Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Baby suuuurne!!!! Mám metrazovy zips a stiahla som si z neho bezec! Ako ho dostanem naspäť??????
@komisakpd vacsinou z CR, detivbavlnke.sk.. viem aj o kremik.sk, tam som este nekupovala, ani nic extra som tam nenasla
@ucitelka70 vsetko naj aj odo mna 🙂
ahojte, nemáte niektorá ten kupón na nákup stroja? vymením za ten môj potom 😀 idem konečne objednááááávať OL 😵
@caramilla tak to je chytré 😀 😎
já tam hážu vlastně asi všechno kromě vlny..jedinou softovou věc co doma máme - kalhoty tam dávám taky...a nevím jak na funkci ale na vzhled to žádný vliv nemá 😀 a s tou funkcí to asi nebude tak špatný..protože v nich chodí ven i v zimě a válí se ve sněhu..a že by byla promočená..tak to nikdy nebyla 🙂
tak akorát není pořešené to praní v ruce (ale jestli by to vůbec někdo chtěl - já teda asi ano...)
ty jo, zírám 😵 http://www.stoklasa.cz/vzorovka-sire-16mm-detsk...
@michamicha hezký!!!! bude hromada? nebo už jsi to uzavřela????
já brala tuhle v německu, je to ona? a byla drahá jak prase. tak to není ona, ale už jsme to nahrála...
a ty piráty chci, super do mojí pirátské kolekce!
@caramilla no ale to jsou jiný, než jsi měla ráno na blogu 😉 kdy to stíháš???? ty barevný kapsy jsou moc pěkný.
já přidávám svojí softku a je jen a jen moje!!!!! víc foto a popis http://susu-sufik.blogspot.com/
@michamicha ty jo, to je paráda
@michamicha to chce hromadecku 😉
@sufik1 no určitě to do table přihodim, páč chci taky 😀 váhám jestli tabulku ještě otevřít, ale to by se pozdržela objednávka 😖 a myslim si, že tyhle stuhy budou hned pryč, za tu cenu 😅
@michamicha no já bych potřebovala ještě gumu, průchodky..... no ale já si tam můžu taky zajet, že? Ale ty stuhy na krámě mít asi nebudou. Ono je to hned pryč, taky tam nemívají všechno....
tak otevři a dej do zítra deadline.
@sufik1 no, já to chtěla původně napsat, ale pak jsem ti nechtěla kazit radost. Podruhé bych si už světle modrou nešila ☹ Je nejhezčí, ale vyprat to nejde. Jako drhnout to kartáčem solí na skvrny, trochu to pomůže. Ale mastné fleky podle mě dolpů nejdou a je to na tom dost vidět. Příště prostě všechno šedý ☹ ☹ ☹
@sufik1 hele ale na krámu ti to za VOC neprodají nebo jo?
díky holky🙂
@boudova myslíš to na cvičení? to je z 3/2005 - to je jediný můj výtisk, tak z něj těžím 😀 - jen tepláky jsou spíše bokové, takže na cviko lépe zvýšit sed 😉
@vevercam nádherná softka 😵 no, když jsem šila mhd ty gatě - tak jsem začala s jeansovou jehlou a nešlo to - vynechávaly stehy, jak píše, tak jsem nasadila standart 90 a paráda i u 4 vrstev😉
pomooooooooc.... aka krasa.. a ja cakam pri pracke, kedy uz budem moct vyvesit uplety :D :D
@michamicha za VOC asi ne, ale mohla bych to vyzvednout, jestli už jsi objednala nitě a spol. Ale zas ti střihnou za maloobchodní kolik chceš, třeba i 1/2m.
@caramilla hmm, tak to jsi mne nepotěšila. Dítě mě čárlo botou na rukávu, jak jsem ho nesla. A schválně jsem si udělala konečky rukávů hnědé a límec taky, aby to nebylo jak prase. Tak snad to chvíli vydrží
Tak jsem ještě otevřela tabulku na Stoklasu a VTC. Můžete si tam přihodit co potřebujete. Snažte se ale, aby bylo naplněné minimum nebo celé balení! Další položky přidávejte v tabulce dolů do prádných řádků.
Tabulku uzavřu v pátek ve 20:00, pak doplním platby a poprosím o rychlé poslání penízků, abychom objednali co nejdřív. Protože ty stuhy ze Stoklasy budou určitě hned pryč 😖

@animal no protože mám moc příjemné elastické tepláky a chtěla bych ušít i malému. No ale taková trochu pružná mikina by taky nemusela být špatná.
Zkusím přidat, třeba se někdo chytne. A taková písková barva na písek bude fajn 😀