Aké značky máte radi?
Mne sa osvedčila Next a aké máte vy radi??
My máme radi H&M, Lindex, Guess, CKJ........ale kupujem aj iné značky.......podľa toho čo sa mi kde páči. Nie som zaťažená len na niektoré..... 🙂
@beatastrapakova No ved to, nie je pri tele, ma len taku pevnejsiu kostru a trosku pupcek, ale cez brusko ju vsetko tlaci, ledva jej to zapnem. Dedime veci po kolegyninej 10-rocnej dcere a moja 5-rocna ich moze hned nosit, akurat su jej trosku dlhsie 🙂 Ak ti mozem poradit, kamoska teraz kupovala svojej sithlejsej dcere super riflove elastaky - take pevnejsie ako elasticke rifle - v Lidli a su fakt krasne a kvalitne. A este kupovala v Kenvele a tie su este uzsie.
@matafen super!! Díky za radu :D Myslíš teraz čo majú veci v Lidl? Lebo toto tam je s nimi na nervy, u nás v Lv keď neprídeš v pondelok tak už len z ťažka niečo majú, ale určite sa pôjdem kuk 🙂 Ďakujem 😎
@beatastrapakova mne sa vzdy podarilo na ultra chude dieta v takku kupit. minule som tam bola ze malej nieco a vsetko strasne uzucke. vyskusaj tam. fakt ze aj malemu na jeho tenke nozicky a pas som zohnala tam, inak mu vzdy bolo vsetko siroke. teraz pre malu zase musim hladat sirsie. nastastie, v DE sa da kupit aj na baculatejsie deti. tu o tom mozem snivat.
@beatastrapakova lidl u nas ani nekomentujem. letakov ako natentovanych, prides a nic ☹ a pritom maju kopu krasnych veci a dobrych. mne sa osobne dobre nosi esmara, akurat musim o cislo mensie kupovat. malemu tam sedi vsetko, mala je baculata, pre nu v lidli kupujem len tricka a leginy. tie su tam skvele, aj ponozky.
@simca06022011 tak to si na tom s malou rovnako, nasa bude mat 5 a nosi oblecenie na 7-8 😀 este zvyknem robit to, ze pokupim vacsie velkosti a rifle dam skratit proste. tiez nie je ze tucna, len je vysoka a siroka, taka pevna baba a to je otras nieco zohnat. z bonprixu som vyskusala 134 jej vziat a sedi jej to aj na dlzku aj sirku a leginy maju mega pohodlne. ju inak vsetko tlaci na brusku a zohnat v stehnach sirsie rifle, to je unikum fakt. vsetko na stihle dievcatka a ani to nenavlecie.
@beatastrapakova Ano, teraz v poslednom letaku boli - viac farebnych prevedeni a su vyslovene pre spagetky - dlhe a uzke 😉 V nasom Lidli ich mali, asi tu mame menej tenkych deti 🙂
@mawka lenze ja mam fakt chude dieta, ona ma cca 16-17kg a 110cm... a tie leginy su jej ako pancuchy doslova a to ma nozicky ako pavuk🙂)) a pas siroky... 🙂 a kratke... do jej velkosti podla veku by som nas ani neskusala dostat :P Je to tazko, treba len skusat.. ja mam teraz taku veselicu z topankami.. som zvedava ked pride next teraz, skusila som UK10 velkost, lebo 7-8 male... u nas mame topanky od 25-27 podla toho ktore.. 🙂)) no kto sa do toho vyzna? 🙂))
@simca06022011 to mi ani nehovor topanky. tiez podla vyrobu od 29-31 pre malu. este ma aj vysoky nart, siroku nozku, o cizmach sa nam moze len snivat, lebo cez lytka ich nezapne, vsetko je len na stihle nozky.
@simca06022011 s tými topánkami mám aj ja guláš...aj som tu adminom posielala správu a navrhla im aby to zoradili podľa vnútorných cm a nie veľkosti písanej na topánke, lebo takto sa nedá hľadať aby som ja musela zakaždým prehľadať 3 veľkosti :(
@matafen no ja kukám aktuálny leták čo je od včera a tam nič nie je :(
pôjdem sa ale kuk či tam nie sú nejaké zostatky z min. týždňa :D
@oktoberka robila si tú novú diskusiu? lebo som to hľadala a nikde to neviem nájsť :D díky 😎
@beatastrapakova No to bolo z minuleho letaka. Ale podla mna zostatky budu 😉
Petit Bateau
lidl veci, z tesca som velmi sklamana, vsetko sa mi zmolkuje, a rozgajda, bola som v hm a ca ale neviem ci len tam mali chaby vyber ale veci ze raz sa operu a sa rozpadnu, nazehlovackycez cele tricko
baby a kde kupujete next a H§m?
Gymboree, Gap, Nike, Arizona, Okie-Dokie, Old Navy, Children's Place, Tea, Izod, Levi's, RL, The North Face, Kenneth Cole Reaction, Champion, Adidas...
Z kazdej znacky sa mi osvedcilo nieco ine....
