Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@michamicha ne fakturu jsem platila včera a až mi to dojde a budu mít přeměřené tak pošlu info k platbám
@membri ty jo tak to je teda dost na víc 😝 Mě upozorňovali že wendy dává víc a teda minule mi dali skoro u všeho míň nebo na knap a teď jsem objednala víc a podle faktury by to snad mělo sedět + drobky 🙂
@membri
Naprosto tě chápu, měla jsem to stejně. Přeměřovala jsem to tu jak blbec, pak i prosila manžela, aby nezávisle na mě poměřil látky, u kterých mi to sedělo nejmíň, jestli jsem se nesekla. Něčeho bylo ale i víc, tam se cena zase snížila.
Ale pamatuju si, že to na tom celém bylo nejhorší. Já tě určitě obviňovat nebudu, má zkušenost byla fakt stejná, naopak jsem si u sebe ubírala, aby to aspoň trochu sedělo.
@membri
To tam snad stříhá někdo pod vlivem, mě toho zase poslali skoro všeho míň, hlavně látek, co měli zlevněné.
@lillyzelvicka
Hezký lev. To je vtipný, taky jsem šila masku lva, Mat má Masopust ve školce ve čtvrtek a nejdřív chtěl jít za tygra a pak to změnil na lva.
@lillyzelvicka hústý 😀 😀 😀
@membri jakého froté ???
@membri a na kolik vychází metr?
@lillyzelvicka no na dost prave 😠 😠 😖 😖
@membri 360?? já na něj koukala v tabulce ale je to dost no promyslím to
@lillyzelvicka 360 ne jenom 313 😀
@lillyzelvicka prave ze je to dost.. tak snad se to proda 😀
@membri no to už je lepší 😉
@lillyzelvicka ze jo 😀
@membri a jaké je teda v ruce ?teplé příjemné ??
@caramilla peti co to tvoje prostěradlo z beránka? jaká je spokojenost a jak vypadá po pelešení ??

@lillyzelvicka a jak teda s penězma? productservis to nechce zaplatit předem? jsem se ptala právě proto jestli už se mají poslat peníze nebo ještě ne 🙂