icon

Skúsenosti s odchylkami teplomerov

slavkomoli
5. feb 2017

Kocky ma niekto skusenost,malej meram teplotku na cele z bezdotykovym teplomerom a nameriame 37-37.1.Ked jej dam obycajny teplomer pod pazuskov,tak teplotu nema.Stretol sa s tym niekto?

maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
slavkomoli
autor
•
5. feb 2017

@maciatkolulu ta teplotka uz je viac ako tyzden aj sme boli u lekarky,nic nezistila dala nam antibiotika,len ja som jej zabudla povedat ze tu teplotku meriam na cele.Aj mne uz manzel zakazuje behat z teplomerom,chi chi.Ale dakujem za prispevocek.

henamichal
•
5. feb 2017

Bezdotykový je najhorší! Skúste obyčajný, ten je naspoľahlivejší.

slavkomoli
autor
•
5. feb 2017

Uz som merala a z normalnym teplotku nema.🙂
@henamichal

maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
petruldo
•
5. feb 2017

ja mám opačnú skúsenosť, na čele nič a v konečníku reálne horúčka. môj starší musí mať teplomer pod pazuchov min. 5 min, lebo po pípnutí nič a v konečníku horúčka.
37 st. predsa nie je žiadny problém.
do 37 je to normálna teplota, ja by som povedala že aj tých tvojich 37,1. a to lekárka aj robila nejaké testy /crp napr./ keď už hneď dala ATB?

slavkomoli
autor
•
5. feb 2017

@maciatkolulu dakujeme krasne aj vy sa vyzdravte.🙂
@maciatkolulu

slavkomoli
autor
•
5. feb 2017

@petruldo lekarka nam nerobila este nijake vysetrenia.Este jej premeram obycajnym teplomerom pod pazuskov a uz nebudem viac stresovat.My sme doteraz pouzivali iba bezdotykovy,tak mna ani nenapadlo premerat z obycajnym.Ale dakujem za skusenost.😉

evittam
•
5. feb 2017

@slavkomoli A tie atb.davas?

slavkomoli
autor
•
5. feb 2017

@evittam ano nasadila som jej,mame tri a pol roka a nebrali sme davno atb.tak jej davam.

maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
evittam
•
5. feb 2017

@slavkomoli A na zaklade coho? Lebo ti ich napisala pediatricka bez aspon CRP?! A 37-37.1 nie je u deti teplota
....

evittam
•
5. feb 2017

@slavkomoli A nehnevaj sa to je aka diagnoza "dlho ich uz nebrala"?! Ako je to tvoja vec a tvoje dieta. Moja dcera este v zivote nemala atb.a ak by mali ich pediatricka napisala tak ako tebe bez CRP tak jej rovno poviem nech ani recept nepise...

lalaland
•
5. feb 2017

Ahoj dávaj si pozor aj na to, aby si mala správne nastavené či meriaš v uchu alebo na čele ale je pravda, že teraz sú tie teplomery celé akési divné...ja som tiež kúpila asi 10 rôznych teplomerov a každý meral inak. Nakoniec som sa naštvala a kúpila som najdrahší aký mali a ten vyzera byť celkom v pohode https://www.okay.sk/beurer-ft-65/ . Bola tam zľava tak som neváhala http://www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/

evittam
•
5. feb 2017

My mame tento:
https://m.heureka.sk/teplomery-osobne/body-comf...
Mali ho aj na JISke, v porodnici. Max.spokojnost. 😉
A inak (a teraz kludne do mna😁) -behat za dietatom a stale merat teplotu len preto lebo som raz namerala 37......a teda ak za nim treba behat tak mu nic nie je.....😉

matazirafa
•
5. feb 2017

@evittam Ale ony ich nebrali obe.. ako pani tvrdi :D A obe maju 3,5 roka.. toto afektovane zdrobnovanie spolu s materskym pluralom tomu aspon napoveda
A k veci teraz - mala som 40,2 horucku a zimnicu uprostred leta.. a bezdotykac mi ukazal 36,9, takze asi tolko k tymto modernym somarinam

evittam
•
5. feb 2017

@matazirafa Tak neviem aku mas ty "modernu somarinu", ale mi mame kvalitny teplomer-odskusane....
No neviem co si ty vycitala-ja som len citala,ze dieta ma 37,37.1 beha za nim s teplomermi a k lekarke,ktora minimalne bez CRP hned naordinuje bezdovodne atb.a mamicka ich nasadi lebo "ved dlho nebrala"......

evittam
•
5. feb 2017

@matazirafa Jaaaj,teraz som to este raz "prebehla" - no,ano tie mamickovske pluraly -papame,kojime sa,kakame....😅. Takze ale pisala,ze dala tie atb.

slavkomoli
autor
•
5. feb 2017

Kocky ja som chcela iba radu ake mate z teplomermi skusenosti,iba tolko.Dakujem