Ako vybrať stoličku na kŕmenie pre dieťa?
Ahojte potrebujem poradiť so stoličkou pre dieťa. Vôbec sa nevyznám, ktorá je dobrá, ktorá má aké výhody. Skladacia, neskladacia? Bábätko má už skoro 9kg a pekne papa no na zemi a na kolenách ma to už ničí... Váhala som kúsok s kúpou, lebo ešte nesedela. Objednávali ste? Či lepšie kúpiť z obchodu? Akého? Som z Košíc. Ďakujem za rady a tipy.
My mame od narodenia Stokke Tripp Trapp a rastie s nim, uz ma 4-roky a stale ju pouzivame
Peg perego prima pappa follow me
Za nás Cybex Lemo2, používame od pol roka stále a aj budeme. Top dizajn, prevedenie a hlavne vydrží celý život.
Ak chces len taku obyc, na kratsie obdobie, uplne staci ikea a navyše sa mega lahko cisti
Ak chces taku na dlhsie obdobie, ze bude rastuca, neskor na nej bude sedieť pri stole a vydrzi ze roky, tak tie drevene rastúce. Za mna pozeraj vyssiu nosnost, sadne si aj dospelý clovek na nu, sedí sa na nej ok. Mame hauck alpha +

My sme mali takú ,ktorá bola vhodná od narodenia. S tou sa snáď nič nedá pokaziť 😉Bola som s ňou maximálne spokojná. Ak by ste chceli napíšte mi ...mám ju na predaj