icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

alinn
11. feb 2012

@ucitelka70 to je ono! 🙂 to mám radost, žes to našla..jdu si to hned uložit 🙂

sussanah
11. feb 2012

@membri za me taky

ucitelka70
11. feb 2012

@alinn možno som už aj ja dávala, len som si neuložila a neviem, na kt. strane 🙂

medvi11
11. feb 2012

@membri jo, po konzultaci s mamkou jsem vzala jen 2,5m lamy (furt to stačí...někdo si ten půlmetr vzal) a dohodila jsem půlmetr bílého patentu do minima, ať se objedná a mně se doma určitě taky sejde...

membri
11. feb 2012

Takze prosim ted nesahat do hromadky, nez napisu :D

kdyby jeste nekdo neco chtel tak prosim do IP

medvi11
11. feb 2012

@membri tak tu tabulku uzamkni a máš klid 😀

lillyzelvicka
11. feb 2012

@palosek hele já tam tak ypořád raději nelezla neb musím šetřit a cvakla jsem tam tři metry a šup pěti kilo v látkách 😀 a raději jsem šla šít mám dvoje askamitové polodupky a teď jdu šít masku lva se mi nechce ale těším se i 😅 😀

membri
11. feb 2012

@medvi11 ja cekam jeste na @caramillu prave a ona nikde 🙂

to co se bude objednavat zmenim na jednu barvu

lillyzelvicka
11. feb 2012

a foto jen tak 🙂

petkasv
11. feb 2012

Holky prosím odkaz na MTX 🙂 nestíhám vás, den tu nejsem a vy nakecáte x stran 🙂 dostali jsme od našich k vánocům denní pobyt ve wellnesu, no naprostý úžas, odpočinek a relax 🙂 stejně nám to naši dali jenom kvůli tomu aby měli na den Betouše 🙂 všechny výtvory jsou nádherné 🙂

membri
11. feb 2012

@petkasv tak to me tam ted ty skaces v tabulce jo? 😀

petkasv
11. feb 2012

jééé promiň

membri
11. feb 2012

@petkasv neee v pohode.. jen si to tam dodelej.. dneska delat prvni objednavku

membri
11. feb 2012

tak se muzete kouknout, to co je bile to se bude objednavat

petkasv
11. feb 2012

@me mbri já teď koukala, nespěchám na to, ale většina toho co chci já se asi objednávat nebude, takže uvidíme jak to dopadne, do středy času dost 🙂

palosek
11. feb 2012

@membri super, vše co nutně potřebuji se objednává, kdy převézt prašule??? 😀

membri
11. feb 2012

@palosek vydrz pracuju na tom 😀

palosek
11. feb 2012

@lillyzelvicka máš pevnou vůli...gratuluji 😀 A krásné polodupky 😵

veronik77
11. feb 2012

@palosek prosím - jaká je spotřeba na ty trénig.kalhotky? stačí na dvoje jeden čtverec?díky moc 🙂

ucitelka70
11. feb 2012

žienky, poradte, kamoške chcem ako darček ušiť tričko na zumbu, kt. materiál a farba by bola vhodná?

barcav
11. feb 2012

@ucitelka70 panejo na zumbu taky chodím a to mě nenapadlo,že bych si mohla tríčo nebo kalhoty ušít, ty máš nějaký spešl střih ?

palosek
11. feb 2012

@veronik77 podle toho, jakou potřebuješ velikost. Koukni na blog a tam je odkaz na střih...různé velikosti. Já už neobjednávám jen jeden čtverec 😀

veronik77
11. feb 2012

@palosek hodíš mi prosím odkaz? mám ho doma v oblíbených, ale teď jsme na horách, no 🙂

membri
11. feb 2012

Jestli nekdo jeste neco chce tak piste IP

dugyna
11. feb 2012

ahojte kukam ze ste zase teda pisali

ak sa chystam na MTX ale na stredovu uzavierku....mam sa pisat do tej tabulky?ale radsej mam sa skusit napisat do zajtrajsej uzavierky?
ja by som ale chcela napr tu bledomodru lamu 🙂

membri
11. feb 2012

@dugyna ted je tabulka zavrena.. az ji dodelam tak ji zase otevru.

dugyna
11. feb 2012

@veronik77 ach to je smutne a este smutnejsie je to co povedal...ja neviem co za debila vymyslelo tan nazov ze materska dovolenka....sak to je taka ista praca...starame sa o nase deticky.....

ucitelka70
11. feb 2012

ja mám šedú lamu z wendy, ale som zobrala len 1 m, z mtx je iná lama? žeby som skombinovala so svetlomodrou?

dugyna
11. feb 2012

@zojec co si dala ako vypln?
@sufik1 ju ten krtecek je super..toho si si sama vyrabala alebo mas nejaku predlohu?