Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
no uzavirka budy mela byt ve stredu
@membri Prosím Tě, jak se vkládá sloupec do tabulky? přemýšlím, že bych si něco málo objednala, ale už tam není volný sloupeček, kam bych se vmáčka a já se v google documentech nevyznám.. Nerada bych tam udělala nějakou botu.. 🙂 Díky.
A to jako uzávěrka tuto středu? Jako zítra? Hmmm, to nevypadá moc nadějně.. ☹
Dite me dneska posrabalo novou LED TV ☹ ☹ ☹ a ja nevim co s tim, az to uvidi chlap to bude ☹
ahojte kocky...ste uzasne..necitam vas lebo v robote sa neda a doma neni kedy... v robote je fajn len neviem ako to vsetko stihnem..uf je to makacka praca plus 2 deti a domacnost... (aby toho nebolo malo, predavame byt :D ) Ale to ze som tu cez den znamena ze som doma...moji certici su obaja chori, starsi mal tyzden horucky.... v sobotu som to nezvladla a osprchovala ho /som si povedala ze bud nemocnica alebo sa tozlepsi/ a mladsi ma tiez horucky a velmi dusivy kasel...zevraj angina...
krasne vecicky ste posili...chodim si vecer k vam oddychnut a pokukat co nestiham :( ja chcem byt na MD :D
@kryska5 snad to dnes uz pride neboj myslim na teba
@dugyna...nie si z BA? na miczkievicovej maju super vyber fleesu 🙂
babulky pred casom ste si tu pisali ohladom "olejov" eukaliptus..ake ktore pri chorobach...som si to vtedy neulozila, nemozete mi to niektora poslat? diiik
@lillyzelvicka Z wendy bych potřebovala kus černého flízu 😖 ALe nechce se mi kvůli tomu platit to vysoké poštovné ☹ A hromadu jaksi ne ne ne 😀
@kuna Jak psala @palosek (děkuji ti mluvčí 😀), dávám klasické, ale procvaknou max. 2 vrstvy. Lepší jsou bodce z lesklých, ty jsou delší, na plínách zlobí, na bundě jsou super. Když mám ale více vrstev - na začátku nebo na konci nebo když našívám přes bundu pruh (= 2 vrstvy) a pak ho ještě u zipu zahnu (=4 vrstvy), tak dávám ty s dlouhým bodcem. Podle mě se vyplatí mát pytlíček doma a kombinovat, kde to nejde krátkou, tak dlouhou.
Jinak nám celé dopoledne nešel el. proud, takže jsem uklízela, Boží, výpadek by měl být častěji! 😀 😀 😀 A oceňuju robotický vysavač, protože jede, i když nejde proud 😀 😀 😀
@maly_prcek 😀 😀 😀 Já jsem si vyšší verzi koupila, abych si ty prsty neudrbala do krve! 😀 Vybrala jsem si na něj ze spořícího účtu 😀 😀 😀
@caramilla co je to kus černého flízu ?
Holky chcete teda něco z wendy udělám tabulku????
@lillyzelvicka ...... 😖 chjo...já ne, ale zájemci určitě budou..... 😀 😀 😀 Jsem ti psala maila 🙂)
@lillyzelvicka 2m? 😉
@palosek TY SI MYSLIS, ZE ODOLAS?????? 😝 😀 😀 😀 😀
@membri moja kedy budeš zajtra objednávať? večer?..a kde máš uvedené ano..to znamená iba tie sa budu objednvať?..inak tie patenty som tušila ,že iba spoločne k stejnému jednolíci..nevieš,či náhodou niekto nemá aj o tie záujem..ja by som sa potom pripísala aj tam?..díky..a za ten LED je mi ľuto..a s čím to poškarabalo? ☹

@veronik77 co jsi me to poslala'?