Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
pozeram nove vytvory.. a tu same psy 😀 😀 krasnych mazlikov mate 😉 @membri, ten tvoj obor to tu zabil 😀 😀 😀 citat zas nestiham, lebo varim, peciem, sijem.. vsetko dokopy..
prosim mohol by mi niekto zhrnut co by mal dobry OL mat? zajtra sa chystam nejaky zakupit, tak aby som bola co najviac v obraze 😉 dakujem
@lenasss no asi sa mu nepaci, ze sa nemoze hybat.. ja som zacala latkovat az cca od 6tyzdnov, to uz problemy neboli.. skus davat len jeden stvorec do puliek, to by nemuselo byt az tak objemne 😉 alebo pockaj a skus zas o tyzden .. mne by sa v plienke tiez nepacilo, kebyze si 9 mesiacov hoviem v brusku naha 😀 😀
@michamicha si moc šikovná..už sa teším aj ja na toto žebro z mtx 😉
HOLKY SE SLOVENSKA, NEJSTE NÁÁHODOU NĚKTERÁ Z PREŠOVA?
Ona tam totiž na pedagogické fakultě vyšla moc pěkná knížka, ale tady u nás to nikde nemaj ani v knihovnách na fakultě... a cestu do Prešova jaksi nemám... ☹ ☹ ☹ Předem dík, dám vám za ni (skoro) cokoli 😉
jee, ted jsem na fleru natrefila na toto.. zajimava inspirace! http://www.fler.cz/zbozi/abecedovy-kapsar-1960820
takze zrovna dorazila prvni varka MTX, no pak vam hodim fotku 😠
@terezita a já zas narazila na tohle http://www.fler.cz/zbozi/hneda-s-oranzovou-2409750 . Paní taky miluje kytky 😀 Má tam moc hezké fleecové mikiny 😉
holky objednaval uz nekdo z MTX?
potrebuju poradit ☹
@maly_prcek nie som z presova, ale poznam tam niekoho, napis mi IP a skusim ich kontaktovat 😉
@maly_prcek ahoj, ja budem v polovici dubna v presove, tak ak ti to neponahla, mozem ti knihu priniest. napis ip ak chces 🙂
teda sumu kterou ti naúčtovali děleno 2,7 metru 🙂 naopak jsem to napsala

@lenasss Je to možné 😒 papírová na dotek není tak mokrá jako látková , možná chce mít prdušu výc v suchu 😀