Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Vy nikdo nechcete z Wendy ty kytky na nebeské 🙂 http://www.produktservis.com/katalog/wendy/jedn...
@veronik77 dík za odpověď..já ho právě mám taky doma..a přemýšlím jestli se mi líbí, nebo jestli ho využiji nějak podřadněji 😀 a právě by mě zajímalo co to "trabal" znamená 🙂
@lillyzelvicka @michamicha @ivuska.h alespoň ušetřím. 😀
@petkasv tyhle? http://www.produktservis.com/images/katalog/242... ty nejsou v tabulce ještě, ne?
přidá se někdo k tomu jednolícu růžičky na růžové? jestli ne, tak vezmu celej 1 kg pro sebe 🙂 si z toho našiju noční košile 😀
holky prosím Vás když vkládáte novou položku do tabulky a neumí te to tak mi písněte já pořád opravuju a doplňuju vzorečky
A ti nosorožci jsou na objednávku!
@terezita a jak jsi poznala, že jsem to já? Mně je to jedno, ale zajímalo by mě, podle čeho je člověk dohledatelný...mít různé nicky nebyl můj záměr, spíš jsem většinou tvořila účty narychlo za účelem nákupu 🙂
@caramilla no jasně, taky bych šoupla takový krásný cedulky někam, kde jsou vidět 🙂. No a s tím MMB ještě, já vím, že tam mám tu jednu novou nelegálně, ale kvůli jedné plence si teda nechci měnit členství 🙂.
Spíš si říkám, jestli bych ty použitý neměla víc zapatlat a blbě vyprat, aby byly aspoň flekatý 🙂. Já je vždycky zapírala rovnou žlučákem a pak prala na 60 a většinou fleky pustily. No a na focení jsem je ještě hezky nažehlila, aby vypadaly hezky, ale teď čtu, že jsem vlastně možná tímhle sama proti sobě 😀. Jenže sežváchaný zmuchlaný hadry mi nekoupí už vůbec nikdo 🙂.
holky, od koho na fleru kupujete buttonky na potahování a udělátko? A jaká je dobrá nějaká "univerzální" velikost, na mikinky, kabátky...? A jde jedno udělátko použít na víc velikostí, nebo musím mít jedno ke každému buttonku?
Ahoj baby...od včera nám nejel net...dočítám, nestačím se divit, jsem na str 766 a teda nevím, kdy vás dočtu ani co je nového...že já se do toho šití s @caramilla nápady nedala hned před rokem... 😀 😀 😀 Chjo 😉 ...ne fakt, je to blbý... 😖 , hodilas jí tam aspon ten odkaz??? ...to víš, jsem s čtením pozadu 😀 😀
@lillyzelvicka A co znamená že jsou na objednávku, treba na ne čekat? Když je to problem tak je zmaž ☹
@lillyzelvicka Nosorožci nebo jednorožci? 😀 😀
@alinn TEEEEED!!!
brala jsem je tady http://de.dawanda.com/shop/Kruemel-Design
no ja tam ted nic brat nebudu, bo nejedeme chvili zas do nemec. do cech si to posilat pres dawandu nenechavam, ty zenske tam pali postovne skoro 15 eur.. 😝

Hele, a tohle teda taky stojí za to:
http://www.fler.cz/nadsenci?uid=140381
První oblíbenec, kterého má, je ona sama ve svém původním obchůdku se šperky 😀