icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

dugyna
28. feb 2012

dnesny vytvor, ale na foto to nevyzera tak dobre ako v skutocnosti..

caramilla
28. feb 2012

Vy mě bavíte 😀 😀 😀 😀
Net mi BOHUŽEL JDE!
V sobotu mě políbilo jaro a to nemělo dělat, vlítla jsem na mimibazar a utratila tam veškeré svoje peníze tak, že nemám ani na zaplacení hromad, co jsem ještě nedolatila 😝
Radši nebudu vyjmenovávat, co jsem všechno Jasmíně koupila... Hrůza a děs... Asi máme doma málo hadrů 😀 😀 A po nocích šiju, abych si vydělala nějaký peníze zpět na zaplacení dluhů...
Ale nedaří se, všechny moje zákaznice čekají na RD, takže se točím v bludném kruhu.

Nemám čas dočítat, děje se něco důležitýho kromě toho, že tu nespamuju? 😀 😀 😀 😀
A přebytky si vemte, já na ně nemám! 😎 😠

caramilla
28. feb 2012

@crawler no, tak tebe vítám!!!! Já jsem si už zrovna dneska říkala, že už virtuálně skoro nežiješ a je mi to líto! Tak hurá, nalévám číši a připíjím na vlny! 😀
Co patka, rozchodila jsi?

mooncaa
28. feb 2012

@caramilla No jasně, přece další hromada na velurové nažehlovačky. A uzávěrka po rodičáku 😀
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am...

lillyzelvicka
28. feb 2012

wendy ještě tu mám lamu slivová as 1,5m cena 147,-/m

caramilla
28. feb 2012

@mooncaa 😀 😀 😀 Nažehlovačky vím, ale rodičák mám utracenej už předem 😀

@lillyzelvicka hele, co neudáš, dej mě a já to udám na ekozahradě 😉 Lama půjde na dračku jak nikdy 😀 A jaká ta barva vlastně je - asi to tu někde je, ale nedočítám...

caramilla
28. feb 2012

Abyste neřekli, že se nudim a obletuju manžela v hábitu... nenudím...

petkasv
28. feb 2012

@caramilla Car je to ta samá barva jako máš tu krátkou mikinu, tréningáče jsou nádherný 🙂 škoda že nám to jde bez nich🙂

zojec
28. feb 2012

@caramilla tie Puly su krasne 🙂 inak som tiez zvedava ako dlho ti tie visacky vydrzia 😀 😀 a myslim, ze kazda co sem chodi, uz ma rodicak dopredu minuty 😖

animal
28. feb 2012

@caramilla a chudák manžel zase nic co? 😅

veronik77
28. feb 2012

@lillyzelvicka poslala jsem ti mail k té lamě 🙂

sufik1
28. feb 2012

jen jsem to prolítla, výtvory krásné @terezita už ani nekomentuju, zaregistrovala jsem úžasné žirafy v mnoha provedeních.

Já přidávám své milované ještěrky. Tepláčky a futrovaná mikina, se kterou jsem se patlala docela dlouho, musela jsem vyměňovat nový zip za ještě novější, bo ten první se nazapínal. Ale dneska už to měl na sobě a moc mu to slušelo.
Větší fotky na blogu

kalman
28. feb 2012

@caramilla jako vždy ses činila 😀

kalman
28. feb 2012

@caramilla od jakýho veku jsou tyhle gatuše, moc se my líbí taky bych ušila

crawler
28. feb 2012

@caramilla 😀 😀 prosím Tě 🙂 patku mám namontovanou, ale už jsem byla totálně ušitá, tak jsem se vrhla na čtení (Princezna Alžběta od Weirové, Consuela od George Sandové, Tetované děvče od Oatsové, Láska a jiné běsy od G.G. Márquez, a pak na odlehčení Vlasta Javořická - jeden román z druhé světové a druhý od 48 do konce 50.let u nás...). Tak jsem nezahálela 🙂 Nicméně už vím, že patka fungovat bude -jsem to vyzkoušela "na sucho" a když posunu jehlu, tak to půjde 😉 Jinak teda páááni - koukám na plínušky a zaprvé nádherné látky ! a za druhé - moc krásná novinka - ty tvoje etiketky! 🙂 paráda!

ajajajaj....velurové nažehlovačky? mám litovat, že už nám jede net? ...mhd bude litovat, že nevypověděl smlouvu s ufonem 😀

stassy
28. feb 2012

@animal Prosím Tě, co si mám představit pod pojmem "mnoho barev"? 😀 Nějak nevím, kterou si mám do chlívečku k srnečce napsat.. 😀

animal
28. feb 2012

@stassy že k mání je spousta barev a já to nikde nepoznačila oouu 😀 je jich tam kvantum tak zkus nějakou plácnout a já ti řeknu, jestli tam je 🙂

terezita
28. feb 2012

@stassy srnka je preci hneda, ne? 😀 😀 😀

animal
28. feb 2012

@terezita no když i kráva může být fialovo bílá, tak proč ne fialová srnka 🙂

michamicha
28. feb 2012

@petkasv já šiju bez klínku 🙂

terezita
28. feb 2012

@animal ja ji mam doma myslim cernou..
a fialova krava je dobra uchylarna.. 😅

lillyzelvicka
28. feb 2012

v mailech máte info k wendy 😉

barcav
28. feb 2012

koukala jsem do tabulky na nažehlovajdy a ujela mi ruka s myší 😖 pardoooon nevím jestli byl někdo v okýnku za mnou ono se to smazalo, moc se omlouvám.

caramilla
28. feb 2012

@petkasv Aha, to je sice krásná barva, ale mám jí doma 3 metry 😀 😀 😀 😀 😀
@zojec 😀 Zrovna jsem si říkala, že bychom měly jít demonstrovat za vyšší mateřskou, že nám to na naše látky nestačí 😀 😀 😀
A fakt se picnu, našila jsem věci už asi pro 7. zákaznici a zase čeká na RD! A to to má za 160 Kč ☹ Alespoň 5 Kč kdyby mi někdo poslal před RD ☹ ☹ ☹ ☹
Asi mi nezbyde, než se jít živit sexem... ( @animal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 )
@kalman Tyhle jsou tak od 4 - 6 měsíců - jdou zmenšit. Jsou to ty odklapávačky... Tyto konkrétně jsou šité pro dítě, co má vel. cca 74.

@crawler To čtení ti závidím 😖 Asi vykopnu kabel od telecomu 😠
Patka snad teda OK. To jsem ráda 😉

caramilla
28. feb 2012

@barcav No, tak to se dá napravit takovou tou šipkou nahoře v menu "zpět" 😉

terezita
28. feb 2012

@caramilla mam ti poslat 5 kacek? 😀 😀

barcav
28. feb 2012

@caramilla když mě se to seklo a já aktualizovala stránku, a teď už bych nerada tam nějak hrabala 😔

animal
28. feb 2012

@caramilla no právě já to šla udělat back a ono už to nešlo vrátit, tak jsem tam napsla, že omylem smazáno

animal
28. feb 2012

@caramilla a 160kč nemá jo??? divná.
a ten sex. Manžel povídá, že klidně za mě půjde na mateřskou, ale musela bych domů nosit stejné prachy jako on a já na to, to bych musela mít jako druhé zaměstnání flek na E55 😀 😀

mikulka45
28. feb 2012

@caramilla no nemam slov, aby ani blbych 160 korun nemala, ked si to uz objednala...
inak podla tych vasich hromadok to vyzera ze rodicak mate aspon 15 tisic 😀