Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@dugyna no veď toto tá ochota, ja som robila na pošte ktorá je od tejto pobočky aspoň 3xväčšia a tam ochotné tie baby boli, tu majú v tom skladíku 5 a pol balíka ale ochota že by zdvihla riť zo stoličky žiadna .... 😠
To škoda riešiť, tam sa bežne ľudia za okienkami rozpávame a smejeme na tom ako príšerne tam tie ženské robia, fakt to je za trest tam ísť niečo podať, nie to ešte vybavovať ...
@maly_prcek tak mne zatim nechybi, ale to bude tim ze mam zatim jen toho kluka 😀
@kuna http://www.sicistrojehruby.com/eshop/index.php/... je výborný e-shop pan Hrubý má i kamennou prodejnu a při nákupu v prodejně dává i lepší ceny jak na shopu, mám od něj stroj, nůžky.... A taky je odborník na opravy strojů a to především na veritasky.
Tak dopsala jsem dalsi platby za dnesni dopoledne.. Tak se muzete podivat.
čau, mám OT, nedělal jste někdo webovky pomocí MS Publisher? Potřebovala bych trošku poradit 😅
@ivuska.h a další...
Já to tady teda ještě dospamuju, jsem prostě pomalá chodím "jen"obden... 🙂
Osobně to teda vidím tak, že pokud si obkreslím "něco" a lehce si to upravím (tu si přidám, tu si prodloužím), tak je to furt upravené "něco" a originální mi to teda nepřijde a tudíž bych to na fler neprodávala, na blog bych si napsala "upravila jsem si střih xyz"... a střih si nechala pro sebe, nejbližší kámoše atd. Taky tu mám střih na BG, Weehugers a šmiknu ti uši z toho, tělo o fous rozšířím... Ale furt to dělám s vědomím toho, že kopíruju. Samozřejmě i když vezmu papír a vymyslím si něco, tak dost pravděpodobně přijdu na něco, co už tu někdy bylo...
Taky jsem se kdysi inspirovala několika panáčkama a upravila si je dost výrazně. Bylo to dělané pro potřeby neziskovky na tábor a ten rok bylo hodně kreslených věcí (jeden člověk by to nedal) a tak jsem vymyslela panáčky tak, aby je zvládl nakreslit průměrný kreslíř a aby to přitom vypadalo furt hodně podobně, i když to bude kreslit víc lidí... Jedna z těch holek, co to tehdá podle mého návrhu kreslila s tím teď vydělává na fleru 😒 Kdybych si já chtěla něco udělat se svýma panáčkama, tak budu vypadat jako plagiátorka, i když jsem jejich matka 😖
Jinak i já vás teda posuzuju tak nějak jinak, nejste pro mně anonymní osoby, i když vás neznám většinou osobně...
@aerin já roky nakupuji od pána a v pohodě, je velmi ochotný a vstřícný a příjemný člověk. Dokonce mi nabídl, že se mi kukne na berninu kterou neservisuje a sežene i díly na ní pokud bude potřeba a to jsem jí původně chtěla hodit z okna 😀 a veritasky taky zachraňuje na počkání. Zrovna loni jsem u něj kupovala stroj za majlant a vím, že stroje mu dovážejí osobně , protože nevěří poště. To jsi mě překvapila, že se nereaguje, jen doufám, že se mu nic nestalo 😢 ráda bych si ještě pořídila COL.
@animal k těm kalhotám ze softu bych taky jak píše @lillyzelvicka řekla, že je máš asi nakřivo nastříhané a proto se ti to přetahuje. A taky jsem jednou šmikla kalhoty z látky která byla špatně vyrobená a dělalo mi to taky.
info k MYLLY, holky, už jsem upravila ceny, někde jsou o něco nižší (coolmax apod.), některé trikoty zase o něco dražší, juknětě na to. Ještě kdo máte vyplněny metry v šedých polích, tak toto zboží bylo vyprodáno, tak si to zkontrolujte a případně místo toho vyberte něco jiného. Zatím není vše do minima, tak uvidíme. Tabulku uzavřu asi ke konci týden, pošlu email. Teď jsem mimo domov, tak se sem moc nedostanu. Zatím pa. PS: kdyžtak piště email či IP v případě problémů.
holky potřebuju odkaz pro jednu paní na ten MTX, který se ještě nezauzavřel a kdy bude jeho uzavírka

@zdeann ano, atesty znamenaji ze jsou testovany i na to,z e si to dite strci do pusy. Alespon tak je to napsano v zakone. V klidu bych z toho sila.