Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ja to nenatahuju co to da.. normalne to polozim na zem a zmerim jak je to dlouhy ne 😠
me jde spis o to, ze kdyz ta tuba ma na delku 2,70 cm.. a kdyz spoctu
tak: 638 bez DPH / 2,70 tak me to vychazi 236,296 Kč bez DPH/metr
a v tabulce mame za metr cca 100,- s DPH pokud je to patent bílý
omlouvam se jestli vas tim otravuju, ale chci aby to bylo v poradku, a nekomu jsme neco spatne nenapocitala a bylo vsechno ok
Já to tady čtu teda jen na půl oka, ale koukám na web MTX na např. žebro bílé 2/2 a cena se mi tam ukazuje 250,-Kč / metr bez DPH. Takže věřím tomu, že cena přes 300,-Kč může být..
A třeba patent čoko mi ukazuje 330,-Kč / metr bez DPH..
vidite stresuju a ona je role v te posledni krabici i s tim hladkym patentem 😀 😀
@membri no to je bohužel MTX- taky jsem se z toho skoro hroutila, protože jsem měla patent 1/1 a poslali míň, až když jsem to pořádně pronásobila, tak jsem zjistila, že je to větší gramáž než uvádějí. Ty propočty kolik se vejde do kg mají totiž blbě. Já tu mini hromadku dělala těsně před vánocema a přišlo mi to poslední den, co měli otevřeno, když jsem to přeměřila tak už bylo moc hodin a nikdo mi to tam nebral. No a po vánocích mi to vypadlo z hlavy, abych jim tam napsala nebo zavolala, že si to mají opravit.
pardon, teda ne za metr, ale nejspíš za kilo bude ta cena, že.. 😕 🙂
já se na to vykašlu. Napsala jsem do VTC poznámku, že chci platit převodem z účtu a místo toho mi ted přišel mail, že už to má PPL a nejspíš zítra mi to doručí.

@animal mohla bych ti zavolat aby jsi me poradila prosim?