Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Tréningáče vydržely první testované ho... A 100% 😀
Jen ještě musím pozměnit střih, ještě nejsem 100% spokojená. Že já jich našila včera tolik. GRRRRR 😖
no moc vás nestíhám dočítat, protože už řeším kompletování tabulek a byli jsme venku...... tak pokud něco potřebujete k softu a nažehlovačkám, tak IP nebo mail prosím je to rychlejší
@mehlo pokial už to bolo na pichanie, tak asi sa ATB nedá vyhnúť. My sme s predpísanými ATB od ušnej išli k obvodnej dr. na CRP - to bolo negatívne, takže sme tie ATB nebrali. Ale on by si tie uši pichnúť ani nedal, iba keby ho uspali ☹ a za dva dni po tých kvapkách mu to prešlo. Mal predtým nádchu?
Strih na panske nohavice som posielala, ak este niekto chcete a ste prehliadli prispevok tak mi napiste do IP vas mail 🙂
holky nemate niekto strih na detsaku bundu, budem ju robit so softshelu, velkost cca 80-90, aby som nemusela vyrabat. nejak do robenia strihom sa mi moc nechce.
inak so softshelom som dopadla tak,. ze ked som spocitala, ze na co vsetko ho potrebujem, tak budem objednavat nakoniec napriamo. potrebujem necelych 50m, tak vezmem 5 farieb.
Zdravim, nemate nahodou nekdo zkusenosti s luperem? Ve wendy ho ted maji za akcni cenu 50,- za kilo a pisou ze je to termofrote 80 % bavlna a 20 % polyesteru. Akorat teda ty barvy nic moc.
@terezita foto 🙂
@lillyzelvicka se neumim sama vyfotit 😅 zvladla jsem jenom bystu.. 😀
@vdovec neprovokujte me dneska tou ruzovou.. 😅 uz me staci, ze tu zlobi cele odpoledne nase podarena dcera.. 😀 😀 😀
@terezita ty jo pěkné i když vidím jen kousem a ten puntík to je co ?
@terezita zaujímavé tričko, pekné.... aj maminky si majú šiť......
@lillyzelvicka to patri k tomu, je to loop, nakrcnik ci jak se tomu rika hezky cesky..
@caramilla aha... @lillyzelvicka tak teda bavlna od mraze 😅
no hele peto uz jsem si tu vcera obkreslila 3 strihy na sebe.. jen me vadi, ze je na ty moje hadry potreba tolik latky.. 😅 😀 s em. je to o dost snazsi.. 😉

@zojec Já bych tam dala něco s elastanem, buď vyloženě plavkovinu nebo patent. A na Klárku se mi tréningáče hodně osvědčily, hlavně mimo domov.