Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
no kočeny, 2 dni som tu nebola a popísané cez 10 strán, chválim krásne dielka a že ich tu pribudlo, nádhera kočky. 🙂
hlásím, že jsem konečně pro případné zájemce nafotila postup a naskenovala střih na šití kalhotkových plínek
http://susu-sufik.blogspot.com/2012/02/kalhotko...
@barcav irmáčky luxusní, když já s tou irmou mám problém, že mi není příjemná. Ale asi střihnu do flísu z wendy, je mi furt zima.
@maly_prcek já chci taky tu limetkovou, jsem to tu jen nadhodila a nikdo se nehlásil, tak jsem jí do tabulky nepřidávala a teď když jsme se vrátili z víkendu od ségry, tak koukám, že se nakonec někdo přihlásil a už je i objednaná 😢
@maly_prcek já chci tý limetkový tak 1,5 metru 😎 nepřidáme jí tam na tu středeční objednávku? třeba by se ještě někdo našel, kdo by se přidal 🙂
@dugyna nad tou sv. modrou taky přemejšlím, by se mi dobře kombinovala s tou tm. modrou co už mám doma 😎
@michamicha ja ju chcem pre malu na spaci vak...a spalnu mame modru takze 😀 aj vacik musi ladit
@veronik77 ahoj, chtěla jsem ti odkaz hodit, ale nějak nám v těch mrazech asi zamrl signál na net 😀 😀
Ikdyž jsem restartovala pc, vůbec nechtěly najíždět stránky a odkazy...takže až teď http://kucpav.blog.cz/1110/pul-treninkove-kalhoty 😀
neběží nějaká hromádka na Stoklasu????
Tabulka uz znova bezi.. Jenom nezapisovat do bilych poli, ty jsou jiz objednane.. kdyz tak udelat nove pole..
Jinak jenom tak pro obraz, je objednno 150kg latek, tak proto postovne 1300,- 😖
@dugyna Ptala ses na spotřebu látky na spací pytel pro 1,5dítě? Já šila pro mimi z 0,5m a nezbylo ani fň 😀 Určitě 1,5m, abys měla rezervu. Šila jsem tenhle a už mám i naskenovaný střih. 😀 Jen sklidem můžeš všít zip místo těch mých patentků a mělo by to vycházet. http://kucpav.blog.cz/1112/multifunkcni-spaci-p... 😀
@membri ty brďo 150kg 😕 to je mega hromada 😀
@michamicha ...to teda...nemám moc představu, ale musí to být fuška 😀
Holky, kdo jste objednávali z Wendy- productservis...ozvali se vám hned po potvrzení objednávky?
@eustoma
@maly_prcek holky, tak já tam tu limetkovou ještě přidám na středeční objednávku a @dugyna mám tam přidat i tu sv. modrou ?
Jestli někdy budu chtít dělat ještě nějakou hromadu, ZABIJTE MĚ!! Možná to nebude teda potřeba, protože tuhle hromadu fakt nepřežiju. Už 4 dny se s tím s... manžel hlídal celý víkend, nevařím, nejím, neperu, neuklízím a stále to nemá konce. Vůbec nic mi nesedí, brečím, nadávám, opakovaně všechno rozbaluju, přeměřuju a převažuju a nemá to řešení...
10 stran nedočítám a ani neprohlížím, už ani hromady nemám sílu sledovat 😢

uz funguje tabulka MTX da sa opat zapisovat?