Veľký fusak alebo oteplovačky
Zdravim, chcem sa poradiť. Mám 2 ročného syna, oblieka velkost 92-98 a na cca94 cm. Minuly som sme mali fusak do kocika, ktorý mu už ozaj nestačí. Jendlhy ako spageta. Ale deka je malo. Ako to riešila už s takýmito veľkými detmi.? Aj napriek veku sa jiekedy stane že ideme spat na obecný spanok do kocika a často robíme aj hodinové túry. Napadlo mi, či nie je alternatíva nanoznik alebo mám rovno kúpiť taku tu oteolivaciu kombinézu. Dakujem
Ja som si ušil veľký fusak.
my sme mali od zaciatku taky fusak s tym nadstavcom na nohy. ten som dala prec a malej nohy trcali ( mala zimne boty ) a pod sebou mala fusak a tou vrchnou castou bola zakryte.
mali sme taky lacnejsi fusak, ie tento, ale tento je podobny typ https://www.svetkocikov.sk/fusaky/fusak.cottonm...
a nosila pod tym aj kombinezu, keby chce behat. navyse ak dieta zaspi, potrebuje viac tepla.
V tomto veku dieťaťa by som sa s kočíkom von netrepala,niet nad pocit,že príde vybehané dieťa zvonka v zime,dáš mu obed a ide spať a ty máš chvíľku pre seba.

No kombineza je nutnost, ved uz chodi, v com bude chodit celu zimu? Ak sa uz chystate odplienkovat tak samostatne bundu a nohavice. My mame vsetky 3 alternativy, aj kombinezu, aj bundu a oteplovacky a aj fusak. Na vacsine sa da odzipsovat spodok, ze mu trcia nozky v cizmach vonku.