Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
jdu dělat hají, zítra jdu poprvý do práce tak at tam nejsem za mrtvolu
@sufiku díky 🙂
Takže poté co jsem zahájila šití kabátku pro Bětku ztroskotala jsem na přišití blbý aplikace ☹ protože ten můj stolet starej stroj to prostě neudělá tak jak já chci, takže za první prachy z práce jdu pro nový stroj 🙂 neb mám jenom jedny nervy a ty tvrdě trénuje a napíná Bětka a ty kunhuty v práci 🙂 a stroj se na jejich ničení podílet prostě nebude 😝
Ja som kupovala OL pre seba- teda dostala som pod stromček... No a asi začnem sit na zákazky, lebo mi treba kupovat veeeela látok a iných blbosti v hromadkach. A 190€ mesačne je tak na jednu mtx🙂 No a dnes definitivne prišiel mm o jednu z robot:( bude musieť asi vycestovať na tyzdnovky:((( a to robí teraz z domu ... Čo ja tu budem s A sama vystrajat 😕
@caramilla tie riflove treningace sú úplne luxusné, tie by som aj kúpila, mat dievča🙂
Och baby, mne môj drahý uz asi pol roka podsuva rifle, že mu mám presit zips. A mne sa to zda strašne komplikovane:( máte nejaký návod???
Šila jste některá kalhotky podle Ottobre 2010/6? Vyšla vám ta velikost nějak rozumně? Ušila jsem jedny pro Klárku a jsou nositelné, ale jakési velké, teď jsem šila jedny pro nevlastní sestru, vel. 140 a taky se mi zdají jaksi mega, aby se neurazila, že si myslím, že má tak velký zadek, přecejen už jde do puberty 😀 Mám pro ni totiž ušitou noční košili s jednorožcema na růžové, to bylo výslovné přání a k tomu jsem jí chtěla spíchnout ty spoďáry...
@dankakk když jsem viděla ten riflový PUL, tak mi z toho bylo zle, nesnáším nakreslený rifle - takový ty leginy, co maj na sobě potisk riflí a tohle mi to připomínalo, ale taky jsem se úplně zamilovala. Takový kraťásky, v létě jen tílečko a super 😀
A myslim, že i kluk by to mohl mít, ne?
@esteruska No to mě pos.... No comment, těma žiletkama, co jsi to kreslila, bych si radši podřezala ruce 😀
dobré ráno 🙂

výztuhy od @caramilla - inspirace pro všechny, které jste si objednaly termolan na chňapky. Byla soutěž o nejkrásnější a nejoriginálnější chňapku (už je uzavřená), ale tady je zhruba 200 odkazů na různé typy a nápady. Je to skoro až dole v tom článku... http://sinitca.blogspot.com/2012/01/blog-post_2...
třeba ty soví jsou docela roztomilé http://moi-loskutki.blogspot.com/2012/01/blog-p...
žabí http://swet-lanka.blogspot.com/2012/02/blog-pos...