icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

aerin
20. feb 2012

@stassy rovne🙂

membri
20. feb 2012

@barcav no nekdy i jo 😀

petkasv
20. feb 2012

Holky tento týden, zítra, či pozítří razíme do Práglu, u jakýho Mráze se mám stavit, jsou v tom velkoměstě 3, tak nevim kterého si vybrat 🙂

petkasv
20. feb 2012

@membri to je tele 🙂 je fakt boží, my máme buldoka 🙂 má chudáček náš vychrtelj pouhých 25kg 🙂

barcav
20. feb 2012

@membri tý brďo, to si nějak nedovedu představit kdo kde leží 😀 😀 😀 u nás je to prostě daný - mhd na svojí půlce a u mě z jedné strany dítko a z druhé pes, občas když jdu spát pozdějš si už skoro nemám kam lehnout 😀 a s tak velkým pesanem bych asi spala na půdě 😀 😀 😀

membri
20. feb 2012

@petkasv takovy maly pejsek 😀 ale kdyz za nama vleze do postele tak ze sebe udela pidi pejska aby jsme ji nevyhodili 😀 😀

membri
20. feb 2012

@barcav pockej najdu ti nejakou fotku 😀

petkasv
20. feb 2012

@membri tak ten náš pitomeček s náma spával než jsme si koupili postel 🙂 ale děsně se roztahoval zmetek 🙂 oni jak maj širokej hrudník tak se prostě neumí stočit, takže on leží jako placka 🙂 teď obývá gauč a je spokojenej 🙂

barcav
20. feb 2012

@membri sem s ní 😀 😀 😀 já jsem našla jednu kde VYJÍMEČNĚ byl pes u mhd 😀 jestli teda na tý fotce ten pes bude vůbec vidět 😀 😀 😀

membri
20. feb 2012

@barcav tak tady mas :

membri
20. feb 2012

@barcav malem jsem ho prehlidla 😀 😀

sufik1
20. feb 2012

@petkasv mám nejradši toho na letné http://www.dumlatek.cz/content/11-prodejna-haskova hned vedle je i výprodejový obchod se zbytkama a druhou jakostí za příjemné ceny okolo 59,-/m

petkasv
20. feb 2012

@membri to je mazec 🙂
@sufik1 děkuju moc 🙂

barcav
20. feb 2012

@membri supéééér 😀 teda dobře skladný pejsek 😀 😀 😀

membri
20. feb 2012

@barcav jo to ona kdyz chce, tak se dokaze slozit na jeden polstar 😀 Jinak to kreslo je jeji, nikdo ji na nej nesmi sednout nebo prijde a normalne te vyhodi. 😀 😀

sufik1
20. feb 2012

@barcav taky jsem ho dlouho hledala, splívá s polštářem.

náš pes v posteli

membri
20. feb 2012

@sufik1 nejvic se mi libi ty zamazane obliceje 😀 😀 😀 😀

barcav
20. feb 2012

@membri
@sufik1
bych řekla že ty menší psíci jsou takový, že se víc rozvalují 😀 😀 😀 😀 Ta naše se pod peřinou tak natahuje, normálně do mně tlapkama strká až zabere skoro celou postel a to má s bídou 40cm - jsem jí teď změřila 😀 😀 😀

sufik1
20. feb 2012

@membri já jsem trochu paranoidní 😖 😖 😖 ... nedávám veřejně soukromé fotky 😕 😕 😕

membri
20. feb 2012

@barcav tak to ja tu nasi merit nebudu 😀 😀 😀

membri
20. feb 2012

@sufik1 v pohode, jenom me to rozesmalo... v dnesni dobe kdy si clovek najde na internetu i cizi rodne cislo, uz me fotka nevytrhne..

terezita
20. feb 2012

@aerin neboj, bude! nejak rychle mi ubyvaji.. 😀

animal
20. feb 2012

@membri ze zkušeností vím, že velcí pejsci se rádi krčí v malinkých pelíšcích či malých křeslech atp. 😀 😀

membri
20. feb 2012

@animal jj presne tak 😀 😀

ucitelka70
20. feb 2012

@beky52 tak ja chcem chlapčenské svetlé farby -svetlomodrá, béžová, svetlozelené, čokohnedá, biela...... aké veľké balenia máš? ak by bolo štvť či polkilové balenie, by dobré bolo - a zloženie isto nevieš však?

animal
20. feb 2012

já jsem dneska byla asi ta nejpilnější beruška na světě 😀

membri
20. feb 2012

@animal jak to? ukaaaa 😀 😀

terezita
20. feb 2012

@petkasv ja mam nejradsi toho na letne.. ale asi to vem podle toho, kam se nejsnaz dostanes.. 😉 budes po meste jezdit autem nebo tram? (bo zrovna smerem na letnou je vyluka tramvaje a da se tam hur dostat..)
@stassy taky lemuju jako aerin, rovne ustrihnes prouzek, prehnes, nasijes na OL. neboj se toho, je to snadne! musis holt dat jen bacha, abys natahovala pri nasivani jen ten prouzek a ne tricko, jinak ten vystrih budes mit vytahany..

petkasv
20. feb 2012

@terezita já autem, jedem s mužským a malou takže auto je jistota 🙂 on bude kupovat bicí 🙂

animal
20. feb 2012

ráno vytřít a umýt nádobí, které nedávám do myčky, uvařit hajdalákovi oběd, změřit kus softu a stříhat, v poledne kraken nespal, pak jsem šla s kočárem ostrou chůzí 1,5hodiny doma znovu uklidit nádobí, okoupat hajdalínu nachystat se na cvíčo a pak si jít dát do těla a pak jupí stříhat soft 😀 a už padám na hubu 😎

animal
20. feb 2012

@membri stroje jsem zazimovala kvůli softshellu 😝