Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka ou, já ještě potřebuju od zákaznice, jaký chce tmavě modrý flíz 😝
Zatím jsem si tam radši napsala viagru, abych pak náhodnou neodešla s prázdnou:D
@evinka a nechceš ty nitě ještě od stoklasy v pondělí tam jedu
@lillyzelvicka Na stoklasu je nějaká hromadka?
uz chodia stuzky?? hm.. tak mne zas nic nepride, postarka sa sem nevytrepe :( zas cely den snezi 😠 a odhrnac nikde...
veci krasne, ako vzdy 😉
Holky prosím o radu. Před půl rokem jsem si na xbazaru koupila overlock - brother 1034d. Děsně výhodná koupě. Akorát když mi prišel, tak jsem málem padla. Přišla mi špinavá nefunkční hrůza. S paní se nedalo domluvit. Stroj byl už dvakrát v servisu a pořád nefunguje. Kdykoli chci šít jakýkoli elastický úplet tak mi ho prostě sežvejká pod nůž a zlomí mi na něm jehlu. Šířku stehu nemůžu mít maximální, nebo zase zlomí pravou jehlu. Pokud ho dam do servisu potřetí, tak už me ta oprava bude stát víc než sem za něj dala. Ach jo.
Když to tak po sobě čtu, tak vlastně nepotřebuju radu, ta je asi jasná. Zahodit a koupit novej a nebo cikcakovat jako doposud. Když já bych to oblečení chtěla mít hezký i zevnitř.
@lillyzelvicka myslíš že bych mohla poprosit přidat do Wendy ještě 2 odstíny polarfleecu???? 😅 ráda bych Boy-blue a Nebeskou 😉 prosím prosím prosím vzlala bych si od každé min. 3 metříky 😉
holky, chtěla bych se zeptat, jak to bude s uzávěrou MTX, opravdu chcete čekat až na další měsíc?, já bych se přimlouvala za dřívější termín 😉
a ještě bych se chtěla přimluvit za tento proužkovaný finerib http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... , moc se mi zamlouvá a chtěla bych ho kombinovat s fialovým finem 🙂 chybí ještě 3 metříky
@vevercam tak urcite tak dlouho cekat nebudu s uzaverkou
za tento tyden uz jsem s MTX mluvila snad 3x. Dovolat se jim je zatrest teda...
Ve stredu me pani rikala ze me posle uz fakturu na zaplaceni a dodnes faktura nikde.. Tak jsem ji volala dneska, a prej uz se vam to tady bali, do hodiny vam prijde faktura na email.. ano Email prisel ale jenom se zdelenim ze se stav objednavky zmenil na cekani na paltbu.. ale faktura a platebni udaje zase nikde.. 😠 😠 😠 😖 😖
@lillyzelvicka Já to nakonec vyřeším u nás v galanterce, alespoň si vyberu odstíny podle látek, co mám doma. Ale díky za nabídku.
@michamicha už jsem zistila ☹ ☹ ☹ 😢
@lillyzelvicka super 😵 jen se obávám že to tam nebudu umět připsat 😅 mam strach že zvořu celou tabulku 😔 😀
@lillyzelvicka hnedej luper tam už není ☹
holky, já bych tu uzávěrku na wendy udělala hned, protože to tam mizí rychlostí blesku 😔
@katka82
@lillyzelvicka já tam ty další odstíny přidám 😉
@michamicha děkuju moc 🙂 jsi zlatíčko 😵
@katka82 je to tam přidaný 😉
@michamicha @lillyzelvicka za me taky.. @alinn mi ted dorovnala oranzove kytky, takze jsem uz spokojena 😀
jsem teď koukala na sama doma na Kiedroňovou a ona furt propaguje ty péřový polštáře a všechno z peří, že to je nejlepší, ale když jsem jí psala dotaz co jiného jako alternativu k peří, když je v rodině alergik a nikdy mi neodpověděla 😠 napadá vás něco jinýho? mě napadlo dát malýmu do polštářku ty kuličky z dutýho vlákna, ale ona tam dneska tvrdila, že dutý vlákno je špatný, že slehne 😖
@michamicha přidej děkuju
@kalman to nee 😝

@lillyzelvicka já už bych to ukončila 🙂