Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka jé, to je pěkné a střih máš svůj? 🙂
holky, moc krásné výtvory! Ta ženská trička super, zase něco jiného, než dětičky, alespoň se to tu oživí! 😉
Dievčence odporúčam každej čo si objednáva soft prekontrolovať, mne sa tam objavilo o 6metrov navyše čo som si neobjednávala ☹
@terezita no vidíš, tak jsem si to pomotala. Tohle jsem měla půjčené od vevercam http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2009_5/a... střih 5, zmátlo mne to.
@kalman a co tam máš navíc?
@palosek jo střih můj 🙂 a doplněný až dle nápadu během šití
@lillyzelvicka 3mcihlového softu a 2 m. svetlo zeleného a 1m kalhotovina šedá
určite sa to tam dostalo omylom
@kalman tak to je dost jako já to nebyla jen mě napadlo že bych se něčeho ujala.A myslím že i animal psala že zase někde ji něco ubylo myslím že ta kalhotovina.Bohužel tyhle barvy mám 😒
@daisyr dřív nee já furt uvažuju 😀
krásný večer, švadlenky, krásné výtvory 🙂
hm to mylly ty želvičky jsou taky nové co? ty tam nebyla 🙂 jen ty jejich minima. jdu se kouknout co tam máte a když tak doplnit 😀
@lillyzelvicka no práve že je toho hodne , četle sem e-mail a tak sem jen tak kukla na kontrolu a zdesila se , pri platbe by mne asi vystrelo 😀
@lillyzelvicka @veronik77 já taky 😀
holky jak vám dopadl test merino z mylly versus climran z mTX???? Co je lepší (resp. poměr cena/výkon)???
ahooj teda zase je tu na co koukat, krásně šijete! Já se dneska potkala s Viki a už mám ve skříni flees z wendy a na stroji namontovanou kráčící patku ze strimy. Nějak už ani nevím komu za to podekovat, asi @lillyzelvicka a @sufik1 že?
Děkuju děkuju!
Jen s tou patkou trošku bojuju. Nejprve jsem šila z žirafkovýho mtx pyžamkový kalhoty a divně ve stroji cvakalo, nakonec se zlomila jehla o levý okraj patky. Vypadá to tak, že jehla byly moc blízko okraje otvoru v patce a trochu do něj narážela, až narazila víc. Moje blbost, zapomněla jsem vyměnit jeans za stretch. Ta stretch už nenaráží, ale přijde mi že je pořád nebezpečně blízko kraje, i když měním šířku stehu. Napadlo mě, jestli mam správný chapač. Patka je na stroj s CB chapačem. Jak poznam, že je CB nebo rotační? V návodu ani na netu jsem to nenašla... To se ptám brzy co?

@terezita triko super, nějak tam nenacházím ani ň do růžova 😝 😀
Taky jsem ted večer šila něco jiného než žužu 😀 😀 Druhá dcera přišla s tím, že mají 1.tělocvik (předtím měli plavání) a že potřebuje tepláky....jako vždy nejlíp informovat navečer....tak přišel vhod petrol výolněk + patent...střih podle kalhot 😀 Ale takhle jednobarevné (dle výběru dcery) je to fádní...do rána tam má louku 😀 😀
Ale sedí jí to pěkně. 😉