icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

dugyna
6. apr 2012

@mikulka45 tak to urcite je, lebo sam si vybral ze chce z toho rebra domaci ubor 😀

dankakk
6. apr 2012

@kajark ja som kúpila prirodne a sú super! Od kedy ich mám som v posteli iné nemala 🙂 tiez som si chcela usit, ale ked som videla, že ich predávajú uz hotové, nebolo o com 😉

dankakk
6. apr 2012

@kajark ešte ja som myslím objednavala 160x200, ale to čo mi prišlo malo na obale 180x200. No ale na našu posteľ 160tkovu sedí super. Matrac má 18cm, tak neviem, je vysoký?

alinn
6. apr 2012

@michamicha téda..tak stužky už jsou řádně vyprodané (oboje autíčka 1 a 2, zelení ježci 16 a ty modrý ptáčci 5)

a přimlouvám se za tyto ptáčky (červené 10) http://www.stoklasa.cz/fotkymaxi/260775_11.jpg?... 😀 (teda ne aby se vyprodali..ale abyste se přidali 😉 chybí už jen 5m 😎 )

palosek
6. apr 2012

@beky52 ...taky mě to mrzí...opakovaně jsem kontrolovala své látky...ale souhlasí...a příště si tisknu tabulky, protože k nim není pak přístup...myslím, že tonikdo nedělá schválně...a určitě se zatoulané látky najdou látky najdou... 😒

membri
6. apr 2012

@palosek ja jsem schovala tabulky az vcera vecer.. vsichni maji uz sve balicky u sebe.. ale neni problem tabulky zase odryt to je to nejmensi

sinala
6. apr 2012

@alinn tak jsou ty, co jsem chtěla 😢 😢 😢

palosek
6. apr 2012

@membri ...děkuji, budu znova kontrolovat, měla jsem toho dost, ale souhlasí mi to, už jsem ti psala mailík 😉...ale do třetice pro jistotu... by mě taky mrzelo...být tolik ve ztrátě... 😖 Díky

michamicha
6. apr 2012

Ahoj, na net jsem se dostala až teď. Vhledem k tomu, že se stužky nebezpečně rychle vyprodávají, tak bych tabulku uzavřela raději už v poledne 😅 Ale bude nutné, aby mi všichni objednávající poslali peníze obratem. Protože to ještě dnes objednám, platit budu převodem, tak abych měla nejpozději do středy od všech peníze na účtu 😉 Počítám, že do pátku by to mohlo přijít a o víkendu bych se mohla pustit do třídění a stříhání 🙂

membri
6. apr 2012

@michamicha zadny problem :D

alinn
6. apr 2012

@membri já pořád nevím kolik ti mám zaplatit 😅 . Došel ti mejl?

michamicha
6. apr 2012

@alinn no podle údajů v tabulce bys @membri neměla doplácet nic 🙂

alinn
6. apr 2012

@sinala mému výběru se to zatím naštěstí vyhnulo 🙂

membri
6. apr 2012

@alinn netusim, mam tolik emailu ze nevim kdo me co posilal 😀

membri
6. apr 2012

@alinn mas doplacet, poslu ti to do IP

alinn
6. apr 2012

@michamicha tak koukám, že má odpověď co jsem ti psala tu není...ale to už je jedno 😀 No kdybych někomu neodpověděla..nebo až tak za týden..tak se na mne nezlobte ..já za to fakt nemůžu 😅 😀

sisa.b
6. apr 2012

Ja som práve všetky látky MTX premerala, ale nemám naviac nič. Všetko je plus-mínus 2cm, bmb froté mám mínus 7-12cm - tipujem, že sa to tu tak rozráta, ak nesedia presne metre na váhu. Takže u mňa len chýbajúci bmb obojlíc, ako už Mikulka hlásila.

@membri ja by som poprosila o odhalenie tabuľky - objednávka 20.2., lebo som si ju nevytlačila a neviem teraz, ako a koľko mám vyúčtovať kamarátke.

membri
6. apr 2012

@sisa.b ok 🙂

sisa.b
6. apr 2012

@membri ďakujem, mám hotovo 🙂

raskonka
6. apr 2012

U tyrkysových muchomůrek č.7 v tabulce chybí už jenom 2 m, nechcete ještě někdo?

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...

membri
6. apr 2012

@raskonka tabulka uz je uzavrena a myslim ze i mozna objednana

raskonka
6. apr 2012

@membri Aha. A jak to pak funguje, když je v tabulce třeba 13 m, objedná se 1 balení (9 metrů), tak na koho se pak nedostane? Na toho kdo je v tabulce na konci, nebo?

membri
6. apr 2012

@raskonka nevim jak se objednava zrovna toto

palosek
6. apr 2012

Holky...mtx-animal.... nepřidáte se někdo k bílému fineribu? ...bílé šátečky, tílečka, tričenka.... 😀 😀 😀 ...léto se blíží... 😀 😀 😀
Jinak DOTAZ...jaké jsou rozdíly mezi druhy podšívek??? Polyester , acetátové??? a další... co byste na co použily??? Díky 😉

animal
6. apr 2012

@palosek na bílou mě nedostaneš, ale přemýšlím, co vezmu, zatím jsem přihodila modrý bambus výplněk, ale nějakej ten jednobarevný finerib určo vezmu

sufik1
6. apr 2012

@michamicha jo to vypadá stejně, to by mohla být plavkovina, i ta cena odpovídá. Já mám asi 6 barev. Ale ten tyrkys jsme měla světlejší a lesklý, tak nevím. Ale bude léto, třeba dostanou....

A Krnov, jo to je ten obchod, ale znám jen z webu.

michamicha
6. apr 2012

Ahoj,
takže tabulka je uzavřená, to co se bude objednávat ze Stoklasy je na listu Kopie dokumentu Stoklasa 6.4.
Ještě chci dát info ohledně stužek, tam kde se naplnilo minimum a více (případně chyběly třeba 2m do minima), tak to objednám na celá balení, pak nabídnu přebytky 😉
Ještě se chci zeptat ohledně vzoru č.6 a č.14 jestli si tam nechce někdo přidat, abych to objednala. Pokud se nikdo nepřidá, tak tyto vzory objednávat nebudu.
VTC zpracuju večer a pak vám všem pošlu mailem informace k platbě.

crawler
6. apr 2012

Holky, prosím vás ještě o link na MTX - idiot jsem si ho neuložila :-/ asi ho budu potřebovat 😝

animal
6. apr 2012

@michamicha napiš mi tam prosím mail - jsem hlava dubová 🙂 Animal/ eliska.uradnikova@seznam.cz
děkuju

animal
6. apr 2012

@crawler jako nový MTX ode mě? nebo něco starého