Susede krásne vonia opraté prádlo a mne nie
Tak ma napadlo ked už mame prací mesiac, ako je to možné že ked idem kolkokrát domov alebo pridem ku kamoške tak cítim nádhernu vônu práve opratého a vyvešaného prádla. U mňa niečo také nehrozí.
Takisto napr. mi poslala známa balik oblečenia pre malého to tak krásne voňalo a vonia ešte dnes, konkretne dnes som vytiahla jedno tričko, a užasná vôna. To moje prádlo tak vôbec nevonia. ☹
Použivam zväčša persil tablety, a aviváž momentálne Frosh. Už som vyskúšala kopec avivázi a neviem čoho všetkeho. No nič.
Jediný prostriedok ktorý milujem je Škrobenka Z z levandulovou vônou, v tom ked operiem periny tak vonaju ked ich vytiahnem zo skrine aj po pol roku.
Skúšala som dať aj menej otáčok na prácke, meniť program no bez efektu. Tak baby raďte.
Ja milujem vôňu práve opratého prádla, tak ako to docielit. 😝 🙂
@ikke
mrkni na linky co jsem davala ja a @iskrickaa
jsou to ty same produkty, stejne baleni, uplne stejne i barevne..jen nazev je jiny, ale medvidek je zaklad, ten zustava..
a zkus se podivat u vas, zda podle medvidka nenajdes i ty to same...😉 a hledej jen v avivazi... 😉
i kdyz jsi tehotna, toto ti smrdet nebude..i kdybys byla haklivejsi, neboj 🙂 😉 modry, jako rika @iskricka je vazne TOP 😉
ale muzes cuchnout pod vsechny uzavery😉 😀
fuha, baby, ale to je s nami zleeee, ked tu dokazeme tolko diskutovat o vonavom pradle... a ja som sa vzdy rozculovala, ze reklamy robia z tych zien, co maju orgazmus z cisteho riadu a vonaveho pradla uplne slepice 😀 😕
@ikke
super, nasla..cuchni si k tomuto.. 😉 🙂
ale je to koncentrat ..jak uz jsem psala, radeji mam 2l..i kdyz je pravda, co rika @iskrickaa ..jen se vic naredi..proste jsem stara skola..citim rozdil ☹ preferuju "stary model"
http://www.robijndoetdewas.nl/
moje pradlo extra nevonia ale je ciste. nepotrebujem avivaz, je to cista chemikalia. ja som astmatik, syn exematik, takze cim menej vône, tym lepsie pre nas 😀 .
@zeleny_cajik
my diskutujem, ale ty ctes.. 😀 😀 😀
my reklamujeme a ty se chytas.. 😀 😀 😀 😉
inak prave som nasla na jednej stranke, ze coccolino je v britanii Lenor, v nemecku Kuschelweich, v NL Robijn, v Spanielsku Mimosin, v USA Snuggle...
uz niekolko rokov pouzivam avivaze cocolino. oblubena je modra , zelena, pre deticky hypoalerg. biela... , tekuty persil a persil sensitive na biele a pradlo vonia naaaaaaaaaaadherne
hehe aka mila tema 🙂 . mne tiez nevonia ale to asi preto, ze uz sme si zvykli, ze aj nase pradlo perieme v pracom prasku pre deti 😎
@iskrickaa
Jsme uplne nekde jinde...uuplne od tematu..nikde jsem nemluvila o necem, co se jen podoba tomuto prispevku... ☹
Reagovala jsem na tento Tvuj dodatek:
citace: ...70 stvorakov pre rodinu sa mi zda byt tiez malo. S manzelom nam to bolo malo.
Jednoduse tvrdim, ze 70m2 pro rodinu je dost a i ve 43m2 jsme byli spokojeni - se 4ma detma..
- jak uz jsem napsala, nezalezi kolik ma metru ctverecnich tvuj byt, ale s kym se o ne delis.. 😉
tak jasneze keby som mala tri deti tak by som to riesila inak ale tak zatial sme dvaja malinke v brusku tak robim tak ako som bola zvyknuta....no vsak sa ten prach vypere nikdy som nemala problem stym ze by som mala prach na veciach.pracka si davkuje sama...tak ja neviem no 😉
@majuska7111 ja periem v tom Drefte pre deti a je super..aviváž nedávam malému a prádlo voní..ja periem v Drefte všetko ,odkedy ho predávajú... 😉
@woman04 skvelé, tak dúfam, že ten môj drobček nebude fajnový 😉 a tiež sa mu bude páčiť 🙂 ako maminke 🙂 som rada, že nie som sama, ktorej sa Dreft zapáčil
@bv_alexandra coccolino u nas v TT predavaju aj v Teta drogerii,skus pozriet,modre je uplne naj 😉
prosim v ba najlepšie v petrzke neviete kde sa dá kupit coccolino?, však ak ju mam objednať z eshopu tak chcu 4,80 poštovné a za to mam dve flaše navyše 😝
@bv_alexandra drogeria Teta, tam ho určite majú. 🙂

@sirinka
spravne😉 to je muj plan.. 🙂