Aké oblečenie pre zimné bábätko?
13. júl 2016
Ahojte baby 🙂
Čakám zimné bábätko a pokukujem pomaly oblečenie. Len neviem akú veľkosť. Či kupovať od tej najmenšej č. 50 alebo radšej väčšie. Napríklad taký overal .. keďže pod ním bude mať ešte niečo oblečené. Som prvorodička a mám v tom zmätok 🙂
Príp. nejaké rady kto ste mali zimné bábätko čo ste najviac využili a koľko toho pokupovať.
Ďakujem
Predošlá
Strana
z3
@michaela460 tak to nextový nie je určite. Ja som nepremokavý nehľadala, keďže je celý čas vo vaničke a je tam nepremokavý nánožník 🙂 Ak ale hľadáte klasický overal, pre už chodiace dieťa tak by som pozrela skôr v nejakom športovom obchode.
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.
radšej kúp väčšie, dorastie ti do toho, poriadny hrubý fusak a nejaký teplý overal
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.
hlavne kvalitné teplé oblečenie
Predošlá
Strana
z3

@mamkababkajanka dakujem pekne 🙂 z lindexu mam skusim pozriet ten next hladam taky nech je aj nepremokavy