Ste závislá na nákupoch detského oblečka?
Mám na mysli,,kupovanie detského oblečenia,,ktoré možno ani nevyužijete,,neoblečiete,,alebo hned posuniete na predaj..len to,,že ho máte doma,,že ste nakúpili ,,Vás uspokojí..poprípade,,z toho vyplývajúce problémy s manželom kvôli financiám??dakujem pekne
ako zavislost by som to nenazvala, ale ked sa to tak vezme.. tak ano - idem nakupovat do obchodu s oblecenim pre deti a ked tam nic nenajdem tak kupim volajaku blbost, ktoru potom mala nenosi a ani nepotrebuje... ale uz sa zacinam v tom krotit, odkedy som si spocitala kolko som minula na veci, ktore som ani nechcela a ani nepotrebovala a dali sa vyuzit aj na nieco lepsie! 😒
ja som uplna zavislacka, ale zase mame plno veci z bazarika, hoci najdu sa aj drahsie kusky. beriem to tak, ze teraz ho este obliekam ja. 😝 a tesim sa, ked bude vacsi, to nebude vadit, ze ma 10 triciek/nohavic jednej velkosti. 😀
u mna diagnoza potvrdena. vsetko kupim, aj ked to vobec netreba... niekedy mame oblecene len raz lebo nestihame tolko stiedat 🙂 ale co uz... snazim sa preto aspon kupovat vecicky z MK za lepsii peniaz, aby mi potom nebolo luto ze nove vecicky a nic z nich 🙂 A kazdy mesiac si poviem, ze nekupim nic, ale kupis tale viac a viac 😖 😖 😖
Oblecenia mame hodne vela, mozno viac, ako skutocne treba, ale ze by sme odkladali veci, co by mali visacky alebo deti nikdy neobliekli, to je hlupost. Deti su drobce, rastu pomaly, vsetko maju aj na dve sezony. A nie, kvoli financiam nemame ziadne problemy, zasa viem, aky mame rozpocet a nerobim hluposti 😀 Chodime obaja do prace, dvojity prijem nam samozrejme umoznuje viac... Jedine, co drahemu vadi, ze je toho tolko, ale uz sme poriesili, detom väcsie skrine, skrinu na topanky a vesiaky a mame doma mier 😀 😀 😀 Drahy je v podstate hrdy, ked mu ludia pochvalia, ako ma nahodene deticky 😉
A k tomu, ze maminky niekedy vyzeraju pri nahodenych detickach na hanbu musim suhlasit ;) Je to niekedy ako päst na oko bohuzial. Treba to drzat v rovnovahe 🙂 Ja minam veru aj na seba xixixi
Zavislost to u mna nie je, ale vytesujem sa, to ano 😉 😀
Ja kupujem vela v akciach a vo vypredajoch. To, co treba vzdy, ako body, tricka, ponozky, nohavice, mam 1-2 velkosti popredu. Sezonne dokupujem podla potreby.
Veci, co vobec nemal na sebe, asi ani nemam. Ale napr. mam super jeansy na trakoch, a tie mal asi 3 krat, lebo uplne zacal odmietat jeansy. Tak som musela ist dokupit teplaky...
Navyse je maniak na auticka, tak ked vidim nieco, kde su auta, beriem, aj ked je to desiate tricko 😅 Ako minuly tyzden 😕
Za den potrebuje cely komplet oblecenia, v lepsom pripade iba jeden 😉 A kedze mam 7kg pracku, mam viac kusov, aby som prala podla moznosti plnu pracku farebneho raz za tyzden, a nie poloplnu kazdy druhy den...
A od narodenia rastie relativne pomaly, takze veci vynosi minimalne tri mesiace, teraz samozrejme este dlhsie.
Navyse veci posuvam delaj kamoske, od ktorej sme my mali zase ine velke kusy vybavy (postielka, vanicka, extra lacna stolicka TrippTrapp,...), takze su urcite dobre vyuzite 😉 😀

asi zo zaciatku som toho kupovala viac co ani nebolo treba, teraz uz menej, ma toho sice dost, ale kupujem co potrebuje teplaky, mikiny, tricka, proste "spotrebny tovar" pre skolkara a je mi jedno ci je to next, gap, alebo z primarku ci z carters, proste ked je fajn cena a je to nieco co potrebujeme kupim to. Za veci u nas nehrozia hadky, viem sa drzat na uzde, ved su to len handry 😀