Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 mne práve došiel tiež 😀 😀 😀 to je aké načasovanie 😝
@dankakk ďakujem za zabalenie a poslanie ten bmb úplet ti šmiknem a pošlem 😉 @daisyr vďaka za zorganizovanie hromádky z mylly, tie látky sú fakt úžasné 😵 😵
@michamicha téda, ty patentky bych zapínat nechtěla 😀
@terezita jsem o velikonocích kecala a kecala a kecala, no ...
@rina76 Parádní!!!!
@michamicha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ŠTÍTKY!!!
Potřebovala bych pomalu uzavřít = potřebuju, abyste se činily a naplnily minimum 😀
Změny:
Zdvojené všechny dětské velikosti, prosím, přepište si to v tabulce k těm novým štítkům, pokud to někomu zásadně nevadí, ušetříme 😉
Na pracích symbolech bude vždy z druhé strany nápis "česká ruční výroba" na přání @allin nebo @alinn nebo @aallinn 😀 😀 😀
Cena stejná. U pracích symbolů na 30 a ruční jednám o snížení množství na 500 ks, vlna se asi i tak nenaplní, ale to na 30 by mohlo.
Tabulka https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
@caramilla Něco taky myju v ruce, ale toho už je málo, tak mi to tolik nevadí. S rajčatama máš pravdu ty jsou masakr a hlína taky nic moc. Ale já bydlím v paneláku a těch pár rajčat a 12 truhlíků se přežít dá a je to jen přes léto. Ty se zahradou, to se teda vůbec nedivím.
@rina76 Ta kombinace limetky a autíčkama je krásná. Na limetce ujíždím, ale tato kombinace je ještě o třídu hezčí.
holky, co je přesně za látku jersey? a můžu na střih trika, kde uvádějí bi-elastischer Jersey použít finerib?
@caramilla a dáš tam nějakej vzorec, kterej spočítá za kolik už mám objednáno? 😅 se mi to nechce počítat 😅
@ucitelka70 hihi, to nemá zmysel, tu na SK vôbec nie, možno v čechách by sa skôr nazbieralo ľudí na to, ale to je 14kg!!!! to je v prepočte cca 44,8m na objednanie 😀 😀 😀 nechápem prečo musí byť toľko min.objednávka pri tomto fineribe 😕
Ahojte holky, začínam sa strácať v platbách za objednávky - zúčastnila som sa troch, ktoré šli cez hromadu ľudí 😀 Mám uložených 8 tabuliek a veľa mailov, ale neviem dohľadať, či som niekomu niečo ešte dlžná. Dnes som odoslala za poštu @kryska5, ale stále mám pocit, že som mala ešte niekde okolo 7€ dlžobu - žeby @season ? 😕
Ozvite sa, prosím, lebo ja som uprostred skúškového, k tomu makáme na dome, aby sme sa mohli čoskoro sťahovať + tehu demencia, tak nestíham sledovať a nerada by som ostala niektorej niečo dlžná 🙂
@kryska5 http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... je dosť podobná látka, nie? či musí byť čierna farba?
@ucitelka70 no ja som chcela čiernu, ale hlavne ten jednolíc sa na finerib nechytá, to je príjemnejšia látka bez debaty ... aj keď mám doma taký červený elastický jednolíc a som z neho tiež nadšená 😉
@terezita no ako to tu riešim tak tam asi skúsim napísať, prípadne poprosím @season keď bude objednávať nech sa ich opýta či je to OK
@season @dankakk @kryska5 a ostatné, čo ste posielali niekomu balíky prvou triedou, a nedorazilo to max. do 48 hod., vraj máte nárok na vrátenie poštovného, pretože im to patrí neoprávnene...... dnes mi to balíkár povedal....... ak pôjdete podacím lístkom na poštu, tak máte nárok na vyreklamovanie...... myslím aj do budúcna je dobre vedieť, mne @kryska5 podávala 3,4. a dorazilo 10,4. čo už maxim. 5,4, tu malo byť!!!, tak pri tých cenách poštovného - za mna konkrétne som platila 5,60 € - mohli by sa činiť
Sk kočky, viete mi daktorá poslať ott., najlepšie 3/2005, alebo kde by bola bundička s kapucnou? ja by som vedela poskytnúť na výmenu 1/2012
@michamicha, @macin73 měkterá jste si štítky napsala ke mně - jsme hned vedle, Tak si to zkontrolujte. Já to mažu - vel 98-116
@sufik1 já nic 🙂 já mam svoje napsaný u sebe 😉
@animal jsem koukala na tabulku a proč už tam neni ten slunečnicový finerib? když jsem se ráno dívala, tak minimum bylo naplněné ☹ si ho někdo umazal?

wuááááá, došiel balík, ďakujem @kryska5 za uchovávanie a poslanie, @mikulka45 za sprostredkovanie @membri za zaobstaranie mtx a @animal za engross a softky, a @sufik za mráza - látky sú veľmi pekné.
Čo na prvý pohľad konštatujem - želvy od mráza úžasné aj medvedíci a hnedé kvietky
od mtx - fialové kocky a elastické hviezdy, takisto perokresba a pásikavé fineriby - čokozelené aj fialové - krásne, takisto pásikavé jednolícne úplety sú pekné
a softky - tyrkys nebezpečný a nažehlovačky tiež - ešte som sa veľmi potešila nápisu Alex, lebo som si veľmi nevedela predstaviť, ale som maximálne spokojná,hurá stehovať látky a prať
ešte raz hromadná pochvala všetkým zúčastneným na transakcii, no a aby som nezabudla na @dankakk, ktorá zase spolupracovala pri financovaní engrossu a softu..... nech žije československá spolupráca 😀 😎 🙂 🙂 🙂