Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
děkuji za povzbuzení půjdu spát tak se tu mějte pěkně 😅
on mě tam doktor posílá protože mám ještě dost oteklé nohy,ruce a dnes se k tomu přidal i obličej a navíc mě bolí hlava tak proto ale určo bude vše v pořádku
Citam diskusiu - nie samozrejme uplne celu, kedze je tu 685 stranok 🙂 ale chcela by som sa opytat, ci niektore mamicky sijete bio oblecko alebo plienocky na objednavku? Kamaratke sa narodi babo, a ona ma rada bio a prirodne vecicky, ziadne Pampers a podobne.. tak by som ju chcela prekvapit (pokial by to bolo mozne a boli by ste ochotne). Ja som do sitia lava-prava, cize ja si na taketo nieco netrufam. Pozrite si moj kratucky profil, v nom najdete udaje na mna. Diky moc. Teri.
Budete ještě někdo připisovat do objednávky patentu? Že bych to už objednala.... 🙂 Napište mi prosím adresy do tabulky. Díky moc
hodila jsem na blog ten střih na čapku a legínky, tak koukněte http://susu-sufik.blogspot.com/
došívám další bodyno, to lemování je teda piplačka
já bych tak šila a nemůžu do pracovny ke stroji, protože moje drahá polovička tam sedí u pc (máme společný stůl) 😠 takže jdu spát, včera jsem ponocovala a nějak mi ten spánek začíná chybět 😝 snad budu mít o víkendu trochu času a štěstí a kluci mě pustí ke stroji 😅 ale vidím to bledě...
dobrou 🙂
prosim viete kde mam kupit alebo objednat latku sovicku. len na Slovensku.
viem aj su v Cechach. nechcem. lebo drahe postovne.
Dneska zdravím z noční šichty, ale nešiju, dneska zvracím... :( Takhle blbě mi nebylo snad nikdy v životě, ani v nejhorší kocovině. A těhotenství to fakt není - jak se mi posmívá manžel:( Doufám, že se virtuálně nenakazíte... ☹
@lenasss tak hodně štěstí ať je to v pohodě a dají na tebe pozor 😉
Tak mi včera došel ten bambus sport, úplet na ty gaťky ale místo gatěk jsem z něj ještě včera spíchla sportovní podprdu 🙂Foto nic moc 😅
@lillyzelvicka to je olemovane lemovacou gumickou? fakt perfetne sikula.
@dugyna jojo lemovací gumičkou
@lillyzelvicka vypadá dobře. Já vzala omylem ten slabší a slabší byl i ten výsledek. A ještě to nemám všechno dodělané. Ale tahání zachránila lemovací gumička. Příště vezmu ten silnější.
Tak s těma patentama, to jsem včera klikla na červený, kde bylo minimální objednatelné množství 3 kg, jinak to bylo po 1kg...tak asi je červený nějak extra žádaný nebo nevím 😉
Jinak se kochám vašima výtvorama, šijete holky krásné věci 🙂

@lenasss Taky na vás myslím!