icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

beky52
3. apr 2012

@ucitelka70 aj moj balíček je ešte len na ceste..ale dufam,že ten payboy bude super..ja som brala aj z prebytkov..lebo sa doma už dopredu pobili baby 😝 ..uvidím.ak je super ako si to predstavujem..tak v hromadke u season objednám aj inu farbu.. 😀

ucitelka70
3. apr 2012

@beky52 @dugyna opisovala, že super, že škoda, že viac nezobrala z neho

petkasv
3. apr 2012

a ty fotky 🙂

beky52
3. apr 2012

@ucitelka70 ..ale tak može objednať aj teraz u season....ja mám tuším nejaké 7metrov..už ani neviem.. 😉

beky52
3. apr 2012

@petkasv je super..tá bodkovaná je tá z Wendy?

dugyna
3. apr 2012

takze tu je par vytvorov ktore som nestihla odfotit
nositko pre babiku, ciapocka pre babiku v brusku, a dnesny vytvor domace gate pre muzika

petkasv
3. apr 2012

@ngvadi to mě pobavilo, "kdo tý nezletilý udělaj dítě" 🙂 u nás s manželem je ten problém že je mu je jak si skoro 40, takže když mě představoval svým kamarádům tak to byl problém a to mi bylo 18, tenkrát, dneska už to berou automaticky 🙂
fotka z tunisu 🙂 věkový rozdíl tam trochu je 🙂 ale nepatrnej 🙂 jinak tady jsem asi v 8tt 🙂 a alkohol po ránu byl nutností 🙂 naštěstí to na tom dítku neponechalo snad následky až an to že se neustále motá,a le to snad věkěm ustane 😝

dugyna
3. apr 2012

@beky52
@ucitelka70 hej playboy je super, skoda ze uz mi z toho metra po usiti gati na doma, ostalo asi tak len na jedny boxerky...je to fakt prijemny material

petkasv
3. apr 2012

@beky52 děkuju jj je, a lituju toho že jsem vzala jenom 1m ☹

dugyna
3. apr 2012

@kryska5 hej? a kde tam mate kniznicu? lebo kukal mi to u nas v systeme a nevidel ziadnu ktora by mala...

ngvadi
3. apr 2012

@petkasv, tak to máš dobrý, to aspoň lidi, když vás vidí pohromadě, vědí, že jsi zabezpečená :D mýmu je stejně jako mě, takže 24, a vypadá tak na 18 :D takže když šel za pediatrem domlouvat převzetí mimina po porodu, tak mu sestřička tykala a ptala se, co mu je:DDD a lidi na nás koukaj taky všelijak...

beky52
3. apr 2012

@petkasv tak ja mám torchu viac...tak sa teším..super to vyzerá ušité 🙂

beky52
3. apr 2012

@dugyna prosím ťa tá payboy látka sa zrazila?

petkasv
3. apr 2012

@ngvadi no to věřím, jste mladý pár, to je taky hezký 🙂 jinak o tom kdo koho zabezpečí to je na dlouho 😝

kryska5
3. apr 2012

@dugyna hneď oproti Siemensu v kulturáku je knižnica, minule som si požičala 4ks a z toho 3ks nemala ani v systéme, že to jej tam niekto priniesol že si ich môžem kľudne nechať ale priniesla som ich spať 😉

dugyna
3. apr 2012

@beky52 fuha tak toto ti neviem povedat ja som ju supla do pracky a nemerala som potom..takze neviem povedat
@kryska5 aha ok tak zase vyslem muzika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi

beky52
3. apr 2012

@kryska5 ..nedopíšeš naše poštovné?? 😀 😀

kryska5
3. apr 2012

@dugyna a to potrebuješ nejaké konkrétne čísla?

dugyna
3. apr 2012

@kryska5 eee, pokukat zatial, ale @ucitelka70 ma starsie dve cisla a tam sa mi pacil strih na tricko.co by bolo dobre aj na kojenie v lete...

kryska5
3. apr 2012

@dugyna no veď toto ... mi nevrav že tam pošleš muža kukať ti burdu 😕 😀 😀 😀

kryska5
3. apr 2012

@beky52 dobre že píšeš, sa tu poflakujem konečne a nemakám a takto to vyzerá 😅 idem dopísať

beky52
3. apr 2012

@kryska5 ..ved mne je to jedno..budeš mať eurá neksor... 😀 ..ved sa kludne tu flákaj..občas si zaslužime aj to

dugyna
3. apr 2012

@kryska5 😀 😀 😀 😀 som ich chcela pokukat na nete niekde a poslat ho tam... 😀 😀 😀 😀
ale ze by sme sa tam spolu previezli.ja teraz ked som tehu tak nesoferujem nejak extra rada.. 😀 😀 😀
ja zase ked porodim b 😀 dem soferovat rada 😀

animal
3. apr 2012

@dugyna nekecej, to jsou moji motýlci 🙂 že je to hezká látka??

dugyna
3. apr 2012

@animal krasna 🙂 budem mat pekne tricko 🙂

animal
3. apr 2012

@petkasv mému manželovi je o 7 let více , nosí bradku a když se nechá více zarůst (jakože on rád) nerad se holí. To říkám pořád, jakmile má chlap ženskou jistou, tak se nerad holí. Vyjímku tvoří narcisové 🙂 no a když se nechá více zarůst, tak taky působíme skoro jako dcera a otec 😀 😀 😀

kryska5
3. apr 2012

@beky52 dopísané, ja som rada že si napísala, by som si na to spomenula keď by som sa chystala do postele a to by ma nepotešilo 😝 dneska by som rada išla spať o dvanástej 😅 to už sa mi dlho nestalo
@dugyna ja som šoférovala ešte 2týždne pred termínom, mňa to bavilo furt, skôr drahý a mama neboli nadšený

dankakk
3. apr 2012

Baby ste ma nakazili rohatou čiapkou- aj ja som dnes jednu zbodla🙂 foto dám zajtra🙂

beky52
3. apr 2012

@kryska5 díkes..ešte mi do IP možeš poslať čislo učtu..aby som totu nemusela polhodinu hladať.. 🙂

beky52
3. apr 2012

@beky52 ozaj aj meno aj adresu..budem platiť ako vtedy..vieš? z pošty...díkes.. 😉