Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
A jako tučňáci se nikomu nelíbí???? 😲 😲 😲 😲
kdy že to přijde rodičák? 😀 😀 😀
tak auto je velké 126 mm x 110 mm a cena 90kč
dobrou noc - jdu si vzbudit dítě, dám mu ATB a pak budu zase uspávat 😒
no s tim tempem, v jakem se tu letos objednava, nebudu mit za chvili ani na ten chleba a vodu.. 😀
nespíte 😀 😀 dodělala jsem to, tak tady to máte https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am...
tempo objednávek je teda dost šílené. Jdu se zapsat do tabulky 😀
žížale se klube čtvrtá stolička. Včera vstával v noci po půl hodině. A to dneska nebude o moc lepší. Původně jsem chtěla jít spát s ním 😕
@sufik1 Mareček řve od 5ti měsíců téměř v tahu kvůli zubům, ještě jsme se nevyspali od jeho narození, protože první 3 měsíce blil blil a blil a plakal, že ho to tlačí v žaludku A to dostává permanentně homeopatika na ty klektáky, abych do něj nervala kvanta Nurofenu. Max. dávka Panadolu s ním ani nehne, takže ho nedávám. Někdy ani ten Nurofen nezabírá a háže sebou v posteli jako blázen.
@sufik1 no a proto mi to trvalo tak dlouho, dopoledne jsem strávila 2,5hodiny vkládáním motivů a to bych možná ještě něco vložila. Chtěla jsem dát hodně motivů, protože každá máme jiný vkus. Jinak ty drahé nažehlovačky jsou sice drahé, je tam více obrázků a jsou docela dost velké, takže za 1cenu 2 nažehlovajdy a to někdy výjde lépe než koupit 2 nažehlovajdy podobných rozměrů zvlášť
WENDY posílala jsem teď info mailem
Ach jaj, ďalšia neodolatelna hromadka?!?!!!! Mám zákaz kupovať ďalšie latky:( ale Mm nehovoril nič o velurovych nazehlovackach!🙂 tak sa asi pridam ak môžem ( a isto nebudem z sk jediná🙂))
Dobré ráno, včera tady bylo nějak mrtvo, celý den jen jedna stránka a pak přibydou další dvě o sametových nažehlovajdách 😀 (mmch super a i dík Sufi za ten odkaz, to taky vypadá dobře).
Já se neflákám a vyrábím žužu mikču, možná došiju dneska.
@animal prosimtě, nepřišlo ti asi náhodou navíc pár metrů (cca 2) reflexní paspulky, co? 😀 Jsem si vzpomněla včera - brzo, no. Ale jen se ptám, v nejhorším si jí kus koupím třeba na MMB.
Holky, máte někdo zkušenost s metrážovým zipem? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=25320414&ta... Mně se líbí, že je možné si ustřihnout, kolik potřebuju, ale nedělá to paseku u zakončení nahoře i dole? Ještě jsem nic takového neviděla, no ale já toho za svůj mladý život ještě neviděla hodně... 😉 😉
uaaa, nazehlovacky, no to me podrz !!! (zeptam se jinak, na jak dlouho dopredu si mam objednat, kdy bude dalsi???😀)
holky a pridavam pyzamko z zirafek, lemovani a naplety jsou bambus ze SD🙂 gate jsou zase moje klasicky prdelaty leginy, ale jak to zas tak moc nepruzi, doufam ze se do toho chvilku vejde, protoze nohavice, rukavy, i delka v pase je na dost dlouho
A zasklila jsem to, nebo jeste nikdo nic z ziraf neukazoval?????🙂

@animal Neeee, dost! Muchomůrky jsou úžasný, ptáčci taky.. no a ty srnky... uuuaaaa, kde na to jako mám vzít prachy??? 😀