Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
panecku, clovek ide sit a tu sa popise 5 stran 😕 😖 😲 kedy stihate aj sit aj kecat?? 😀 dnes som zistila ze viem prd po anglicky, ale nejak som ten kabatik dokopala.. a poviete mi kedy sa odvazim strihnut aj do nejakej lepsej latky?? furt sijem len skusobne 😕 😕 cez vikend konecne stiahnem fotky tak nieco pridam 😉 a zas pekne vytvory, ako vzdy 😉
@petkasv My máme zavinovačku/dečku naši milovanou z oboulícu meriba (teda ze šijem, ale je prakticky totéž...) 😉
Prosim prosím, umíte někdo udělat, aby mně to v mtx hromadce počítalo? Jsem se přidala... 😉 Dík...
@sufik1 Výběr je i v těchto velikostech, je dobré hledat i v zahraničí. Zkus třeba www.brastop.com, tam mají výběr veliký. 😉 Jen je teda potřeba zjistit správně svojí velikost a převézt ji na britské číslování. Doporučuju kalkulačku zde http://www.spravnapodprsenka.cz/spravna-podprse... 🙂
@palosek Číslo účtu je v tom posledním hromadném mailu. 😉
@maly_prcek už jsi spočítaná 🙂
@animal Hele já tu šedou lamu mám, zítra na to kuknu a písnu ti, ale myslím, že půl metr mi tu přebývat bude... 😉
@medvi11 Dík,, taky bych potřebovala školení 😀
@maly_prcek já jsem ta, co počítá malou násobilku na kalkulačce 😀
@stassy no právě. I když se změří podle tabulky, tak to každý výrobce střihne jinak.... Já nakupuju tady http://www.lechaton.cz/Jak-na-velikost-podprsen... doporučuju shlédnout video. A i když je to hodně specializovaný obchod, tak tam stejně v mé velikosti jen jeden typ od jedné značky.
Chjo. No nechme plavky a prádlo...
ty plíny už dneska došívat teda nebudu, nějak jsem se zakecala... a jdu se psem.
prosím - kde u Mráze mají ten zelený úplet s ptáky Mylly? a mají tam ještě nějaké jiné potisk úplety pro děti? a za kolik? díky díky díky 😀
@veronik77 na letné. Ptáky měli zelený 199,-/m
z úpletů ještě proužky . bílá a na tom myslím červený a modrý, ale nejsem si jistá. A pak jsem tam brala minky http://susu-sufik.blogspot.com/2012/02/nezne-ch...

@sufik1 no manžel by sice bral ten tmavý, ale ten bohužel už došel ☹ a merino z mylly jsem obětovat nechtěla 😀