Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Baby sk! Nemám net- netuším do kedy:( občas sa prihlasim z mob, peniaze @animal pošlem naraz, je tam vysoky príplatok za prevod. Ešte by sme mohli poprosit @daisyr, myslím že ona mala moje platby zadara, že celu sumu pošlem jej a ona to preposle animal. @daisyr, čo ty na to? Šlo by to takto?boli by sme ti nesmierne vdacne 😉
@zojec hej hej.ok vdaka. pojdem pomerat zbytok toho zavesu 🙂
@veronik77 tak ok, aku mas rada nech urobim 😀
baby CR mate tam ikeu? totiz uz od vianoc sa snazim zohnat taku zelenu latku na zaves...u nas ju stale nemaju...tak ze ci keby ste mali cestu okolo alebo do ikei ci sa mi nekuknete ci ju vas maju..a pripadne nekupite.vdaka
@ngvadi To jsi mě tedy nepotěšila... inu, budu to ještě zkoušet... Mám softky dvě, na jedné docela obyčejné vypadající spirálový zip - ale když jsem zkoušela v galanterii připnout jiný spirálový, tak neseděl, a na druhé ten YSK, nebo jak se jmenujou ty údajně kvalitní outdoorové zipy... tak ten by snad mohl jít někde sehnat... No, zapátrám..
@evinka Díky za tip.
@mikulka45 aj tak celá objednávka naraz príde na SK, nie?
@papajka7 ešte ja čosi hodím asi do stredy
@papajka7 a ako si žijete? ako sa má Barborka?
zijeme v celku dobre,mala je zlata,ale pekna rucickarka,tak sa satkujeme,lebo by som sa od nej nemohla pohnut 😅
a idem napravit renome bambusoveho jednolicu z MTX,ja som ho oprala a po oprati je uzasny hebucky,uz nevypada tak umelo,uz mam aj vystrihnutu tu moju kojo nocnu koselku,len ju treba dat dokopy,ale neak sa neda 😅 ,ked sa podari usit tak podam hlasenie,ako je prijemny na telo,uz sa na nu tesiiim 😵
@ucitelka70 no ved preto sa pytam ze by isla naraz, ale neskor, az po tej stredajsej uzavierke... este cakam ci bude suhlasit aj kryska a wzorcek.
času mám aj ja, nespěchá to 😉
@papajka7 ktorý bambusový jednolíc si brala? ja som brala termi rib, vnútro bambus zvonka umelina, bez elasticity, vypraté, ešte stále neviem, čo okrem spodiek ušijem z toho......
@mikulka45
@ucitelka70
@wzorcek
@papajka7
dakujem ze na mna pockate 🙂
@dugyna myšky tady:
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Jana z nich chce pyžámko 😀
@michamicha @macin73 Ta tarkysová je hodně tyrkysová (rozuměj výrazná), takže mně se líbí do kombinace s olivovou nebo tak lehce s žlutou/oranžovou (ale ne moc, aby to nebylo moc papouškovské), šla by i se světle zelenkavou nebo hnědou...
Ještě se mi líbí oranžovo-olivová/hnědá, olivová-zelenkavá, ...
V pondělí můžu nafotit olivovou, tyrkysovou a žlutou, ty mám doma.
Du udělat ty moje látky a obešlu vás IPkem 😉
Holky objednávala jste některá z latka.cz ? 🙂

@rina76 díky za recenzi! 🙂 taky vyzkouším