Inu znacku pouzivam na detske saty, inu na nohavice, dalsiu na tricka von, dalsiu na sportove oblecenie....a zase ina znacka mi sluzi na zimne veci do snehu a ina na detsku obuv, ci rifle..... Tazko povedat...ale toto je asi taky zaklad.
@mawka:
Ano mam aj spodne pradlo. Tie take basics ako bavlnene gatky su presne podla velkosti. Naposledy kupena podprsenka na kojenie bola mensia ako inych znaciek tej istej velkosti. Ostatne podprsenky, ale kupovane uz davno, sedeli podla velkosti. Takze mam dojem, ze spodne pradlo je presne, ale ostatne oblecenie ako tricka, saty a pod. su trosku vacsie. Ze si objednavam 42, ale ine znacky su mi 42 male, to potrebujem skor 44. Ale tiez zalezi od strihu.
@brumka:
Z Lidlu mam malo veci, ale tie co mam, drzia...
S Tescom som zase ja velmi spokojna. Jedina vec bola mimo, a to dvojbalenie pyzama pre syna, roztiahlo sa a nazehlovacka sa pokrcila a popraskala...
H&Mko ma super kvalitu, ak clovek nekupuje to, co je uz na pohlad a omak na jedno pouzitie... Aj tricka s celoplosnou nazehlovackou, co ma syn, drzia pekne. Ale ja mam asi z inej "sezony". Osobne mam veci z H&Mka uz 10 rokov aj viac. A detske veci drzia uz minimalne tretie dieta, niektore babatkovske dokonca stvrte...
S C&A mam tiez dobre skusenosti, az na par pancusiek, co sa rozgajdali, ale zase ine drzali dobre. Synovi kupujem softshell bundy v C&A.
@ichbinich ok moja, vdaka. pojdem si teraz objednat lebo maju zrovna dost pekne jednoduche pradlo. ja moc cipky nemusim, takze idem po tom 😀 objednala som si tam jednu bluzku 44/46, som zvedava. napriklad bonprix uz mi je 44/46 hore velka a to som schudla len 5 kil a doslova to na mne visi. tak uvidim tchibo. sice to je take tunikove, to sa strati. ale na pradlo sa tesim 🙂
@ichbinich no asi zalezi od obchodu lebo mi sme boli len jednom meste a vyber chaby daktore veci co sme podostavali su super. a k tescu, muz dostal mikiny a teplaky po 2 praniach skoncili ako handry. jedine mne mikiny dod nich drzia a detske veci, no malej sme kupili body, a kazde inak site ale to som si po oprani vzdymla, vytahali sado boku ale na dlzku sa zrazili takze vyliezala cez ramienka, ale pyzamka su dobre. mne sa velmi lidl osvedcil, krasne veci.
@mawka ak ti pomoze: ja som tiez dost kupuvala pre mna v Tchibo. Spodne pradlo mi 36 vzdy sadla aj podprdy, take tie T-Shirt-podprdy mam este asi dve. V Tchibo uz teraz kupujem len detom, hlavne tricka a vlani som tam nakupila vsetkym pancucky, take tie hrubsie, fakt super na lyzovacku pod lyziarske nohavice, chalani ich maju radi, lebo su mäkke, inak pancusky vobec nenosia. co sa mna tyka, tak v tchibo uz kupujem len sportovu podprdu na behanie, inak som, co sa mojho spodneho pradla tyka, presedlala pred par rokmi na marks & spencer.
Deckam kupujem spodne pradlo v H&M a C&A a inak vsetko odtatnu objednavam uz len z Next. Stredny potrebuje sirsie nohavice a v h&m a c&a musim snorit hodiny. Aj ked maju, ze vraj xl-sirku, tak zabudni. V maji som kupila rovnaky typ aj velkosti jedny rifle v c&a a jedny v nexte a tie z c&a si dnes rano obliekol a na dlzku ok ale inak vypasovanie ako jaternica. A tie nextacke su fajn.
A o topankach radsej pomlcim. 😕 😠
@brumka:
Je mozne, ze zalezi od mesta a najma od kolekcie. Ja mam relativne malo veci z Tesca pre mna, nejake F&F a par Cherokee, co drzia. Nevedno, asi mam na to "nos" a vyberam iba take, co vydrzia 😉
Inak sa mi uz stalo, ze som videla nieco pekne v reklame v H&Mku, ale ked som to mala v ruke, tak som to nekupila. Uz priesvitne, jednoznacne robene na maximalne jednu sezonu. Nech si nechaju 😉 Ja si to musim "omaknut" a kupujem podla toho, nie iba, co sa mi paci, ale najma podla kvality.
