Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka krásna práca.....
@caramilla mnam, moje oblúbené sacherky..... asi si ich idem dnes upiecť, zajtra mám sviatok...... a budem piecť viedenský kuglof, ale aj na sacherky som dostala chuť...... a triko krásne s tými vtáčatkami
holky tak jsem ten zip nakonec pokořila 😝 😝 ale dalo mi to teda práci to vám povím ale příště budu chytřejší 😝 fotit to nebudu protože je to jen obyč mikina nebarevná 🙄 manžel nechce žádné aplikace ☹
@dankakk jé děkuju když jsem přišla prvně do práce, představit se řediteli, tak mě jedna starší kolegyně seřvala na dvě doby že se ani přezout neumim 🙂 to bylo před 6-ti lety, a před měsícem, když jsem šla znovu za jiným ředitelem tak mi suveréně zástupkyně tykala, s otázkou : "Co mus chceš?" tak sem se představila a spadla jí ústa, když sjem jí oznámila že jsem na mateřský nechápala 🙂
@lillyzelvicka jj jsou to ty ostružiny, jsou boží 🙂 jinak aplikace je dokonalá, jsi fakt dobrá 🙂
@caramilla já nesnášim fotit sama sebe 😠 hodně lidí říká že vypadám mladě 🙂 ale je to klam, vždyť je mi 26 🙂 jinak děkuju moc, jsem ráda že sem vás pobavila, to byl můj záměr 🙂
@dugyna, no neviem, najskôr sa kukni, či sa ti páči.... je to burda 2005/5 a 2004/5
ahojte, mozem sa zamiesat do debatky? prosim vas, kde kupujete latky,ak pouzivate aj vzorove, take nejake pekne. je obchod aj na slovensku? prip internetova stranka z ktorej by sa dala latka objednat? ja som zatial nasla len v cechach. dakujem pekne. Erika
Pre velký záujem doobjednávka MTX https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq... uzavrieme po sviatkoch, ked sa mi dáke prašule vrátia, lebo nebude čím zaplatiť 🙂 tabulka otvorená. nechala som tam povodne objednaný petrol finerib, tak si skontrolujte
@season tabuľka sa nedá otvoriť
@errilo Erika, skús napísať season, teraz robila hromadnú objednávku z čiech, isto má zásoby, a ešte chystá dačo.....
@season ano, už ide, dostala som sa tam cez link cez fotoblok, ako vyzerá tá látka playboy? páči sa ti? tá je za veľmi rozumnú cenu :D
@ucitelka70 zeptej se beky ta ju napriklad ma
@petkasv 😀 No, sama sebe fotit moc nejde, musí tě fotit někdo, kdo tě rozparádí. Můj manžel vždycky dělá takový cavily 😝 Jako že ho to nebaví a ať se vyfotím sama. Ale pozor, když má fotit mojá 17letou sestru, tak se může přetrhnout a tu vyhrnout kolínko a tu kuk do foťáku ... 😀 😀 😀
26, jo, tak to jsi stará teda. To ti říká zkušená "důchodkyně" (dle tvého vnímání věku 😀 😀 😀 )
Tak fotky posledního víkendovýho počinu, co jsem dnes dodělala, knoflíčky jsem nesehnala hezký, tak jsem koupila lesklý a vzorovaný a přišila je naruby 😀 Jasmí jsem koupila dneska první sponku do vlasů (na focení), páč mě paní v galanterce nas. že řekla, že je to chlapeček. No, sponka vydržela 5 minut a korále, co jsem jí koupila, byly roztrhlý za 2 minuty, takže už mám doma zase chlapečka 😀 😀 😀
Jasmí miminka jsou jediný, kdo u nás drží půst (s hrůzou mi došlo, že můj sachr a biokuře - krásně voní! - není moc postní jídlo) ☹ ☹ ☹
Jasmí a včerejší pečení sachru🙂
Pěkně to tu zaspamuju, ať mo zase @někdo nevyčítá, že šidím o Jasmí kukuče 😀 😀 😀
@ngvadi jó, to jsem pochopila moc dobře, jak by vypadalo to tvoje "zastavila", Caramilla běží s tortou nohy na ramenou, kávičku v termosce, vláček zastaví a dáme si kávičku a dortíček 😀 😀 😀
Jako fakt nevim, kdo to sní, my daly s Jasmí dnes jeden jedinej kousek a jsme přeslazený 😀 😀 😀
Jo, ad VELIKOSTNÍ ŠTÍTKY - napadlo mě, že by se dal ten 1000 ks min. odběr, co jsme minule nenaplnili očurat tak, že bychom udělali štítky dvojvelikostní 56/62 68/74 80/86 92/98 ? 😀 😀 😀 No, ale asi je to blbost 😀
@membri a aj ja mám mať 4m

@caramilla tak ve 3 odpo tě čekáme s dortem na hlavním nádraží 😀 😀 😀 😀 bude nás tam asi 5, tak to pobal a doraž, my si dáme 😀 😀 😀 😀 že
@ngvadi , @terezita a další 😝