Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 ..ale tak može objednať aj teraz u season....ja mám tuším nejaké 7metrov..už ani neviem.. 😉
@ngvadi to mě pobavilo, "kdo tý nezletilý udělaj dítě" 🙂 u nás s manželem je ten problém že je mu je jak si skoro 40, takže když mě představoval svým kamarádům tak to byl problém a to mi bylo 18, tenkrát, dneska už to berou automaticky 🙂
fotka z tunisu 🙂 věkový rozdíl tam trochu je 🙂 ale nepatrnej 🙂 jinak tady jsem asi v 8tt 🙂 a alkohol po ránu byl nutností 🙂 naštěstí to na tom dítku neponechalo snad následky až an to že se neustále motá,a le to snad věkěm ustane 😝
@beky52
@ucitelka70 hej playboy je super, skoda ze uz mi z toho metra po usiti gati na doma, ostalo asi tak len na jedny boxerky...je to fakt prijemny material
@petkasv, tak to máš dobrý, to aspoň lidi, když vás vidí pohromadě, vědí, že jsi zabezpečená :D mýmu je stejně jako mě, takže 24, a vypadá tak na 18 :D takže když šel za pediatrem domlouvat převzetí mimina po porodu, tak mu sestřička tykala a ptala se, co mu je:DDD a lidi na nás koukaj taky všelijak...
@kryska5 eee, pokukat zatial, ale @ucitelka70 ma starsie dve cisla a tam sa mi pacil strih na tricko.co by bolo dobre aj na kojenie v lete...
@petkasv mému manželovi je o 7 let více , nosí bradku a když se nechá více zarůst (jakože on rád) nerad se holí. To říkám pořád, jakmile má chlap ženskou jistou, tak se nerad holí. Vyjímku tvoří narcisové 🙂 no a když se nechá více zarůst, tak taky působíme skoro jako dcera a otec 😀 😀 😀
@beky52 dopísané, ja som rada že si napísala, by som si na to spomenula keď by som sa chystala do postele a to by ma nepotešilo 😝 dneska by som rada išla spať o dvanástej 😅 to už sa mi dlho nestalo
@dugyna ja som šoférovala ešte 2týždne pred termínom, mňa to bavilo furt, skôr drahý a mama neboli nadšený
Baby ste ma nakazili rohatou čiapkou- aj ja som dnes jednu zbodla🙂 foto dám zajtra🙂

@ucitelka70 aj moj balíček je ešte len na ceste..ale dufam,že ten payboy bude super..ja som brala aj z prebytkov..lebo sa doma už dopredu pobili baby 😝 ..uvidím.ak je super ako si to predstavujem..tak v hromadke u season objednám aj inu farbu.. 😀