icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

alinn
12. feb 2012

@rina76 díky za recenzi! 🙂 taky vyzkouším

zojec
12. feb 2012

@dugyna myslis vypln do coho? do hojdacky?? ziadnu, usila som do vnutra taky vacsi vankus 😉

veronik77
12. feb 2012

@dugyna tak si dnes dáme tu kávičku spolu, jo? 😀

dankakk
12. feb 2012

Baby sk! Nemám net- netuším do kedy:( občas sa prihlasim z mob, peniaze @animal pošlem naraz, je tam vysoky príplatok za prevod. Ešte by sme mohli poprosit @daisyr, myslím že ona mala moje platby zadara, že celu sumu pošlem jej a ona to preposle animal. @daisyr, čo ty na to? Šlo by to takto?boli by sme ti nesmierne vdacne 😉

dugyna
12. feb 2012

@zojec hej hej.ok vdaka. pojdem pomerat zbytok toho zavesu 🙂
@veronik77 tak ok, aku mas rada nech urobim 😀

baby CR mate tam ikeu? totiz uz od vianoc sa snazim zohnat taku zelenu latku na zaves...u nas ju stale nemaju...tak ze ci keby ste mali cestu okolo alebo do ikei ci sa mi nekuknete ci ju vas maju..a pripadne nekupite.vdaka

rebelie
12. feb 2012

@ngvadi To jsi mě tedy nepotěšila... inu, budu to ještě zkoušet... Mám softky dvě, na jedné docela obyčejné vypadající spirálový zip - ale když jsem zkoušela v galanterii připnout jiný spirálový, tak neseděl, a na druhé ten YSK, nebo jak se jmenujou ty údajně kvalitní outdoorové zipy... tak ten by snad mohl jít někde sehnat... No, zapátrám..
@evinka Díky za tip.

animal
12. feb 2012

@dankakk já mám všechny zahraniční platby zpoplatněné za 145,-kč ☹ takže buď mi to pošlete z nějakého českého účtu nebo to @dankakk budeš muset poslat někomu s Fio bankou (nebo jakou máš banku) do ČR a ta osoba mi to přepošle

mikulka45
12. feb 2012

@kryska5; @papajka7; @ucitelka70; @wzorcek; @dugyna dugyna nestihla vcerajsiu uzavierku, mne objednavka az tak nesuri, pokial ani vam, mohli by sme to objednat s nou v stredu. Ja sa prisposobim vacsine.

rebelie
12. feb 2012

Tak přikládám slíbené foto svého nosícího nákrčníko-slinto-bryndáku 😀 (vypadá to asi šíleně, ale já jsem z něj nadšená, nosit plínu na prsou mě nějak nebaví...)

ngvadi
12. feb 2012

ad VLNAP, už je téměř naplněn limit, zbývá 200g, tak si něco ještě třeba dopište 🙂 a @veronik77, musela jsem ti vymazat tu baby, protože ta se bere po pěti klubkách, a kdyby někdo dorovnal, tak už je to zase přes limit :(

ucitelka70
12. feb 2012

@mikulka45 aj tak celá objednávka naraz príde na SK, nie?

papajka7
12. feb 2012

@mikulka45 dakujeme za dorucenie a mne tiez objednavka nenahana,lebo mne sa aj tak nenaplnil ten myskovi Bio jednolic,tak dufam,ze do stredy sa naplni a objedna, 😉

ucitelka70
12. feb 2012

@papajka7 ešte ja čosi hodím asi do stredy

ucitelka70
12. feb 2012

@papajka7 a ako si žijete? ako sa má Barborka?

papajka7
12. feb 2012

@rebelie jej toto je dobry napad 😉 jednoduche a ucelne 😉

wzorcek
12. feb 2012

@mikulka45 no, ked ja sa obavam ze ci este budu pruzky :( ved objednat sa to moze teraz a posle sa to potom naraz, nie?

papajka7
12. feb 2012

zijeme v celku dobre,mala je zlata,ale pekna rucickarka,tak sa satkujeme,lebo by som sa od nej nemohla pohnut 😅
a idem napravit renome bambusoveho jednolicu z MTX,ja som ho oprala a po oprati je uzasny hebucky,uz nevypada tak umelo,uz mam aj vystrihnutu tu moju kojo nocnu koselku,len ju treba dat dokopy,ale neak sa neda 😅 ,ked sa podari usit tak podam hlasenie,ako je prijemny na telo,uz sa na nu tesiiim 😵

rebelie
12. feb 2012

@papajka7 Díky! Mně to napadlo po té, co mi Báš už párkrát během nošení v šátku poblil triko... a je to dobrý i proto, že se nepotí u mě kůže na kůži, ale leží hlavou na té látce...

mikulka45
12. feb 2012

@ucitelka70 no ved preto sa pytam ze by isla naraz, ale neskor, az po tej stredajsej uzavierke... este cakam ci bude suhlasit aj kryska a wzorcek.

mikulka45
12. feb 2012

@wzorcek no mas pravdu, ja to chcem objednat teraz, ale ci vam to bude stacit dorucit neskor

wzorcek
12. feb 2012

@mikulka45 jaj, no ved jasne ze to moze ist neskor, tiez som to tak myslela 😀

ucitelka70
12. feb 2012

času mám aj ja, nespěchá to 😉

ucitelka70
12. feb 2012

@papajka7 ktorý bambusový jednolíc si brala? ja som brala termi rib, vnútro bambus zvonka umelina, bez elasticity, vypraté, ešte stále neviem, čo okrem spodiek ušijem z toho......

dugyna
12. feb 2012

@papajka7 aky je link na myskovy jenodlic? nasa mala lubi mysky 🙂

dugyna
12. feb 2012

@mikulka45
@ucitelka70
@wzorcek
@papajka7
dakujem ze na mna pockate 🙂

medvi11
12. feb 2012

@dugyna myšky tady:
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...

Jana z nich chce pyžámko 😀

kryska5
12. feb 2012

@mikulka45 mne to urcite nenehana, idem este okuknut ten mysaci jednolic ;)

petkasv
12. feb 2012

@membri a číslo účtu na který můžu peníze poslat 🙂

maly_prcek
12. feb 2012

@michamicha @macin73 Ta tarkysová je hodně tyrkysová (rozuměj výrazná), takže mně se líbí do kombinace s olivovou nebo tak lehce s žlutou/oranžovou (ale ne moc, aby to nebylo moc papouškovské), šla by i se světle zelenkavou nebo hnědou...
Ještě se mi líbí oranžovo-olivová/hnědá, olivová-zelenkavá, ...
V pondělí můžu nafotit olivovou, tyrkysovou a žlutou, ty mám doma.

Du udělat ty moje látky a obešlu vás IPkem 😉

petkasv
12. feb 2012

Holky objednávala jste některá z latka.cz ? 🙂