Aké máte skúsenosti so spacím vakom?
Maminky, chce byť vaše dieťatko v spacom vaku? náš malý neznáša byť zakrytý, stále "putuje" po posteli ( spí s nami), takže aj keď ho zakryjem, hneď sa zas odokryje alebo vylezie spod paplónika. preto uvažujem o spacom vaku. Aké máte s nimi skúsenosti? chcú v ňom spať vaše detičky? dá sa v ňom aj pohybovať po posteli? Ďakujem
no nase deti sa odkryvaju ci v noci alebo cez den...ale pomohol nam ked boli tuhe zimy minuleho roku tak sme ho davali este do fusacika ,aby im bolo teplejsie ....takze aspon take vyuzitie u nas... 🙂 odporucam je to jedna z dek ktoru je dobe mat doma- tu kupu nelutujem 🙂
spaci vak je vyborna vec pre deti, co uz vyrastli z perinky, kym sa nezacnu viac pohybovat, teda do toho polroka, niekedy aj do roka, ked im to moc nevadi...mnohe to nosia aj dlhsie, ale moze to obmedzovat v pohybe. Moje deti si pod prikryvkou predstavit neviem, stale cestuju. A ani seba, ako v noci vstavam a prikryvam ich a medzitym nespim nerovozna, ci nie su odokryti a ci im nie je zima....toto som nepochopila uplne, ako tie mamy robia. Takze ja im davam tie hrubsie teple (flisove) overaly na spanie, co maju aj slapky, ale nemaju kapucky a su na zips zvacsa. Pod ne tielkove body a pancusky a nemaju ziadne prikryvky. Maju dva roky. V lete som im davala napr nic, len bavlneny overal alebo podla toho, ako bolo teplo. Uplne nam to vyhovuje.
najlepsia investicia, aku som vo vybavicke urobila 😀 mala ma skoro 4,5 roka a spi od narodenia stale vo vaku, mame hruby zimny (spime celu zimu pri otvorenom okne), prechodny jarno/jesenny a uplne tenulinky letny ( v najvascich horucavach spi v nom bez pyzama). A je tak naucena, ze ked dame do vaku, sa spi....vtedy uz nevstava z postielky, nesada, nechodi, nevymysla......je to viacmenej ritual 🙂
A prave som jej doobjednala uz dalsiu velkost 150cm 😀 takze som uuuuplne happy a dufam, ze mala este dlho bude chciet spavat vo vaku.

my máme len tie najlepšie skúsenosti. Dcérka má 13 mesiacov a spáva v ňom, dokonca sme museli jeden kúpiť aj do jasličiek, lebo ani tam na sebe nezniesla perinku a odkopávala sa ... A druhá vec, nemusím ju v noci stále kontrolovať, či má studené nožičky či sa odkopala 🙂 spokojne si spinká ....