Unikajúci význam albumov typu - šatník mojej malej
Dobrý deň,ako tak klikávam po modrom koníkovi, všimla som si mnoho fotoblogov s fotkami oblečenia detí s veľkým dôzrazom na značku, ktoré tu ani nie su za účelom ich predaja. Som jediná, ktorá sa nad tým pozastavila, alebo zmysel uniká aj viacerým.
Chápem a páčia sa mi albumy detičiek "nastajlovaných" chutných, ale toto?
@ancovec Mne uniká význam diskusie takéhoto typu 😀
@materina_duska popletkovat :D
presne aj ja mam taky pocit, to uz je asi v tom aky je svet, volakedy sa zeny chvalili tym ake maju sikovne deti, progres vo vyvoji a teraz sa chvalia zeny riflami dietata za 50 €, co sa mi skor zda byt smutne
A uplne najviac nechapem ked dieta oblecu maximalne nevkusne a vsetky sa tu rozplyvaju aka je len chutna. Takto si verejne hovadit dieta mi dojde dost divne.
Ale najlepsie su tie, co maju taky album, v nom same stiahnute fotky a ked pozruem bazarik, tak len Kik, a Tesco oblecko... 😀
ja som rozmýšlala, že spravím album s vecami, čo dedíme po starších 😀
@materina_duska , a v mene hesla od amelian tuto vyssie kazdy ma pravo zalozit si diskusiu, aku chce 🙂
a tak v podstate je to kazdeho vec, co si da do albumu...ja ich proste nepozeram a pridu mi zbytocne..ale bavim sa na nazve Moje alebo Nase ulovky....to sa vzdy pousmejem🙂
Ja sa zas divim že na to majú čas. Fotiť to a nahadzovat. Mám doma veľa veci do bazaru ale ked to mám fotiť tak to radšej nechám v skrini.
No aj mňa to niekedy prekvapovalo , koľko času sa dá venovať tomu aby mamičky fotili skriňu plnú oblečenie... bolo by osožnejšie ten čas venovať dieťaťu ...., alebo zmysluplnej činnosti.... , ale
sme rôzne. Niektoré pečú torty, pochvália sa ...iné to nedokážu
Niektoré robia ručné práce pochvália sa .... iné to nedokážu
Niektoré cestujú a pochvália sa .... Iné nemôžu
Niektoré majú rodinu a deti ..... iné ich nemôžu mať
Niektoré majú postavu na chválenie .... Iné sa radšej nefotia
Niektorá má doma partnera a iná je slobodná matka...
No ak ak je niekoho radosť to ,že si dieťa vyfintí nemusíme sa nad tým pozastavovať.....
Sú nás tu tisíce a každá iná....Je zbytočné očakávať ,že všetci zmýšľame rovnako...
Máme možnosť voľba čo si prezrieme a čo preskočíme ,tak ju využime 🙂 🙂 🙂
radsej zalozte album s nazvom Moj manzel...aspon pokukam co mate doma 😀
@lulka12 hmmmm, este ked je niektora tehotna a ukaze- aha, uz sa "zahniezdujem"- t.j. pripravuje veci pre babatko- dajme tomu. Ale uz som tu videla, ako boli veci odfotene este s vsackami a tak aby bola aj viditelna cena. To mi pripada ubohe...
@fidka79 hehe, suknicky- kym su dievcatka malinke, tak tie suknicky maju tendenciu sa vyhrnut, alebo vysunut vyssie= zo sunicky sa stava siroky opasok, pripadne vysunute az pod pazuchy... JA by som nemala nervy stale napravat a davat suknicku dole. Ak sukinicku, tak len na speci prilezitosti. 😉
@sherynkamalinka tak to by som si aj ja pozrela 😉 😎
@ervenka No ja si podľa svojej skúsenosti viem,že dieťa veľa vecí ani nevynosí... Tu sa nerieši ,čo je na oblečenie vhodné ale prečo to tu mamičky fotia.....Lebo sa chcú pochváliť ....
