Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem
toto sa len velmi tazko cita, o to tazsie preziva, och je mi to tak luto, drz sa!!!
Diapozitiv, hlboku sustrast, nech je cas k tebe milosrdny a co najrychlejsie otupi bolest, ktoru si neviem ani predstavit. Drz sa...
Ludmila,
ak mas moznost, daj si kupit tie vlniaky v Brne v Brane k detem (www.branakdetem.cz), tam stoja 535 Czk. A velkost vyberaj podla hmotnosti babatka, nie vacsie, lebo su velmi pruzne. Hned sa pouzivaju, ked ich kupis, lanolinujes az ked prvykrat operies.
robertina, to uz si sem raz davala, ne? ziadne plienky tam niesu, len obycajne (vyzera ze gazove) stvorce pod hlavu... 😒
sa mi zdá že robertina si robí reklamu na ten eshop, ale ved sme už písali že je oničom, tak robertina neotravuj 😠
jeej, adminky to zmazali uplne, aj tu temu co si robertina otvorila, uplne je vymazana. 😀
Baby, sa musim pochvalit, mam na este dalsie 2 plienocky BI Extra Bamboo a BG Organic ... tak sa vytesujem 😵 raz za cas si treba spravit radost 😉
ja som dnes po veeelmi dlhom čase musela použiť v noci hnusku. Keďže včera pršalo sa mi savejšie nočné plienky nevysušili. V poslednej dobe malá v noci raz vstane a je hladoš, tak ju hneď aj prebalujem takže potrebujem na jednu noc 2 nočné plienky. Už som mala pocit že mi moja výbava stačí, ale pár dní bez slnka a je prúser. Čo bude v zime???? ☹
vcera som objednala dalsie plienky,
mne sa lubilo BG organic este raz... 😉 clementice , este dalsie IV organic,
vlnenu vlozku loviky
http://www.plienocky.sk/plienocky/eshop/20-1-NO...,
lanolinovu kuru, vlnu...
IV soft, jej uz male, napisane od9-12kg. ona asi vazi okolo 10kg
niekedy skriabe suchac do stehna...😒
vam este nestalo ?
Aj tiez do brucha bl fix
tamka, v zime budeme kurit 😉
dudri, mne sa tiez Mkove IV Softky vidia mensie ako Organic, tak uvidim, ked budeme mat okolo tych 10kg, ci sa to nejak prejavi ... a to ze BL fix sa otlacaju do bruska sa necudujem, su predsalen menej poddajne ... aj my budeme mat BG novu, tu jablckovo zelenu 🙂
juj baby tá BL fix aj nás škriabe na brušku, vôbec nepoužívame. Uni je oveľa lepšie aj IV fox
BG jablčkovo zelená??? 😵 😵 Milujem zelenú farbu.....idem kuknúť kde si ju našla emmka 😎
ja som objednala POSLEDNU plienku (NAOZAJ POSLEDNU - uvidim dokedy 😵 ) z brany, CT tvarickovu, uz sa na nu tesiiiiiiim jak mala. dufam ze stihne prist do buduceho piatku, lebo v pondelok ideme do poradne, tak nech ma doktorka na co kukat. 😀 😵
ja som si kupila BI twofoldy a ked som ich oprala, tak dost pustili chlpky..... 😖 a myslim ze ked som do Miofreshu namocila na dovolenke oranzovu Tots bots bambusku, tak tiez pustila farbu... moze byt? nemate s tym niektora skusenosti? pustilo mi to do happy sqaure - s cim mi to pojde vyprat? sliz nezabral, mam skusit normalny prasok? alebo savo? 😕
tamka napodobne, ja mam sice dost nocnych plienok, ale tiez neviem, jak to bude v zime... teraz ked som u nasich, dame plienky susit von, a behom poobedia su vsetky suche. doma nemam ani balkon. 😒
IV soft M ani nepouzivame, a L su len-tak-tak. a to ma nieco cez 9kg
osvedcili sa mi thirsties PUL
no a aj vlniaky sunam nejake mensie, musim sa priprie a zas nieco ustrikovat
nejak sa m i uz nechce pouzivat stvorce a pohravam sa s myslienkou na nejake 2-3 AIO plienocky, ale to by ma muz zabil. uz teraz fakt.
a vlastne mozem do IB davat vselijake vkladacky, ked vcas prebalim. tak by som mala mat toho dost.
ale ked su take krasne a srdce mi pisti po fuzzi banz ci ako sa to pise.
sissik, ja uz mam zasebou asi 3 objednavky, ktore boli "naozaj posledne". 😀 manzel to uz neriesi, uz mi len povie, zase nove plienky?... 🙂
ja ma pocit, ze little lamb pul nam dlho neposluzia...a maly ma dva a pol tyzdna...cez 4300g ☹
davate novoskom na ritku mast? Ja som moc nie...ale potom mal cervenu...trosku sme striedali aj jednorazovky..ako sme chodili papiere vybavovat-vtedy sme mazali..Tak teraz mazem panthenolom..potom separacka a plienka a ritulka pekna..treba, ci nie?
brinzulka, ja som kremovala sudocremom do kazdej plienky, teraz ho pouzivam uz len na noc - nie vzdy mam silu v noci aj prebalovat, tak nech ma na prdke aspon masticku... 😔 😵 akurat manzel má potrebu striekať adamovi na riť rybací olej, mne to strašne smrdí... a bojím sa že či sa to dá vyprať... tak striekanie povolím len keď dávam flísovú separačku z deky, inak nie
rybacia mast smrdi aj mne....sudocrem sme mali pri prvom...teraz miniem panthenol a sa uvidi, ci zas na sudocrem..dak.labutka za skusenost 🙂
labutka ako si objednavas plienocky z brany? Nasla som tam pre Slovensko len kuriernou sluzbou za 200 kc alebo prevodom. Nikde tam nieje uveden ci sa da zaplatit aj v eurach...
neviem ako pri malych babach ale my sa uz vobec nemastime...brin ak je to bez masticky ok, tak naco 😉
ludka kurier ti veci z brany donesie domov a zaplatis mu v eurach.... 😵 😵
ludmila ked platis dobierkou kurierom platis automaticky v eurach. usetris tak poplatok banky za prevod v sume cca 300sk 😉
ja natieram iba vtedy, ak ma trochu vystipanu ritku. staci jej byt v kaku minutu a je cervena. ak sa to po umyti a vyvetrani neukludni, natriem tenulinkou vrstvickou sudocremu a pri dalsom prebalovani je to uplne v pohode

diapozitiv,je mi to uprimne luto 😔 ,aj ja jom zhanala pre sestru plienocky,a babetko jej zomrelo 😢 .uprimnu sustrast 😢 😢 😢