Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@alinn možno som už aj ja dávala, len som si neuložila a neviem, na kt. strane 🙂
Takze prosim ted nesahat do hromadky, nez napisu :D
kdyby jeste nekdo neco chtel tak prosim do IP
@palosek hele já tam tak ypořád raději nelezla neb musím šetřit a cvakla jsem tam tři metry a šup pěti kilo v látkách 😀 a raději jsem šla šít mám dvoje askamitové polodupky a teď jdu šít masku lva se mi nechce ale těším se i 😅 😀
Holky prosím odkaz na MTX 🙂 nestíhám vás, den tu nejsem a vy nakecáte x stran 🙂 dostali jsme od našich k vánocům denní pobyt ve wellnesu, no naprostý úžas, odpočinek a relax 🙂 stejně nám to naši dali jenom kvůli tomu aby měli na den Betouše 🙂 všechny výtvory jsou nádherné 🙂
jééé promiň
tak se muzete kouknout, to co je bile to se bude objednavat
@lillyzelvicka máš pevnou vůli...gratuluji 😀 A krásné polodupky 😵
žienky, poradte, kamoške chcem ako darček ušiť tričko na zumbu, kt. materiál a farba by bola vhodná?
@ucitelka70 panejo na zumbu taky chodím a to mě nenapadlo,že bych si mohla tríčo nebo kalhoty ušít, ty máš nějaký spešl střih ?
Jestli nekdo jeste neco chce tak piste IP
ahojte kukam ze ste zase teda pisali
ak sa chystam na MTX ale na stredovu uzavierku....mam sa pisat do tej tabulky?ale radsej mam sa skusit napisat do zajtrajsej uzavierky?
ja by som ale chcela napr tu bledomodru lamu 🙂
ja mám šedú lamu z wendy, ale som zobrala len 1 m, z mtx je iná lama? žeby som skombinovala so svetlomodrou?

@ucitelka70 to je ono! 🙂 to mám radost, žes to našla..jdu si to hned uložit 🙂