icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

animal
16. feb 2012

@terezita no moc toho koukám na té fotce není vidět, kapsy jsou proštepnuté ozdobným stehem a ta oranž je ta co máš ty ta cihlová, ještě jsem k tomu stále nedošila kapuci 🙂 ale zips do límce už jsem všila 😀

alinn
16. feb 2012

@terezita 😀
fíha..tak to si nechám zajít chuť..vydržela jsem to bez nich doteď..tak to snad vydržím i nadále 😎

lillyzelvicka
16. feb 2012

holky navrhněte uzavírku wendy. jdu šít ale v deset to balím tak se rozhodněte pak tu kouknu 😉

terezita
16. feb 2012

@lillyzelvicka az se naplni ty kytky na merunce 😀 😀 😀

barcav
16. feb 2012

@terezita že já se tam vůbec koukala 😀 hrošíci, mráčky, stuhy ...... 😀 😀 😀

ivuska.h
16. feb 2012

@lillyzelvicka Netuším, vždycky jsem brala jen věci skladem.

alinn
16. feb 2012

@lillyzelvicka já navrhuji co nejdřív 😀
přidejte se prosím ještě někdo k těm kytičkám řádek 23. a 25..já nemám peníze abych toho vzala víc 😀 😀 😀

sufik1
16. feb 2012

@sinala schváleně jsem vyfotila ten flís z wendy. Tohle udělal po 2 měsích a to žížala ty tepláčky moc nenosí (hnědé)a já tu mikinu prala 2x (ta bledě modrá se zelenou). I když koukám, že by teda teď už velmi vyprat potřebovala 😕 .
Takže podle mne žmolkatí dost. A na to že má nějakou protižmolkovací úpravu už vůbec. Mám teda srovnání s mikinou z CaA a taky klasickým Polartecem (ten mi tohle udělal po 5 letech nošení!!!!).
Ještě jsem měla flís z mmb http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34341228&tab=0 a ten mi přišel, že žmolkuje míň.

aha, tak no fotce nic vidět není, takže se budeš muset spokojit s tvrzením, že žmolkatí

jarakr
16. feb 2012

Holky dnes jsem si byla u Wendy pro objednané látky . Jednorožci dnes nebyli, ale paní říkala, že budou, možná dokonce už zítra a možná i v dalších barvách.

dugyna
16. feb 2012

@membri mtx objednavka ci sa teda vcera objednalo...

animal
16. feb 2012

@ivuska.h děkuji za komentář k mikině a ještě se chci zeptat k těm horkým čokoládám, budu si nějaké objednávat a chtěla bych se ještě zeptat jestli to náhodou nejsou ty husté čokošky

terezita
16. feb 2012

@alinn ja si tam hodila 2 metry a je to az az.. 😀 😀

sufik1
16. feb 2012

@animal jestli budeš brát ty velikostní štítky, tak bych taky pár kousků užila. Tak od vel. 74 - 110 Nebo mají jen s-xxl?

animal
16. feb 2012

@sufik1 no právě že kdysi měli i čísla, tak snad mi to zítra výjde a dojedu to okouknout a zjístit ceny

alinn
16. feb 2012

@terezita no kdybych na to měla tak to dorovnám 😀 na mě je momentálně i ten půlmetr až až 😅 musím se nad sebou zamyslet 😅 😀 .... 😎

petkasv
16. feb 2012

Holky lobuju za riflovinu modrou, porosím, prosím, smutně koukám, chybí 1m 🙂 když si ho nikdo nevemete tak si budu muset vzít 2m a to nevim co bych s ním udělala 🙂

petkasv
16. feb 2012

@terezita, @barcav tam jsou více méně stejný látky jako nabízí latka.cz, a ta přímo prodává do ČR 🙂

kalman
16. feb 2012

@jarakr dik za info tak se nane budu koukat jestli je už mají skladem 😀

jarakr
16. feb 2012

@kalman
spíš dopuručuju objednat i když nejsou skladem. Já jsem je taky chtěla a paní mi řekla, že si je můžu objednat a oni mi dají vědět hned jak přijdou. Já se ptala jen na jednorožce, ale myslím že to tak může být u více vzorů .

mehlo
16. feb 2012

@caramilla no tak to je fakt dobrý

medvi11
16. feb 2012

@jarakr kolik jich budeš brát? Chci taky, i ty hvězdičky k tomu nejsou marné...

sinala
16. feb 2012

@sufik1 díky

jarakr
16. feb 2012

@medvi11 potřebuju minimálně 2 kg na povlečení, ale vezmu 3kg kvůli lepší ceně a přebytek udám.
Více se mi líbí na modrém podkladu, ale pokud by ti vyhovovali víc na růžovém tak klidně, krásní byli obojí měli je tam, ale už prodané.

beky52
16. feb 2012

baby..kedy je uzávierka MTX???? niekto nech napíše 😒

membri
16. feb 2012

jdu vam ukazat prvni vec kterou jsem usila 🙂 jeste chybi kapsicky, ale ty budou 😀
Neni to idealni, ale ucim se sit sama.

membri
16. feb 2012

@beky52 holky to chteli prodlouzit, protoze se toho moc nevypnilo do minima..

Ale jinak me je to jedno, jak chcou holky 😀

ivuska.h
16. feb 2012

@animal Nejsou, není tam žádný puding ani tak, fakt jen čokoláda, kakao, cukr, koření atd.

beky52
16. feb 2012

@membri ..oki.díky..ale prosím ťa ak budeš uzatvárať..daj vedieť..díkes 🙂

animal
16. feb 2012

@ivuska.h aha no tak alespoň, že jsou s příchutí 🙂 jsem na ně zvědavá zaujal mě ten zázvor, karamel, pomeranč a pak je tam myslím bílá s příchutí malin nebo čeho s tou máš zkušenost??

membri
16. feb 2012

@beky52 jj jasne dam vedet.. s tim se pocita..

jarakr
16. feb 2012

@medvi11 jo a pokud chceš jednolíc jemné fialové květy na béžové, tak jsem 1kg vzala. Už je v nabídce nevidím a jsou krásné.