icon

Veľký fusak alebo oteplovačky

igabi
7. nov 2020

Zdravim, chcem sa poradiť. Mám 2 ročného syna, oblieka velkost 92-98 a na cca94 cm. Minuly som sme mali fusak do kocika, ktorý mu už ozaj nestačí. Jendlhy ako spageta. Ale deka je malo. Ako to riešila už s takýmito veľkými detmi.? Aj napriek veku sa jiekedy stane že ideme spat na obecný spanok do kocika a často robíme aj hodinové túry. Napadlo mi, či nie je alternatíva nanoznik alebo mám rovno kúpiť taku tu oteolivaciu kombinézu. Dakujem

martinuska
7. nov 2020

No kombineza je nutnost, ved uz chodi, v com bude chodit celu zimu? Ak sa uz chystate odplienkovat tak samostatne bundu a nohavice. My mame vsetky 3 alternativy, aj kombinezu, aj bundu a oteplovacky a aj fusak. Na vacsine sa da odzipsovat spodok, ze mu trcia nozky v cizmach vonku.

vulka
7. nov 2020

Ja som si ušil veľký fusak.

majamat
7. nov 2020

my sme mali od zaciatku taky fusak s tym nadstavcom na nohy. ten som dala prec a malej nohy trcali ( mala zimne boty ) a pod sebou mala fusak a tou vrchnou castou bola zakryte.
mali sme taky lacnejsi fusak, ie tento, ale tento je podobny typ https://www.svetkocikov.sk/fusaky/fusak.cottonm...
a nosila pod tym aj kombinezu, keby chce behat. navyse ak dieta zaspi, potrebuje viac tepla.

janinah
7. nov 2020

V tomto veku dieťaťa by som sa s kočíkom von netrepala,niet nad pocit,že príde vybehané dieťa zvonka v zime,dáš mu obed a ide spať a ty máš chvíľku pre seba.

majamat
7. nov 2020

@janinah moja sa vozila do 4r, ani az svet behat. nakoniec som u vzdy nosila, ked sme sli bez kocika a bola som ovesana ako vianocny stromcek. sice je to menej caste,a le nie kazde diet achce behat. a moja dcera zle spavala, ovela lepsie spala v kociku.

laura_222
7. nov 2020

@majamat moja detto tri roky sice prejde ale nie dlho. My vsade chodime pesi ihrisko nakupy atd. a navyse som tehotna cize ju nechcem nosit vela na rukach, takze vzdy beriem aj kocik ked chce chodit chodi ked sa jej nechce vozi sa