icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

maly_prcek
27. feb 2012

@animal já bych si se taky kukla... 😉

animal
27. feb 2012

dodavatele si nechávám pro sebe 😀 😀 proto vytvářím tabulku s motivy a pak byste koukly. Dejte mi ale čas, protože motivů je tam haba kůk, tak to potom nějak zkrouhneme na ty NEJ , ale chci vám dát výběr, každá máme jiný vkus. Tabulka bude hotová nejdříve během zítřka

veronik77
27. feb 2012

@animal jsem pro i s tou odloženou platbou 😀 😀 😀

baarca
27. feb 2012

@animal Já chci taky 😀

sufik1
27. feb 2012

@animal to je dobrý nápad. Taky bych se koukla na motivy.
Ale než se vrhnete na sametové nažehlovačky, podívejte se na tohle http://www.davona.cz/tvoreni/1652-nazehlovaci-f...

mám doma, už jsem zkušebně něco vystřihla, nažehlila, vyprala a jsou super, drží. 😵 😵 😵 Dají se koupit normálně ve výtvarných potřebách. Ještě musím ušít něco, na co to nažehlím.

Ještě jsem kupovala tyhle http://www.davona.cz/tvoreni/1652-nazehlovaci-f... , to mám zebří. taky jsem kousek zkoušela a krásně pruží. Ta sametová ne. Ale zase tahle není tak hezká. Ty lesklé jsou taky moc zajímavé, ale spíš pro náctileté...

animal
27. feb 2012

malá ochutnávka motivů 😀 😀 😀 😀

stassy
27. feb 2012

zcela nutně potřebuju minimálně polovinu z nich 😀 😀 😀

barcav
27. feb 2012

@animal jj taky by se mi líbily 😀 😀 😀

jam3
27. feb 2012

@animal
Taky jsem zvědavá.

@sufik1
Zajímavý tip, ukládám do oblíbených.

Zrovna jsem s hrůzou zjistila, že nemám červený patent. Mám tři skříně látek a stejně furt něco chybí. 😀

petkasv
27. feb 2012

Jéé @animal já jsem taky pro 🙂

animal
27. feb 2012

@stassy jooo holka a to jsi neviděla fšechny 😀 😀 😀 😀

barcav
27. feb 2012

@animal jezisinky ty jsou roztomílý 😀 😀 😀 mě by se líbilo autíčko, včelka, šnek a možná meďula 😀 😀 😀

michamicha
27. feb 2012

@stassy tak to já taky 😀

stassy
27. feb 2012

@animal a snad ani vidět nechci.. 😀

mooncaa
27. feb 2012

@animal Nažehlovačky vypadají fakt pěkně. Jaká by byla cena? A je jich tam od motivu víc na archu jako nažehlovaček, nebo je to po jednom?

animal
27. feb 2012

@mooncaa buď je jeden motiv, nebo někdy 2-4 motivy od toho se odvíjí cena. Je to dovoz ještě doplňuji tabli a pak musím přepočítat ceny s 50kačkou počítej často někdy je to dokonce třeba cca 130kč většinou, když jsou motivy 2 a více no prostě uvidíte. Snažím se vybírat i ty levnější. Musím to prostě přepočíst na české kačky. Snad to dodělám brzy 🙂

sufik1
27. feb 2012

@animal no ty jsou 😵 😵 😵 jen ta cena ☹
@jam3 jestli chceš střihnout kousek na vyzkoušení, písni. Stejně jsem se u tebe chtěla stavit pro tu patku.

sufik1
27. feb 2012

jo vyšlo dámské ottobre, koukala jsem na webu a teda nic moc ☹ http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2012_2/a...

terezita
27. feb 2012

@animal ja lobuju za sovy a muchomurky!! 😀
@jam3 ze by dalsi minihromadka? 😀 😀 😀
@sufik1 mne se libi ty balonove a pouzdrove saty 😉

veronik77
27. feb 2012

@sufik1 a mají tam proužky 🙂

stassy
27. feb 2012

@terezita jj, k tomu se přidávám - sův a muchomůrek nám rozhodně třeba 😀 A teda asi máme stejný vkus, z Ottobre bych si vybrala přesně totéž 🙂
@terezita, @jam - já bych zase potřebovala červený finerib, ten mi teď v přebytcích utekl 🙂

zikie
27. feb 2012

@animal Prosím prosím, že bych se mohla zařadit mezi známé tváře??? Ty nažehlovajdy jsou boží!!!!

terezita
27. feb 2012

@stassy hele koukam, ze ja ho v prebytcich ulovila, tak jestli chces metr, tak ti ho muzu prepsat 😉
@animal jeee, kolik mas najednou kamaradek.. ja chci taky!! 😀 😀 😀

sufik1
27. feb 2012

@veronik77 no proužky vypadají super 😵 😵 😵 taky jsem na ně koukala, ale na mě už zas tak ne úžasně nevypadají 😖 😖 😖

animal
27. feb 2012

@terezita těch tam je několik 🙂 a moji oblíbení čutňáci

animal
27. feb 2012

to víš, kamarád taky rád 🙂 mé kapsy ale holky nejsou bezedné 😀

jam3
27. feb 2012

@terezita
Teď hromadka nee, lítáme po doktorech s Damíkem, dnes i zítra Motol, večery, noci, žádná sláva.

@animal
Tak jestli mě nepoloží mtx, tak nažehlovačky určitě. Mě se líbí autobus, ježci, medvěd, postavičky a to ani nechci vidět, kolik jich ještě tajíš.

veronik77
27. feb 2012

@sufik1 já to zkusím a uvidíme, třeba to schová tu klokaní kapsu po dětech 😉

stassy
27. feb 2012

@terezita Oooooo, mocná... klaním se k Tvým nohám... 😀

animal
27. feb 2012

tak tady malé příklady co mám zpočítáno, ale nepíšu vám tady teď údaje o velikosti motivu - cena od toho totiž taky odvíjí

75 kč, 75, 81, 48, 99, 39, 120