Akú najväčšiu hlúposť pre bábätko ste ako prvorodičky kúpili?
Akú najväčšiu hlúposť pre bábätko ste ako prvorodičky kupili?
@zuzana2299 prečo je to hlúposť? Už som ho kúpila 😁
Postieľku 😅 nikdy mi tam deti nespali, ale dobre sa tam ukladalo čisté pradlo zo sušiaka..
Lehátko do vaničky na kúpanie. 😂Nikdy som ho nepoužila. 😂
@fallenkaa toto je taka tema, ze co uzivatelka, to ina odpoved 😅 ja som nastastie vela veci podedila, takze ked som uz potrebovala nieco konkretne, isla som na istotu, kupovala som zakladne veci.
u nas zbytocnost: kolotoc nad postielku, nosic.
nekupovala som komodu na prebalovanie- na pracke stacila prebalovacia podlozka, najprv makka, neskor som dokupovala s tvrdym spodkom, takze teraz by som isla rovno do tvrdej.
lehatko by som tiez zbytocne dopredu nekupovala.
@xena0 Nespávala mi v postieľke na začiatku vôbec. Takže nemal žiadne využitie a po čase som sa aj tak dozvedela, ze klasický mantinel vôbec nie je bezpečný pre spánok dieťaťa ked sa uz same pohybuje po postieľke.
@fallenkaa takisto lehatko na kupanie, a žinky na umývanie
@zuzana2299 dobre 😂😂😂 ja som aktualne kupovala uz stvrty, aby aj ladil aj sa mi dieta neobuchavalo.
@ayanamirei samozrejme každý si zariadi tak ako mu vyhovuje 😁
@zuzana2299 mozem sa spytat ze preco nie je bezpecny? lebo rozmyslam a neviem prist na dovod. ďakujem ☺️
@nairia Tu je info o nebezpečnosti mantinelov v postieľke: https://eduworld.sk/cd/stanislava-miklovicova/1...
@fallenkaa to je velmi individualne, to, co je pre jednu blbost, pre druhu je nepostradatelna vec. Moje dieta bojkotovalo perinku, nechcelo v nej byt, aj ked sa narodilo v zime, ine bez nej nechce zaspat
Baldachýn so stojanom, zavinovačka (niektoré sú riadne blbé vyhodene peniaze), ohrievačka mlieka 🙈🙉
90% vecí čo tu odznie som ani len nekúpila, čiže ja väčšinu považujem za kravinu 😀
Postieľka😄
Lehátko do vaničky..u nás ani raz.nepouzite
Postieľku, spal v nej presne 0x 🤣🤌🏻
satka a nosic. nechcel ani jedno, bolo mu tam teplo. nastastie sa obe dali predat za takmer povodnu cenu.
inak vela veci som nekupovala, lebo som vedela, ze nevyuzijem: hojdacie kresielko (nezdrave, ked je tam dieta pridlho), baldachyn (prach), hruby ozdobny mantinel (nebezpecny), nove oblecko (babatkovske naozaj staci kvalitna znacka z druhej ruky). mozno by mi este nieco napadlo, keby si dala nejaky zoznam :D
Zavinovačka a potom neskor nočník.
Ja som kupila to hlúpe koleso okolo krku. Na kúpanie. 🤦♀️🤦♀️nikdy ho nechcela mat na sebe
Kolotoč nad postieľku, polohovacia vanička, ktorú sme vymenili za klasickú vaničku. A neskôr sedátko do vane, u nás zbytočnosť, malý tam nechcel ani za svet sedieť. 😁
Ja som tiež takto dopredu zisťovala a veľa čítala a rozmýšľala keďže času bolo dosť na PN. A som rada že som žiadnu blbosť nekúpila. Ja som využila naozaj všetko. Jedno jediné čo mi napadá aby si si nekupovala lieky dopredu na zásoby. Mne skoro všetky stoja v šuflíku a už sú po záruke. Vieš to kúpiť hocikedy. Samozrejme niečo na teplotu doma treba mať ale nie 100 druhov.
Prebalovaci pult.
@jana_eyre_2 presne mame to rovnako 😂😂😂 a to som myslela ze vyuzijeme adpon pri druhom tusim tam spal 2x ak sa to danazvat spanim

@fallenkaa mantinel do postieľky...😅