilek podšes i nepodčes tu mám nasysleno asi 10, takže naopak mám moc 😖 Já jsem onehdá prostě doplňovala minimum v hromadě tak dlouho, dokud se nevzal, tak proto tu mám tolik 😀