icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

michamicha
21. feb 2012

@lillyzelvicka a jak teda s penězma? productservis to nechce zaplatit předem? jsem se ptala právě proto jestli už se mají poslat peníze nebo ještě ne 🙂

membri
21. feb 2012

@alinn nejvic me vadi to ze ze v tom mam dost penez.. poslali me u dost latek od 1 kg az po 3 kg vic

membri
21. feb 2012

@animal my jdeme spat az za hodinku, a pak budu pokracovat v mereni 😀 😀

lillyzelvicka
21. feb 2012

@michamicha ne fakturu jsem platila včera a až mi to dojde a budu mít přeměřené tak pošlu info k platbám
@membri ty jo tak to je teda dost na víc 😝 Mě upozorňovali že wendy dává víc a teda minule mi dali skoro u všeho míň nebo na knap a teď jsem objednala víc a podle faktury by to snad mělo sedět + drobky 🙂

lillyzelvicka
21. feb 2012

A tady synovec ve lví masce co jsem šila 😀

alinn
21. feb 2012

@membri no doufám, že tě ta hromadka nezničí 😉 ..četlas IP? 🙂

mehlo
21. feb 2012

@membri to je nějaký levný

membri
21. feb 2012

@alinn jj cetla jsem 😀 odpovim vecer, tak tady litam kolem male.. dneska nejak prudi..
a to jeste musim udelat dort, zitra ma Anicka 2 roky 😀

membri
21. feb 2012

@mehlo ty rikas ze levny ? v tabulce je psano ze za metr je to cca 60 kč.. a me to vychazi na cca 69 Kč

jam3
21. feb 2012

@membri
Naprosto tě chápu, měla jsem to stejně. Přeměřovala jsem to tu jak blbec, pak i prosila manžela, aby nezávisle na mě poměřil látky, u kterých mi to sedělo nejmíň, jestli jsem se nesekla. Něčeho bylo ale i víc, tam se cena zase snížila.
Ale pamatuju si, že to na tom celém bylo nejhorší. Já tě určitě obviňovat nebudu, má zkušenost byla fakt stejná, naopak jsem si u sebe ubírala, aby to aspoň trochu sedělo.

jam3
21. feb 2012

@membri
To tam snad stříhá někdo pod vlivem, mě toho zase poslali skoro všeho míň, hlavně látek, co měli zlevněné.

@lillyzelvicka
Hezký lev. To je vtipný, taky jsem šila masku lva, Mat má Masopust ve školce ve čtvrtek a nejdřív chtěl jít za tygra a pak to změnil na lva.

membri
21. feb 2012

@jam3 nejvic me vadi, ze me toho poslali o dost vic. ale caramilla rikala ze me to hodi na ekozahradu a ono se to prej proda 🙂

caramilla
21. feb 2012

@kalman košile krásná a musí být megapříjemná! 😀 😀 😀

@membri nakup si hodně velkou zásobu chlastu ... 😠

membri
21. feb 2012

@caramilla tu mam, mame kousek sklipek 😀 a tobe taky neco poslu 😀

caramilla
21. feb 2012

@lillyzelvicka hústý 😀 😀 😀

stassy
21. feb 2012

@membri Kdyby byl náhodou navíc tyrkysový finerib, tak se hnedle hlásím, ten v druhé várce neprošel. 🙂

caramilla
21. feb 2012

@membri no, to je tvoje jediná záchrana! 😀

jam3
21. feb 2012

@membri
Určitě jo, však vždycky byly přebytky v cukuletu pryč. Si nakonec ještě budeš vybírat, komu prodáš. 😀

membri
21. feb 2012

@jam3 ja mam treba nejvic 3,30kg Froteho 😠 😠

lillyzelvicka
21. feb 2012

@membri jakého froté ???

lillyzelvicka
21. feb 2012

@membri a na kolik vychází metr?

membri
21. feb 2012

@lillyzelvicka no na dost prave 😠 😠 😖 😖

lillyzelvicka
21. feb 2012

@membri 360?? já na něj koukala v tabulce ale je to dost no promyslím to

membri
21. feb 2012

@lillyzelvicka 360 ne jenom 313 😀

membri
21. feb 2012

@lillyzelvicka prave ze je to dost.. tak snad se to proda 😀

lillyzelvicka
21. feb 2012

@membri no to už je lepší 😉

membri
21. feb 2012

@lillyzelvicka ze jo 😀

lillyzelvicka
21. feb 2012

@membri a jaké je teda v ruce ?teplé příjemné ??

lillyzelvicka
21. feb 2012

@caramilla peti co to tvoje prostěradlo z beránka? jaká je spokojenost a jak vypadá po pelešení ??