icon

Unikajúci význam albumov typu - šatník mojej malej

ancovec
30. okt 2013

Dobrý deň,ako tak klikávam po modrom koníkovi, všimla som si mnoho fotoblogov s fotkami oblečenia detí s veľkým dôzrazom na značku, ktoré tu ani nie su za účelom ich predaja. Som jediná, ktorá sa nad tým pozastavila, alebo zmysel uniká aj viacerým.

Chápem a páčia sa mi albumy detičiek "nastajlovaných" chutných, ale toto?

Strana
z4
zuanach
2. nov 2013

Zakladateľka mi hovorí z duše!!!! Uz mi to tu príde ako chvastanie alebo proste neviem, reklama na budúci bazarik alebo len neviete co s voľným časom, keď vidím niektoré 400 fotkove albumy, tak pochybujem o duševnom zdraví niektorých mamičiek....aj ja rada obliekam značkové, ale nemusím to tu vycapit.....

zuanach
2. nov 2013

@sherynkamalinka uz aj niečo typu moj manžel som tu videla, ale nieslo to iný krycí názov 🙂

zigzag
2. nov 2013

@ancovec asi od nudy, ked su tam len vecicky ok, ale urcite by som sem nevycapila fotky maleho... to je sukromie, a nemam niaky pocit uspokojenia z toho, ze mi dieta okukavaju neaki cudzi ludia a kto vie aki pedofili ci uchylaci,,, deti treba chranit.... kazda mamina chce pekne obiekat svoje dieta a niektore maju poterbu sa aj pochvalit, aj ked niekdy sa nie cim, ale co uz,kazda ma iny vkus, to je druha vec.... 😅

zita19
2. nov 2013

Som vam napisala: Zabite ma. Mozte vsetky co mate albumicky foteciek s handrickami pre deticky. Mne je to jedno, kolko casu tym stravita a ako vas to uspokojuje. Ja ich neobzeram, nevarabam, lebo v tom vyznam nevidim.

davija
2. nov 2013

Mám pocit, že sa tu bavíme o dvoch veciach. Po prvé dôvod zakladania albumov s oblečením a po druhé množstvo oblečenia v týchto albumoch.
Je normálne, že deti bohatších ľudí majú doma hory značkového oblečenia a nikto nemá právo tvrdiť, že maminky nakupovaním oblečenia zanedbávajú svoje deti apod. Jasné, že občas krútim hlavou nad šatníkom 1,5 ročného dievčatka, ktorý je 3x taký ako môj (vrátane obuvi), ale prečo nie? :D Dnešné oblečenie pre deti je často fakt neodolateľné. 🙂 Tiež som rada, keď sú moje deti pekne oblečené, a úplne chápem matku, čo na to má a dieťa si parádi.
Ale druhá vec je, prečo to niekto kus po kuse (každé tričko, legíny, ponožky...) fotí a dáva na internet? Tu nejde o prezentáciu toho ako žijem. Ja proste nepochopím motiváciu fotiť IBA oblečenie bez dieťaťa a príde mi to smiešne.

davija
2. nov 2013

@maca_p Aj ja mám fotky umelecky vylepšenej steny a chodiacej reklamy na sudocrem (a ten prach na pranie musel stáť za to), ale uznaj - rozliate kakao, to mi príde proste banálne... :D
Ale to už je iná téma, prečo ľudia vešajú na net doslova každý prd... :D

martuska75
2. nov 2013

@ancovec Tiež mi to prišlo trochu divné vyfocovať si na net detské "handry", ale zase na diskusiu mi to neprišlo 😀 😀 😀 Beriem to tak, že každý máme svoje úchylky. Tiež niekedy kúpim babám nejakú sprostosť na oblečenie len tak, že sa mi páči, ale zdá sa mi, že u niektorých už je to skoro na liečenie 🙂 Inak úplne som čakala koľko "trafených vrán" ti napíše ako závidíš. 😀

Strana
z4