icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

komisakpd
29. feb 2012

@vdovec
@veronik77
vdaka baby..este vybrat ten spravny stroj...joj joj

veronik77
29. feb 2012

@komisakpd rádo se stalo, já mám brother 😉

komisakpd
29. feb 2012

@veronik77 hej ale ten je drahy vsak

veronik77
29. feb 2012

@komisakpd já ho měla v nějaké akci asi za 5tisíc.... ještě doporučují Veronicu, ale s tím nemám zkušenosti...

caramilla
29. feb 2012

@komisakpd za mě zde:
http://ekozahrada.blog.cz/1201/jaky-sici-stroj-...

Cívky do brotherů obou dvou svých jsem měla ty, co dávala allin.

Jasmíny nová sukně - koupená na MMB:D

terezita
29. feb 2012

@caramilla ale je pravda, ze si na tom mmb umis vybrat 😉 ta sukne vypada paradne a ocividne ses jasmince zavdecila 😅

caramilla
29. feb 2012

A ještě se jdu vesemenit nocovkou do 2 do rána...

caramilla
29. feb 2012

@terezita hele, právě, než abych se s tím s... a ty látky někde sháněla? Aby ladily? A vymýšlela, jak to střihnout? Tahle sukně je jak nová, za 240 i s poštou, je to sice hodně, ale za takový skvost???? Prd 😀

caramilla
29. feb 2012

@terezita teď si rozrazila hlavu a má na šele tyrkysově zelenou bouli, tak teda fakt ladí...

boudova
29. feb 2012

Tak a jdu si koupit tu kráčející patku - dnešní lobby mě dodělalo 🙂

terezita
29. feb 2012

@caramilla chude maly.. co jsi zrovna sila, zes na ni nekoukala? 😀 😀 😀

monr
29. feb 2012

@boudova ja som objednala včera, už sa neviem dočkať.
@caramilla tá sukňa vyzerá super, aj mne by sa taká páčila 😀

animal
29. feb 2012

@caramilla máš pěkné obklady 🙂

boudova
29. feb 2012

@caramilla Koupelna krásná a mě teda fascinuje ten pořádek.... 😲

boudova
29. feb 2012

@monr level 1 - kráčející patka, level 2 - OL 😀 už se nemůžu dočkat, až se dostanu na level 2.

caramilla
29. feb 2012

@boudova 😀 Hezká fotka v profilu! 😉
@animal Obklady ani nemluv, vybírali jsme je 3 měsíce, prišli tuny katalogů a studií a nakonec jsme vzali ty první, co jsme viděli, návrh dělal manžel, ale to bys musela vidět celou kouplenu🙂
http://www.svatojanky.wz.cz/foto/rubesovka004.jpg

@terezita já v obýváku už nějaký pátek nešiju 😀 Co jsem dělala? To vím přesně, psala jsem ti e-mail. Takže kdo za to, že moje holčička je ohyzdná modelka a má zkaženou kariéru, může? A to jen proto, aby Em byla slavnější??? Styď se! 😠

caramilla
29. feb 2012

@boudova jakej pořádek????? 😀 😀 😀 😀 Víš, jak se to dělá? Vyřízeš fotku tak, aby ten bordel nebyl vidět, takhle já uklízím! 😀 😀 😀

caramilla
29. feb 2012

Tohle dělám k večeři:D
http://www.tarteflambee.cz/

boudova
29. feb 2012

@caramilla Koupelna teda nádherná - a bordel fakt nevidím, stydím se, zítra uklidím tu svojí a záchod teda taky, když už budu v tom....a utřu to i pod prkýnkem 😲 😀

Vyfotila jsem se asi tak 100x a použitelná byla jen jedna - a to ještě jen černobíle 🙂 Díky!

alinn
29. feb 2012

@caramilla a jakou variantu? S těma šnekama? 😀

veronik77
29. feb 2012

@caramilla krásná vilka, také by se mi líbila... žel manžel prahne spíše po zemědělské usedlosti - nic moc velkého, pár hektárků bude stačit... 😒

animal
29. feb 2012

@veronik77 to by si ti naši chlapi notovali.... 😀 jenže my bychom to oddřely 😝 😀

veronik77
29. feb 2012

@animal já nevím, co na tom ti chlapi vidí... fakt ne 😒

caramilla
29. feb 2012

@boudova to je samofoto? Hustý 😀
@alinn To víš, nejradši se šnekama, ale potvory jsou ještě zalezlý 😠 Na zahradě máme he zpracování jen jednu mrtvou poštolku a jednoho mrtvýho ježka... 😖

caramilla
29. feb 2012

@alinn člověče, tak já se na ten Flammkuchen těším už od náchoda a teď mě přešla chuť ... 😠

veronik77
29. feb 2012

@caramilla ňam

alinn
29. feb 2012

@caramilla když tak mluvíš o těch mrtvých zvířatech..tak existuje pán, který se živí jen těma uhynulýma (ale ne nemocnýma a v rozkladu samozřejmě 😉 ) A přešla tě chuť kvuli těm šnekům nebo poštolce a ježkovi? 😀 a @veronik77 to "ňam" bylo k těm šnekům nebo..? 😀

alinn
29. feb 2012

a když už jsme u těch ježků..neznáte někdo nějakou hezkou bajku o ježkovi? 🙂

veronik77
29. feb 2012

@alinn myslím, že pro mne jsou všechna uvedená zviřátka chuťově na stejné úrovni 😀

terezita
29. feb 2012

@caramilla jee, ten jejich alsassky kolac jsem mela loni v lete, testo dobry, ale jinak mi to moc nechutnalo.. 😅 😀
a mate hezky pokoj pro sluzku! 😀
joo taaak, takze to hodis na me, jo? tudle nuuudle! 😝 😀 😀