Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Budu si neco objednavat z MTX nechcete nekdo neco?
@dugyna Jasmínka taky miluje věšení prádla, teda spíš dávání do pračky a vyndavání. Když jsem byla nemocná a měla horečku a doprala pračka, tak se srandy říkám - jasmí, pračka a ona došla do obýváku pro koš, vzala ho ze sedačky, donesla do koupelny, otevřela pračku a vyndala prádlo, já jen koukala🙂 Včera slyšela, jak doprala pračka, vzala koš a hned "mamí, mamí.."🙂
Jsou to bobci...
@michamicha e-shop na wendy je 100000let za opicema, zavolej té paní (první mobil v kontaktech) a domluv se s ní, nebo zkus mejl. Vystaví fakturu předem pro platbu převodem a nebo lze platit kartou u přepravce. Domluv se ale přímo s nima.
A ty teda děláš hromadu wendy. já bych chtěla nějaký ty vaflíky 😀
@lillyzelvicka prosím tě, ta stoklasa je za VO ceny?
mylly od objedná bylo u mě za 14 dní, z toho týden se to toulalo po EU 🙂 pak jsem to měla do týdne rozeslaný..
Holky, člověk tu den není a nemá šanci dočíst... jen jsem to prolétla a zjistila, že jsem přišla o možnost doobjednat nějaký soft z baleriny... já si to pořád nechávala otevřené, laborovala, jestli nezměním kombinaci a pak najednou šlus... no moje blbost, snad to z toho, co jsem si napsala, nějak poskládám... Jinak už se třesu na nějaké to šití a FURT se k tomu nemůžu dokopat... aspoň jsem si obkreslila jedny fajn rukavičky pro malou, že se na nich budu učit... no ale kdy, to fakt netuším... za pár dní dorazí návštěva a tady to vypadá jak po výbuchu 😝
@membri jee ja bych chtela! 😀 😀 😀 ale doufam, ze to nechcete sfouknout do nedele, bo budu mimo net.. 😝 😅
a protoze ve skrytu duse trpim, ze nebudu mit krasny hrejivy rolacek z merina na hory, tak jsem dneska aspon otestovala smesku merina a PE z flextexu. @sufik1 strihla jsem ho podle toho strihu z ottobre a je faaajn! je tak hezky na telo 😉 jen rukavy bych potrebovala o 5 cm. delsi.. no ted se s tim uz nebudu patlat, ale po vikendu si tam dam delsi naplety a rovnou s durama na palec.. 😀
Tak tabulku uz jsem udelala.. dala jsem tam par vzorku od patentu, vafle, Úplety z organické (BIO) bavlny, Finerib
kdyz tam neco nebude, staci si to doplnit . Neni problem ...
vice do hromadky muzu doplnit az po obede az bude mala spat.. ted musim jit delat obed 🙂
Na co je, prosím, finerib?
A jaké jsou vlastně aktuální hromádky? Vůbec nestíhám dočítat, jen prolítávám fotky 🙂
@daisyr jojo stoklasa VOceny 🙂
@caramilla nedělam hromadu, potřebuju jen nějakej flís 😅

@dugyna poštu mají individuální, dle množství nakoupeného množství ale těch 120kč bych počítala určitě