Aké sú plienky Gaga?
Maminy mate skusenost s tymito plienkami? K akym by ste ich prirovnali - pampers..tesco, lidl, huggies..dakujem.
my ich skusame prave teraz, gaga premium (zlte balenie). kupila som ich na skusku kvoli cene. ale malicka sa uz druhy krat trosku precikala na chrbatiku, s pampers sa jej to nestava. inak ako tu uz bolo spomenute, necitit z nich moc tak ako z pampers. malickej sa do stehienok nezarezavaju a nemam problem ani s ich tvarom. skoda ze na tom chrbatiku obcas prepustia.
ahoj,
ja som tiež s nimi spokojná. Kúpila som si ich nedávno (malá má 15 mesiacov) na skúšku, aké sú. Ináč používam Pampers. Tieto sú - ako to tu už bolo spomínané - ako fialové Tesco plienky alebo tie z Lidlu. Malej ich dávam na noc, lebo sú dosť dlhé (máme č.4) - večer vypije plnú fľašu mlieka aj ráno plnú fľašu a až potom ju prebaľujem a sú v pohode. nepreciká mi ich. Ani nemá zaparenú riťku. Podľa môjho názoru sú lepšie ako Huggies. Ale to je môj názor. Treba skúsiť. papa
ahojky, doteraz sme kupovali iba HUGGIES- tie sú fajn.
vyskúšali sme BABYLOVE-NIKDY!!!!!!!! celý červený zadoček- doslova okopírovaný tvar plienky- liečili sme sa 4dni!
Ked sme boli chorí, požičala mi kamoška 5 plienočiek GAGA a vida- sú výborné, aj ked si myslím, že častejšie treba prebaliť. niekedy nevydržia do rána, lebo malý dosť pije večer aj ráno. to sa mi nestalo pri Huggies nikdy....
ako vidím, podla vašich skúseností-všetko je individuálne.
PAMPERS nikdy- len hrče vaty medzi nožkami. fuj - a že jaká značka!
u nas GAGA super, PAMPERS nic moc, vzdy precikane
Podla mna su Pampers super, jedine, co neprecika. S tymito nemam skusenosti, len Babylove, Huggies, Tesco...precikane. Uplne najhorsie su Tesco, este su aj tvrde
pampers u nás len prémium a mrzí ma, že už na nich nie je taká tá stieťkovaná vrstva - to bolo super
gaga sa mi páčia, nesmrdia a sú také prírodné ale nejako divne strihané
huggies- precikáva
tourjoirs z lidla - strašne smrdia umelinou
tesco plienky - strašne tvrdé
moje naj naj naj Mylove z Rakúska
GAga su podla mna otrasne. Po nacikani su tvrde ako kamen... vseobecne, vsetky okrem Pampersiek a Baby love su nic moc...
napr moja sestra si chvali tesco a pri tretom pouziva len tie, je to pdla mna individualne,už pri druhom pred 7rokmi ich zacala pouzivat a teraz ma maly 9mes a len tesco plienky,ale su dva druhy tak tie farebne,a maly ich nema precikane a z pampers a huggies mal cervenu ritku,kamaratka pouziva napr len z lidla tak isto si chvali tak isto aj z DM,zasa mam svagrinu ktora sa robi ze je z vyssej vrstvy jej mala ma cerveny zadok a nedala by jej inu plienku ako pampers,lebo to je pod jej uroven kupit tesco plienku,dovi ake budeme pouzivat my 😀
plienky gaga absolutne neodporučam. po jednom , dvoch nacikaní zadoček mokry a preciká ich tak že má až mokru košielku. nemožne plienky, nekupujte
su hnusne. vobec nie su elasticke
kupili sme dve balenia ale už asi nikdy viac radšej kupim za tu cenu babylove z DMky a ešte za menej s kuponom 😉
Vcelku nanič ... zle strihané, priepustné, mali sme jedno balenie.... nikdy viac!
raz som ich kupila ked som mala u seba krsniatko... nemam prislis s cim porovnavat.. ale urcite si iich nebuem kupovat...
ja s nimi nemam vobec problem. Zda sa mi ze teraz vo vacsej velkosti su lepsie (4-9kg), tie male boli trosku tvrde. Vydrzi v nich celu noc bez "nehody" a bez problemu.
po Pamperskach ktore sme vyuzivali od narodenia (active baby, premium care) poriadny kvalitativny skok nadol - velke, tvrde, neforemne.... je pravda ze mala sa neprecikala, ani sa z nich nevyhadzala, pozitivom je tiez ze napachnu umelinou...kupila som na skusku ked boli v akcii, sklamali ma uplne, neviem ci balik vobec miniem, opat sme sa vratili k pampers active baby, ci premium care - tie su pre nas bezchybne
takze GAGA nikdy viac
mam v plane skusit BABYLOVE z DM, pocula ci citala som na ne same chvaly a su lacnejsie ako Pampers...
Ani ja som s nimi nebola spokojna 😖 Oproti Pamperskam strasne TVRDE 😒 a blbo tvarovane, nic moc.
Skúsili sme. Viac ich nekupujeme. Malá sa síce neprecikala, ale pokiaľ sa výdatnejšie pokakala 😅 , mohla som prať všetko. 😒 Čo som ušetrila na plienke, som minula na prášku a vode. ☹ Sú tvrdé, neforemné a "netesnia". Alergu na ne nemala. Aspoň niečo. 😉
me se plenočky Gaga zdají byt super,rada jich kupujem 😲
Uplne bezproblemove 😉
su dost tvrde a vacsie ako plienky v uvedenej velkosti inej znacky,,ale v pohode nam stacili- mala ich neprecikala, neprekakala- akurat ten konfort nebol taky makky aky napriklad u pamper,,,a prirovnala by som ich ktorymkolvek plienkam tesco
ahojte no tieto klasicke gaga plienky su trosku vacsie a tvrdsie ale ja ich kupujem v polsku a tam su aj obycajen gaga tam sa volaju "dada" ale teraz maju novu seriu dada pramium a su uplne super pouzivame na noc lebo cez den mame moderne latkove plienky ak by chcel niekto vyskusat ostali nam este po baliku z kazdej velkosti tusim a su super 🙂
ja som ich tiez kupila, a tiež sa vratime k babylowe alebo skusim tie z lidla. mne ich malicky tiez precikal, az bol mokry cely:(

ahojte , my sme pouzivali ked sa narodili male zo zaciatku pampers , huggies, ale ale po troch mesiacoch sme skusili tesco plienky a teraz pri druhej dcerke tieto gaga , a sme spokojní nemame s nimi ziaden problém. 🙂