Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal Do tabulky MTX jsem vložila červený výplněk, ale neumím v tom už vložit odkaz a vůbec v tom pracovat, tak Ti ho napíšu sem, nerada bych v tabulce udělala borde.. 🙂
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@ucitelka70 ja som kontrolovala látky, merať som nemerala každej či sedia metre, na to som po daňových nemala sily, ledva som to pobalila, našla som len biely patent a ten už má majiteľa 😉
Já jsem dokonce všechny látky od membri jednu po druhé přeměřila... a fakt mám jen ty své...
jinak o víkendu si asi udělám "Lama" párty u stroje 😅 dohromady mám asi 12m lamy, různé barvy, tak to musím vyšít, protože mi to zabírá nejvíc místa ze všech těch látek 😅 😠
ETIKETY
přehnuté, jemně přetkané a zažehlené po jedné straně + termořez proti párání, černobílé
S/M/L/XL/XXL mají skladem po 100 ks, cena cca 0,8Kč/ks (cena etikety + DPH + "třiďné")
Dětské nemají, udělají, cenu jsem nepochopila, takže jsem ještě podlala dotaz
Prací symboly - 1,6 Kč / ks (cena etikety + DPH + "třiďné")
Ceny těch dětských zdvojených etiket bych čekala taky tak cca těch 1,6 jako prací symboly 😉
Tištěné nám udělají v menším odběru a byly by o fous levnější, ale já bych osobně radši tkané, jednak to vydrží, jednak to hezky vypadá a jednak to neškrábe, svoje celulky testuju zevnitř na triku a nikdy mě neškrábaly! 😉
Prosím moc o odkaz na tabulku s mtx od membri.Myslím si,že mám jen své latky, ale radši to prekontroluji.
A ještě prosim tabulku se softem od animal,ať můžu vše doplatit. Mám kaput počítač se všemi odkazy a jsem jak bez ruky.Díky.
leze na mně nějaká choroba, spustila se mi rýma a začíná bolet v krku ☹ a malej se za poslední 2 dny dost horšil, takže s ním zítra radši skáknu k doktorce, když je pak v pondělí to volno, ať kdyžtak nemusíme zase na pohotovost ☹
@michamicha flex-tex ale na webu jsem jí nenašla. A nebo mají tady http://www.elisdancesport.com/cz/red/latky/elas... byla jsem si je osahat a nejsou špatné. A pak je ještě velkoobchod v Krnově
@sufik1 v tom Krnově myslíš tenhle? http://www.bmtextil.cz/
@sufik1
@michamicha
ja vam mozem len zadidiet ze mate tolko metraznych predajni s tak super latkami za super ceny....
tuna nic nemame :(
@sufik1 já našla na flex-texu něco podobnýho pod letníma látkama ve strech lycra http://www.flex-tex.cz/index.php?page=shop.prod... ale nevim jestli to je ono, ale v popisu mají uvedeno, že je to vhodný na dresy a plavky, tak snad jo...
@michamicha Já jsem měla jednu jedinou plavkovinu a ta byla od Sufika 😀 😀 😀 😀
dievcata co vravite na bambusove / bavlnene frote prestieradla z MTX? ste spokojne? su aj na vyssie matrace? alebo ste si aj sili z bambusovej frote metraze? diky
@kajark bavlněné froté z MTX na prostěradla super, vysoká gramáž...z bambusového jsem ještě nešila, ale mám doma a zdá se mi jemnější, než to co mi teď dorazilo z mylly, jsem z něj nadšená, škoda že nemají v metráži barvy ze kterých sami šijou prostěradla:( nebo spíš ještě že nemají...🙂)
@ucitelka70 kontrolovala som len svoje, vase som len zvrchu pokukala...dufam ze sa latky coskoro najdu 😒

@lenasss tepláky šijeme z výplňku (teplákoviny) momentálně dělám i na teplákovinu objednávku