Ako riešiť holé nožičky v otvorenom pyžame?
Ahojte, prosim, ako riesite hole nozicky v pyzamku toho typu, ako je na obrazku? Davate nieco na chodidla, ci nechate tak? Moja spi v spacom vaku a bude mat rok. Davala som jej s uzavretou nozickou, ale tam je tazsie odhadnut velkost, teraz prechadza zo 74 na 80 a jedno je male a druhe privelke. Dakujem 🙂

nič som nedávala
Môj kedy ako. Niekedy je ochotný mať ponožky, ale väčšinou chce mať bosú nohu, dá si ich zo spánku dole alebo ani nedovolí dať na noc. Vo vaku vôbec, ani zakrytý dekou či paplónom.
Ponozky? 😳
Dakujem, no prave ja som mala pocit, ze ponozky su take nepohodlne na noc, ze su tesne. Tak skusim holu nohu🙂
Starsi miloval pyzama s uzavretými nozickami. Po odplienkovani ma dvojdielne pyzamo a bez ponožiek nezaspi. Mladsi nenávidí ponozky. Ten ma pyzama ako na obrazku. Spi v nozickovom spacom vaku a nema ziadne ponozky.
Nič, od narodenia spali s holými nohami 😁
Náš spí najradšej s holými nohami a to nie je ani vo vaku a v izbe máme 23 stupňov, má 9 mesiacov
Nasa ma len pyzama s uzavretou spickou akurat mame 80ku a pomaly sa.pozeram.po 86ke radsej trosku volnejsie. Zas tie otvorene su praktickejsie ze dlhsie vydrzia ale ona ma nohy jak žaba studene..
Ja som dávala ponožky,ale prvá vec,ktorú robila bolo to,že ich dala preč :D
Moji spali zazipsovani v spacom vaku a ked uz vyrastli z vaku, davala som im ponozky-schvalne velke cislo, aby ich mali volne
Nedavala som nic ani bez spacieho vaku. Ked mas dieta v spacom vaku tak preco riesis “hole” nozicky?
do spacieho vaku nedavam nic, ma hole nozicky a rano ked ju rozopnem je uplne vyhriata teplunka, nic jej nechyba, naprdi si tam :D

Nič, však je vo Vaku a určite doma ešte ak kúrite