Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@rina76 tak to nepobírám, nechápu, smekám. Já bych se na to vyprdla! Takovou kravinu barevnou 😀 😀 😀 Uvolňuji ti dobrovolně a bez násilí svou postel v nejvyšších patrech Bohnic a stěhuju se do sklepa!
Mám nastřihán už i lamifix a ble, strašně to smrdí, bolím mě z toho kebule, kolena už nesloužej vůbec, bolej tak, že si nemůžu ani kleknout už 😢 😝
Dobré ráno, musím se zastav vysavače - myslím teď roombu, jiné značky neznám - já ji miluju, je to moje pomocnice! Doma jsou furt drobky od rohlíků a bordel z OL a bůhvičeho a takhle ji zapnu, když jdu ven a máme uklizeno. Navíc se mi nikdě v rozích neválí chuchvalce prachu (máme dřevěné podlahy, kdo má tak ví, o čem mluvím). Každé místo projede několikrát z různých stran a je tu čisto. Zatím nám nic neomlátila, před překážkou zpomalí a narazí do nich celkem citlivě (mám tu novou řadu a prý je citlivější, má víc sensorů). Nedala bych ji za nic na světě 😀.
@rina76 ty vado, to jsi šila? Tak to bych nikam nenašívala a rovnou zarámovala, dítě to zničí, to je pro něj škoda 😀 ????
Já včera háčkovala, ale dostala jsem se jen nad uši, neboť to potřebuju změřit a dítě spalo.
Dobre ranko, hadam uz dnes budu v schranke lemovacie gumky...tesim sa budem mat co opat na praci. a ten ottobre by uz tiez mohol dosjt do schranky...ale poslali mi email ze expeduju do 3 tyzdnov :( aj ked tyzden to uz mozno je......
kocky problizne 1kg latky je kolko metrov? aby som sa aspon trocha orientovala v MTX..vdaka
a este dalsia otazky ta teplakovina necesana to je taka klasicka hruba teplatkovina komunisticka, hruba a vnutri chlpata?
lebo nemozem v Ba zohnat take nic....
este sa opytatm ten polar fleese od MTX antippeling cierny je dobry nezmolkuje sa? je to ten hrubsi?
a z coho by ste usili navliecky...nevidim tam nic take...ale mozno som slepa 😀
tak se jdu pochlubit, konečně jsem došila pyžama pro holky. Původně jsem je chtěla šít na vánoce 🙂.
Recy vesta na karneval. Modelka ji oblékla na pyžamo 🙂. Při našívání mé první aplikace jsem myslela na
@caramilla a jejího krtečka. Použila jsem vliesofix a spokojenost.
Jinak díky této diskuzi mám řezací podložku, kráčející patku a vliesofix ( a látky skladem 🙂 ) a jsou to neuvěřitelní pomocníci. 🙂
@maly_prcek to by bylo fajn 🙂
nechcete ještě někdo BAMBUSOVÝ finerib? 😀 😀 😀
@dugyna ano uz sme doma s porodky,nesli sme na revers,boli sme klasika 4 dni 😉
@kryska5 neboj kym som tu ja nebudes jediny blazon 😀 a dakujem
@ucitelka70 kupujem pre nas obe 😉 😀 neda sa odolat 😅
inac uz sa latky predpieraju,co som si donesla s posty na chrbte domov v den porodu 😎
ten abstak sa neda vydrzat 😅 ,dnes sadam za stroj 😀 ,potrebujem nocnu kojo koselu,konecne som nasla uplatnenie toho MTX bambusoveho jednolicu 😉
inak toto je asi vtip ale nech googlim ako chcem neveim najst nejaky normalny eshop s latkami na sr 😠

@rina76
A PAK KDO PATŘÍ DO BOHNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
že @caramilla
je to úžasný