icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

monr
13. mar 2012

@kuna jj, to môže byť tým, ja som prala v guliach bez prášku 😉

kuna
13. mar 2012

@monr no tak to bude ono 🙂 Ja teda zatim jedu v chemii, ale chystam se zkusit ten DenkMit z DM, jak se tu už o něm psalo

palosek
13. mar 2012

@alinn ...to mi snad děláte schválně, nebo co...ty kolečka jsou úžasné...aspon metřík...tak mě svrbí ruce... 😉

caramilla
13. mar 2012

@veronik77 ale já se tam nepsala 😀 😀 😀 😀
Ještě bych tam teda doplnila další objednávky jako "pohlazení, sex, čas na dítě, úklid, .... " to by byla ale pak megahromada 😀

@aerin Na šatičky podle mě jo. Co jsem teď měla všechny nové jednolícy z Wendy, tak jsou moc jemný a příjemný, dřív byly takový tužší, mi přijde, teď jsou fakt super. To, co mám 😉

@lucijan V hromadě to vychází cca 240 z čiperky a cca 190 nebo 200 z Baleriny, kdyžtak kukni k Animal do tabulky, tam to je 😉 Jinak jsem si přesně říkala, že softky by bylo terno nabízet v lesních školkách. Jenže u nás v Benešově není...

petkasv
13. mar 2012

@palosek šup pojď si pro ně, chybí nám 1m tak se tam připiš 😝

palosek
13. mar 2012

jdu ted uspat malou...a teda váhám, co k tomu...já se zařekla, že nic...ale... 😀 😀 😀

caramilla
13. mar 2012

@palosek JÁ SE UŽ ani nezaříkám, to nemá cenu, jsem akorát pak na sebe naštvaná, že zase nic ...

evinka
13. mar 2012

@veronik77 Mohla bych si tam přihodit i výplněk http://www.produktservis.com/katalog/wendy/akcn... DD- Výplněk SPORT modrý ? Je to od 1 bm ?

alinn
13. mar 2012

@kuna tu tabulku membri otevře až tam budou všechny přebytky

holky, ještě chybí dorovnat toto..nedáte si někdo? 🙂

kryska5
13. mar 2012

v Jysku pozerám furt majú zľavy 😖 http://jysk.sk/140/478/ag/catalog/
@zojec prosím ťa máš tu tvoju pjenknú sedačku ofotenú? pokukujem po tej látke čo si na ňu dávala, že ako to vyzerá, by som chcela poťah na výmenu na tú našu tmavú ...
@papajka7 to ste teda borci 😉 keby si dopredu vedela si mohla aj za látky na plienky ušetriť 😀
@kuna @monr baby tak teraz sa to bojím normálne oprať s niečím 😅 každá píšete inak, a ja mám doma lovelu a keď miniem tiež chcem vyskúšať ten DenkMit .... čo to mám samé prať 😠

lucijan
13. mar 2012

@caramilla uvidím, jak budu na podzim s miminem stíhat, už teď se mi to tu kupí a to mám času poměrně dost... Zatím to u nás vypadá teda spíš na maloobchod s látkama 😀 Když bys nevěděla, do čeho píchnout, dám ti kontakt nebo nabídnu za tebe, majitelka je naše kamarádka, když by na podzim rodiče hlavně nových dětí chtěli třeba víc věcí😉

palosek
13. mar 2012

😀
@alinn tož jdu na to...puntíky
@caramilla ...no, dobrý úmysl je v troskách... 😅

dugyna
13. mar 2012

@caramilla 😀 😀 😀 😀 no tak aby bolo vidno vsetky detaily a vsetky strany 🙂 x 😀

sufik1
13. mar 2012

@caramilla jééé, ta bunda se ti moc povedla. Já teď došívám mikču z flísu a mám taky rozšitou softku. Přesně tohle řešení rukávů u dospělácké bundy jsem chtěla udělat. Mám u to jedné svojí bundy - stahování kolem zápěstí na sucháč. Tak přemýšlím, co bue lepší. Mám světle modrou, tak ten bílý sucháč moc vidět nebude, ale patentky jsou taky super nápad. A ten tvůj sucháč metrážový je super!!!!! Měla jsme vzít i ty neškrábací zoubky, ale nenapadlo mne, že je máš.
JInak @terezita se prohání někde pápá lálá.

aerin
13. mar 2012

holkyyy, kolik byste toho vzaly? na ty dvoje letni satky, velikost na 7-8 let a zhruba rok (ted je ji asi 2,5 mesice, ale uz ma skoro 7kg😀)) ??? prosim prosim

ucitelka70
13. mar 2012

@kryska5 ja som rozmyslala o tom velúry po 5 eur z jysku

veronik77
13. mar 2012

@evinka je to jenom na kilo....

evinka
13. mar 2012

@veronik77 píšou u toho minim. odběr 1 bm ???

palosek
13. mar 2012

@caramilla prosím tě, jak to je s těma nitěma??? To máš A.jen na soft, nebo se hodí i na tenký jednolíc apod? Jsem koukala na ty pěkné barvičky 😀 😀 😀

veronik77
13. mar 2012

@sufik1 ten fleece chceš k těm metrům v původní lenass tabulce navíc?

veronik77
13. mar 2012

@evinka aha, já na to ještě nekoukala... tak to asi bude od metru 🙂

evinka
13. mar 2012

@veronik77 jej, jsem se překoukla, to je polyester, to nechci ... místo toho se přidám k tomu, co tam je, díky a omlouvám se.

crawler
13. mar 2012

tý jo...pročítám pár stránek zpět a co to nevidím, za mé nepřítomnosti bylo spáchané další mtx - chápu to správně??? 😅 😕 😕 😕 😲 tak to vyvalte - kolik to zas bylo metříků a prašulek? 😀

alinn
13. mar 2012

@crawler a teď se v devět uzavírá wendy https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao...
..a mtx páchá @membri ..a bylo toho moooooc 😀

crawler
13. mar 2012

@alinn a to mtx už je uzavřený?

ucitelka70
13. mar 2012

holky z čiech, objednávate z Tchiba? mne sa zapáčili plavky, u nás nie je v ponuke......

sufik1
13. mar 2012

@veronik77 nene, jen 2m celkem. díky

alinn
13. mar 2012

@crawler jojo..to se dostříhává..ale budou ještě nějaké přebytky..hlavně tedy tmavě modrý výplněk ..ale tabulka bude otevřena až to bude komplet (psala membri 🙂 ) https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...

ucitelka70
13. mar 2012

toto môže byť pravda? http://www.dumlatek.cz/podzimni-a-zimni-latky/1...
iba 0,99 Kč za meter???

sufik1
13. mar 2012

@ucitelka70 to bude překlep... spíš 99,-
a vyfotím vám do tabulky ty přebytky...