Ja osobne po dvoch synoch mám radosť ak si môžem dcérku pekne obliesť , ale nemám potrebu ani čas to fotiť .... Nezazlievam to nikomu....Ak som ale nakúpila na konci leta vo výpredajoch výhodne , tak som to tu zavesila aj z cenovkami , aby utekali na nákupy aj iné maminy ..... Necítim sa za to previnilo.....Úmysel bo dobrý.... 😀
@lulka12 Súhlasím, každý má možnosť vytvoriť si album podľa vlastných predstáv. Ja osobne tie šatníčkové preskakujem a radšej sa inšpirujem ručnými prácami, overenými receptami či bytovými úpravami. 🙂 Ale možno sú ženy, pre ktoré je oblečenie ich hobby a tak sa vo fotení a styligu svojich ratolestí vyžívajú. Na rodičovskej dovolenke predsa niečo musíme robiť, inak by nám určite preplo z večného kŕmenia, prebaľovania a kočíkovania.
@ancovec Tak túto otázku si kladiem aj ja. Naposledy ma dostal album plný Disney oblečenia. Ostatné maminky nad tým len ochkali, aký úžasný šatník. A mne pripadal strašne fádny... 🙂 Celkovo by ma zaujímala pohnútka, že zoberiem všetko oblečko, po jednom nafotím a zavesím na net, na čo tá maminka vtedy myslí? Veď to aj zaberie nejaký čas. Možno v škôlke alebo na ihrisku ostatné mamičky oblečko ich detí málo chválili 🙂 A ešte ma dostávajú fotky rypu - dieťa sedí v jedálni za stolom, dieťa sedí na pieskovisku... ale to sa týka skôr FB, jedna známa bola schopná zavesiť denne tri fotky takéhoto charakteru, volám to spam 🙂
ja to preskakujem ale niekedy sa neda nevidiet nastajlovanu malu babiku celu v tigrovanom, co je podla mna vrchol nevkusu, hlavne nech je toho vela tigrovaneho, bodkovaneho, z nextu a pod lebo vsak next je naj znacka na svete, keby si obcas pozreli dokumenty kde sa tie veci vsetky do jedneho siju , sami bangladez, malaizia,nic nie je znackove len sa tam nasije ta dana vysacka a hodi extra vysoka cena, lebo vsetky veci sa siju v krajinach tretieho sveta, kde su nizke naklady na pracu, vykoristovany ludia,len aby tu v eu sme sa mohli hrdit ze na to mame, cest vynimkam ako je znacka Luis Vuiton,Calvin Clain,Gucci a pod
@ervenka No ale nedá sa na to povzniesť.... Veď tá mamička ,žena môže mať doma niečoho iného pomenej....
Možno chlapa, ktorý je karierista a nosič peňazí...., alebo jej chýba priateľka, lebo žije v inom meste....Hocičo....
Ak si niečo človek kompenzuje no nech sa teší..... Neviem ,či je to tá pravá radosť....
Ja som mala kolegyňu, ktorá celý rok žgrlila a každé leto letela na luxusnú dovolenku ... nemala priateľov a nikoho k sebe ani nepozvala, lebo by to čosi stálo....
Ale komu ukáže také fotky z dovolenky???? No nemá ani komu....tak ich vnucovala nám 😀 😀 😀 A my sme vedeli čo všetko ju to stálo.... Žgrlošenie celý rok 😀 😀 😀
@lulka12 ja si tiez rada deti paradim, aj chalana, ale ako pises, nemam cas to tu fotit, je to pre moje potesenie, a pri dcerke sa extra vyzivam 🙂
@fidka79 moji napr teplaky nenosia, syn este nemal ani v skolke, ale tiez sa snazim pohodlne...a take mamicky jak ty mam rada..aspon mam od koho nakupovat pekne malo nosene veci 😀
@sherynkamalinka to by som si aj ja rada pozrela, tych manzelov 🙂 🙂 pripadne aj bazar s nimi, ze ponukam manzela, uz je opotrebovany, chcem novsieho 🙂 🙂 🙂
@linda20111 no ale musis byt pripravena, ako to tu je v bazaroch zvykom, ze od teba budu chciet nejaku tu zlavu, fotku z kazdeho uhla, mozno dokonca aj dlzku chlpu v podpazi...a ano zabudla som, postovne si uhradis sama 😀

@ancovec Niekto sa chce pochvalit tym co si moze dovolit, oproti tym mamickam ktore tu nakupuju pouzite veci za 1euro lebo nevedia ako vyzit z materskej... Ja v tom vidim taky zmysel 🙂 🙂 🙂 A teraz sa niektore urazia 🙂 🙂 🙂