icon

Tepláky pre chudých chlapcov

nikpa
29. sep 2022

Prosím vás poraďte kde kupujete pre chudych krpcov tepláky? Syn má na dĺžku veľkosť 116/122 a na páse 98/104. Všetko, aj čo je na sťahovaciu gumičku mu lieta na bruchu. Keď mu to aj stiahnem, vyzerá to otrasne, má tam postahovane guče látky. Pod tričkom to vyzerá akoby mu vyliezalo slepé črevo 🙄 Tiež má s tým potom v škôlke problém, nevie si to sám tak dobre stiahnuť a padá mu to. Jedny celom fajn som našla v Lindexe, majú tú vnútornu sťahovaciu gumku ale to musím sťahovať na posledné a má to tam nazbierané z vnútra a vadi mu to, že ho to škriabe. Už rozmýšľam, že mu kúpim volake legíny alebo čo 😀 Podedili sme od kamošky jedny parádne, s takou veľkou pevnou gumou čo mu jediné držia. Len majú odstrihnuty štítok a neviem odkiaľ sú. No v nijakom obchode som také nenašla.

anjelicek26
•
29. sep 2022

Jasne ze mu kup leginy, v skolke je to jedno... v skole je to o inom, ale skolka? GAP ma pekne tmave leginy a aj ine znacky tmavo modre, tmavo hnede, okrovo zlte, tmavo zelene, to moze chalan v pohode nosit, kupis predlzenu stylovu mikinu a bude za fesaka najvacsieho...urcite lepsie, ako ked mu to pada zo zadku, ved to je na prd... ja mam len dceru takuto tintitko a vyslovene - pompdelux, name it slim fit, tap-o-leil a obcas teda gap ci lindex zateplene leginy, ine jej proste nesedi...

vikterinka
•
29. sep 2022

@nikpa ja mam taky isty problem, kupujem uz len Lindex chlapcenske leginy, na nom vyzeraju ako teplaky, maju vo vnutri stahovaciu gumku

jexica
•
29. sep 2022

@nikpa skus znacku style kids teplaky maju taku hrubu gumu tie nam nepadaju tiez sme chuducky

nikpa
autor
•
29. sep 2022

@vikterinka na tie chlapčenské legíny v Lindexe som už na nete pozerala. Pôjdem ich pozrieť aj do obchodu, či by mu sedeli.

deedol
•
29. sep 2022

tiez odporucam leginy - bud lindex alebo HM (tie su bez tej vnutornej gumy, ale tiez dost uzke). moj syn ma tiez na dlzku 116/122, lebo ma dlhe nohy (inak ma 110 cm) a necelych 18 kg a sedia mu 🙂

skumavka
•
29. sep 2022

@nikpa Teplaky z next, tie jedine sedeli na mojich chudych chalanoch, veľmi príjemné a absolútne im nepadali

lilyianka
•
29. sep 2022

@nikpa mam rovnaký problém, ale syn je mladší. Teraz som konečne našla obchod, kde sú mu tepláky dobré, dokonca aj pyžamá. Je to stránka modelko.sk
Je to slovenská výroba.
A ešte jedna cesta stránka, vola sa pidilidi. Odtiaľ zase rifle, bundy...

bavlnka92
•
30. sep 2022

ja som kúpila aj v pepcu obyčajné legíny dievčenský strih! neutrálne farby (jeden fialový motýľ na legínach v škôlke nikoho nebude trápiť) a keď má na tom zapravené vrchné časti oblečenia tak tepláky sú v pohode a nepadajú. Má ich len na cestu do a zo škôlky. 🙊

marianarem
•
30. sep 2022

@nikpa V Brendone mavaju rozne strihy, da aa najst aj na chudeho. Ja inac aj zuzujem mojmu, cize trochu ich presijem.

mon29
•
30. sep 2022

Ja davam sit..uz ma nebavilo nakupovat, furt im vsetko pada.. ako zo syna tak z dcery

arasidka123
•
30. sep 2022

@nikpa môžeš skúsiť všiť gumičku na pás a vieš si to nastaviť podľa seba...

evkamotka
•
30. sep 2022

Vymen gumu v existujucich

Daj mu ušiť, vobec to nevychadza draho ked vezmem do uvahy, ze inak kupujes lindex

stannika
•
1. okt 2022

pre chudých odporúčam tepláky z Pompdelux , Tap O Leil a aj Lidl

lily09
•
2. okt 2022

@nikpa a nechcete mu dat usit na mieru? Dnes dostat krasne latky

sundew
•
10. okt 2022

@nikpa tesco ma tiez legíny chlapčenské (mame podobny problem ako vy ale zatial sme o cislo mensi) a zateplené legíny (tmavomodre a cierne) som kupila v calzedonii a tiez sedia dobre

luckuz
•
10. okt 2022

@nikpa skus www.chanemode.sk, ja tu nakupujem, krpec chudý, tieto my sedia, predajna je v Martine ale maju aj eshop

karo_lajn
•
12. apr 2023

@skumavka prosim ktore presne to boli?

skumavka
•
13. apr 2023

@karo_lajn bolo to dávnejšie, ale myslím ze tieto