Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@michamicha téda..tak stužky už jsou řádně vyprodané (oboje autíčka 1 a 2, zelení ježci 16 a ty modrý ptáčci 5)
a přimlouvám se za tyto ptáčky (červené 10) http://www.stoklasa.cz/fotkymaxi/260775_11.jpg?... 😀 (teda ne aby se vyprodali..ale abyste se přidali 😉 chybí už jen 5m 😎 )
Ahoj, na net jsem se dostala až teď. Vhledem k tomu, že se stužky nebezpečně rychle vyprodávají, tak bych tabulku uzavřela raději už v poledne 😅 Ale bude nutné, aby mi všichni objednávající poslali peníze obratem. Protože to ještě dnes objednám, platit budu převodem, tak abych měla nejpozději do středy od všech peníze na účtu 😉 Počítám, že do pátku by to mohlo přijít a o víkendu bych se mohla pustit do třídění a stříhání 🙂
@michamicha zadny problem :D
@michamicha tak koukám, že má odpověď co jsem ti psala tu není...ale to už je jedno 😀 No kdybych někomu neodpověděla..nebo až tak za týden..tak se na mne nezlobte ..já za to fakt nemůžu 😅 😀
Ja som práve všetky látky MTX premerala, ale nemám naviac nič. Všetko je plus-mínus 2cm, bmb froté mám mínus 7-12cm - tipujem, že sa to tu tak rozráta, ak nesedia presne metre na váhu. Takže u mňa len chýbajúci bmb obojlíc, ako už Mikulka hlásila.
@membri ja by som poprosila o odhalenie tabuľky - objednávka 20.2., lebo som si ju nevytlačila a neviem teraz, ako a koľko mám vyúčtovať kamarátke.
U tyrkysových muchomůrek č.7 v tabulce chybí už jenom 2 m, nechcete ještě někdo?
Holky...mtx-animal.... nepřidáte se někdo k bílému fineribu? ...bílé šátečky, tílečka, tričenka.... 😀 😀 😀 ...léto se blíží... 😀 😀 😀
Jinak DOTAZ...jaké jsou rozdíly mezi druhy podšívek??? Polyester , acetátové??? a další... co byste na co použily??? Díky 😉
@michamicha jo to vypadá stejně, to by mohla být plavkovina, i ta cena odpovídá. Já mám asi 6 barev. Ale ten tyrkys jsme měla světlejší a lesklý, tak nevím. Ale bude léto, třeba dostanou....
A Krnov, jo to je ten obchod, ale znám jen z webu.
Ahoj,
takže tabulka je uzavřená, to co se bude objednávat ze Stoklasy je na listu Kopie dokumentu Stoklasa 6.4.
Ještě chci dát info ohledně stužek, tam kde se naplnilo minimum a více (případně chyběly třeba 2m do minima), tak to objednám na celá balení, pak nabídnu přebytky 😉
Ještě se chci zeptat ohledně vzoru č.6 a č.14 jestli si tam nechce někdo přidat, abych to objednala. Pokud se nikdo nepřidá, tak tyto vzory objednávat nebudu.
VTC zpracuju večer a pak vám všem pošlu mailem informace k platbě.
Holky, prosím vás ještě o link na MTX - idiot jsem si ho neuložila :-/ asi ho budu potřebovat 😝
@michamicha napiš mi tam prosím mail - jsem hlava dubová 🙂 Animal/ eliska.uradnikova@seznam.cz
děkuju

@mikulka45 tak to urcite je, lebo sam si vybral ze chce z toho rebra domaci ubor 😀