Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky SK, vy máte nějakou hromádku? 😀 Závidím 😀
Ahoj holky, musím si něco objednat z MTX a pokud se chcete přidat, ráda vás přizvu 🙂 v tabulce jsou na konci nějaké mouchy, tím, že nejsem expert na tabulky, tak prosím o omluvu a někoho schopného, kdo to umí dát do chodu 🙂 Jestli mi něco budete chtít, prosím pište IP diskuze absolutně nestíhám sledovat, děkuji za pochopení 🙂 Somik
@boudova chýbala ti hromádka a už jednu máš 😀 😀 😀 baby slovenské sme tiež riadne šišnuté lebo len teraz prišli látky z jednej hromádky Wendy+MTX a už máme ďalšiu, že "doobjednávka" MTX a už to vyzerá na 50kg 😝
A ja by som mala byť ticho 😝 ale môžem za to že ešte niečo potrebujem ?!?!?! 😅 😀 😀
hodná membri opravila 🙂) tabulka objednávek MTX tu: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
@membri NE! To je brzo, zánět d. jsem měla už mockrát. Dokud hlava nebolí tak, že se nedá žít a musí se mlátit hlavou a nezabírají ani léky na bolest, tak se to dá rozchodit bez ATB🙂 Zkusím večer inhalaci. Hlava mě zatím bolí jen trochu, tak doufám, že to odezní 😉 Sinupret by snad pomoci měl, ale otázka je, než zabere, jestli se to moc nerozjede...
boudova - mě to tam taky nejde přihodit, membi, můžeš mi tam přidat ještě toto? http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@ucitelka70 túto by som aj ja chcela, ale nemôžem otravovať muža zase 😒 tam na konci sú dokonca aj pánske strihy na mikču, tričko, tepláky.
@season presne zato chcem aj ja...... pošle mi kalman, tak idem si urobiť tie strihy
Fungující odkaz: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
@caramilla ako pozerám tie strihy, parádne ich robíš.... dobrý nápad naniesť na jeden papier viac veľkostí....., páči sa mi 😉
@ucitelka70 to je ta jedna nevýhoda prodávaných střihů, že je musím rozkreslit do více velikostí 😀
jÁ JÍ ŽERU 😀 😀
http://amybutlerdesign.com/pdfs/Bloom_Quilt.pdf
Ale žehlit bych to nechtěla!
@ucitelka70 chcem sa spytat, kde kupujete ottobre?
@caramilla no mi přišlo, že ti to bylo líto, když jsem na ekozahradě četla, že už je látka vyprodaná, tak když jsem ji viděla... smajlík nevinnost sama 😀
na harémkách si slušně ujíždím, šiju už další, několikery mám ještě v plánu a obávám se, že se Rozárka delší dobu jiných nedočká 😉
@season dala som do tabuľky jednolíc biely bambus, cena vyjde okolo 4,21, keby sa prihlásil niekto, to som si doteraz ani nevšimla..... mala som bambus s lycrou ružový, a je to perfektná látka, myslím, že aj jednolíc by bol......

@lucijan Tuhle Amy jsem ulovila včera u Mráze ve zbytcích, necelý metr za 119,-Kč. Mám ji taky na tašku, ale dětskou. 😀