@yanni teraz som tu objavila KL Ruppert, inak maju drahe veci, ale som sa odhodlala vojst vzhladom na to, ze som zhanala mamke teplaky v kratkej dlzke a siroke a reku slak to traf, kto ju bude pocuvat ako nic nevie zohnat, tak obetujem sa aj za drahsie. a clovece, sak tam ti maju celkom fajn ceny, o vypredaji ani nehovorim a materialovo je to nebicko. tak sa tam chystam urobit vacsi nalet v sobotu. teplaky som tam zohnala K a aj siroke a presne material, ktory mamka zboznuje, ja som si tam kupila tuniko tricko a 44 mi sadla uplne dokonale. maju aj detske veci, musim to tam pokukat. malej sa mi zhana horsie, ked je baculka. hlavne brusko. cize nejake rifle, katastrofa. vsetko o dv cisla vacsie a potom sa to skracuje. next som tu neobjavila. musim to najprv vidiet, potom uz by som mala odvahu objednavat aj online. v HM na malu nic nic, vsetko uzke, ale ze uplne uzucke.
@brumka:
Ten dojem mam aj ja, stare veci drzia ovela lepsie ako nove. Nove rifle, vsetko tenucke, za chvilu zodrate. Stare rifle, este dovezene z Ameriky, pevna latka, sice opotrebovane, ale drzia. Detto tricka. Mam jedno 12 rocne z H&Mka a drzi. A par triciek, co som si kupila pred 3 rokmi, uz mam iba do pieskoviska a po dome. Co uz nechcem, je viskoza. Ta sa hned zozmolkuje, a ja nemam rada cakat, kym sa mi nazbiera na jemne pranie na 30°, ked periem farebne na 40° minimalne raz za tyzden... Asi preto som to sama "znicila", ale presne kvoli tomu uz beriem iba bavlnu. Viskoza ma nezaujima...
@mawka hej to uz som tiez nikde videla. Ale som tam este nenakupovala. A ano, C&A a hlavne H&M ma strasne uzke veci, tam uz kupujem fakt len spodne pradlo. Nas stredny je tiez, sice nie tucny, ale trosku baculaty a ma "tucnu" rit 😀 takze tomu kupujem rovnake cislo ako najstarsiemu, co je o 2 roky strsi a 8 cm vyssi ake vazi len o 900 g viac. ten je zase stihly. Mna z tych deti porazi. Krpec je zase na svoj vek krpaty ale postvu ma normalnu, takze sice nosi 98-104 niektore veci uz aj 110 a dokonca tricka po starsom som mu dala obliect aj 116 a v pohode. Gate ma ale este vsetky 98 a 104.
Next v DE nie je nikde. Ale ja si to obzriem vzdy v zahranici. vela som pokupila live na Malte a vo Franzuzsku a Taliansku a muz robi v Saudskej Arabii, tek ked nieco, tak mu nakazem tam kupit a inak kazdy rok sa vyblaznim v Abu Dhabi, kedze tam lietame kazdy rok na jar. A zvysok roka objednavam podla potreby online. Uz mam tie ich velkosti poprisposobovane, dokonca som sa odvazila na skusenie aj spodne pradlo, boxerky pre starsich su super, tielka rovnaka velkost ako z c&a su velke, ale tak budu na buduci rok. Krpcekovi som spodne pradlo este nikdy nekupila, ma vzdy po starsich. V Nexte su super ponozky, take neuralne a konecne som nasla ponozky, ktore nepustaju chlpy. Inak okrem Happy Socks, ktore su ale drahe, zo vsetkych mali chlpate podosvy 😀 😀 😀 😀 A v nexte som teraz objednala prvy krat aj topanky pre krpceka, take akoze kozene (nie prava koza). To boli take lacne za 20 €, len na na profi fotenie s tym umyslom, ze uz ich nikdy neobuje. A prosim tak, tak ich ma rad, ze uz ma ide z neho porazit, chcel by ich stale. Som ale toho nazoru, ze je to len taky nezdravy smejd, ale co ho teaz zabijem. Dufam, ze mu budu po zime male 😀 a potom ich vyhodim.
@yanni jaj tak to je ine, si sa vyblaznis na nakupoch 😀 super. malej zhanat topanky jedna velka katastrofa, baculata nozka, siroka a vysoky nart. ehm.. vtedy ma oblieva pot, kym vybeham a nieco zozeniem. tiez nie je vylozene nejaka tucna, len je to kus baby, taka statna, vysoka na svoj vek, ma 5 rokov a kupujem jej 128-134, aj ta 128 je uz len tak tak. syn ma 11, ten je zase nizsi na svoj vek, ten ma 146 horko tazko, sme ich merali s maminou. a si zober, ze 6 rocny rozdiel a vo vyske necelych 20 cm. maly vzdy bol stupel, ale byval vylozene ako zachodovy pavuk,. teraz sa rozjedol, zase pribral, tak ma paradnu pneumatiku. prd, on tam ma harmoniku rovno, ked si sadne. no a hladaj take nieco, ze kvoli bruchu sirsie, nohy ma ale pekne, stihle de facto, no na nervy. a na slovensku nieco take zohnat, to uz je hotova utopia. este ze mam moznost nakupit v DE a ze mam na skok do rakuska. u nas jedine este FF zozeniem, ale aj to musim ist do hyper tesca, lebo to nase bezne ma nula nic na vyber.

@oktoberka super, díky...tak uvidíme či sa nám niekto ozve :D