Čo hovoríte na oblečenie z Pepca?
Zienky, co hovorite na veci z pepca pre deti? Ste spokojne? Pytam sa lebo su cenovo priatelne a aj pekne len par krat co som tam nieco kupila po par praniach to vyzeralo hrozne. Aky je vas nazor? Je nieco co je drahsie aj kvalitnejsie?
@zuzanaokasova na doma kupujem len pepco aby mi nebolo ľúto ak ich malá zašpiní, alebo zničí pri hre ale vadí mi, že sa nedajú sušiť v sušičke
Za mňa doplnky do domácnosti ano, oblecenie nie. Radšej menej handier, ale v lepšej kvalite. Dajú sa kúpiť aj v zľavách v iných obchodoch za dobre ceny a nesperú sa. Nehovoriac o zaťažení životného prostredia pri výrobe takých šmejdov.
Pepco - o kvalite sa absolútne nedá hovoriť. Aj tie akože bavlnené materiály sú vyrobené ktovie akým spôsobom a s koľkými prímesami, aby boli veci lacné. Myslím, že detská pokožka v tom musí trpieť. Nehovoriac, že po pár vypratiach vyzerajú ako handry.
Ja nekupujem uz ale dcera 2r dostala vestu,úplne dizajn ako som chcela z HM od mojej mamy a ešte jej kúpila tenucku bundičku na leto tiež sa zda ok aj kvalitovo, potom jej kúpila v pepcu ako zimný kabátik tiež bol celkom ok , no ja som raz kúpila legíny a nikdy viac , určite sa oplatí jednorazové oblecko napr šaty alebo neaka košeľa pre chlapca na oslavy,mala som rada protišmykové ponožky za pár centov pre deti
Mám odtiaľ rada hrubšie bavlnené legíny. Sú slim a držia farbu a tvar aj pri každodennom praní, navyše bez zmolkov. Iné veci nič moc, ale mam pocit, že sa trochu zlepšili v kvalite.
Mne sa ešte nestalo, aby sa mi veci z pepca zničili. A to tam nakupujem často. Podľa mňa tam maju pekné a aj kvalitné oblečenie. Veci po mojom synovi nosili ešte ďalšie dve deti a aj po návrate sú stále pekné a nositelne 🤷♀️.
Ja som napríklad neni spokojná so sinsay, body tenké, dlhé a úzke, ledva som mu do neho ruky obliekla.
suhlasim, tiez su lepsie aj u nas veci skor z lidla ako z pepca, neviem preco to ostane casom ako vytahane a celkovo take nijake.
Kupujem tam ponožky a spodné prádlo pre deti lebo to má u nás neskutočnú spotrebu, neviem či to žerú 🙄😄 S týmito som spokojná. Ale ostatné veci ktoré som tam zo začiatku kúpila boli otrasné, hneď sa to spralo a rozgajdalo, takže teraz keď tam aj niečo kúpim, počítam s tým a sú to väčšinou len veci na doma.
V poslednej sobe, som si vsimla, ze to ide s kvalitou dole, tak nejak ako aj zo sinsay napriklad. Tricka sa po jednom dvoch opratiach tak roztiahnu, ze uz ani ziadny poriadny tvar nemaju
@nykkushka Konečne niekto s rovnakou skúsenosťou so Sinasy, cítila som sa v tomto tak osamelo :D všetci nadšení, a ja som kukala na tie body že WTF, tenké, až presvitajúce, vykrútené už pred vypratím, ledva som do nich malého napratala a to bol od narodenia viac špagátik ako nie..
My kupujeme už len keď majú licencovanu ponuku inak už tam nič ani nie je 😀 presedlali sme na Sinsay a čudujem sa ale vydržalo to 😀
Ja mam vela oblecenia na dcerku-bodycka,gatusky.periem nonstop dookola a aj susim v susicke a su stale ako nove.za mna dobre a aj dizajnovo sa mi vecicky pacia.
Mam velmi chude dievcatko jedine pepco leginy su jej dobre ostatne znacky musim na pase zaposit ak nechcem aby ich mala po 3 krokoch na kolenach.vyberam svetle farby ktore nevyprasiveju.teraz maju nejaku eko bavlnu a tie sa mi zdaju kvalitnejsie ako tie klasicke.tricka su otrasne zachvilu rozgajdane ale napriklad nocne kosele do skolky su tam celkom fajn aj chlpate pyzamka na zimu a aj silonky tam kupujem lebo viac ako jeden krat oblecene nepreziju tak mi neni luto tych par centov..a parkrat som natrafila na ozaj pekne saty ale to este kym bola v tej babetkovskej velkosti do 98
@reni666 aj ja tak občas niečo kúpim na doma. Keď tričko od niečoho zakazí, hodím do koša.
Nase maju leginy z pepca, lebo jedine tam im sedia... Mladsia im davala riadne zabrat, niektore boli prane kazdy den. Max co sa zbehli, ale inak vela ich ma po starsej a su ok. Niektore, hlavne tmavsie farby sa teda ozaj speru, ale vacsinou su ok. Hlavne tie tenke. Ale kedze pre mladsiu som pottebovala vela, tak za tu cenu ok. Spodne pradlo je desne, lebo gatky sa roztiahnu, tielka pokrutia... Obcas kupim aj tricka, niektore su ok, niektore sa roztiahnu... Nieco podedime, ponosi starsia a aj mladsia. Niektore rovno dam do zberu (HM, C&A). Co ma skor vytaca, je to ich desne cislovanie... Minuky rok som kupovala pre mladsiu kratasy a teda baby 98 boli asi o 2cm sirsie ako leginy 104..
Treba dobre vybrať. Majú tam aj kvalitné veci, ale aj handry. Mám odtiaľ napr. detské bavlnené tepláky a sú ok. Žiadne zmolky a tak.
Kupujem tam boxerky pre muža, chváli si. Žiaľ, nič iné, čo sa oblečenia týka. Kým stali body pre bábätko 2,50€, ešte som kúpila, skúsila, ale po prvom praní boli ako handra, potom som natrafila na také čo sa zapínajú pri krku, tie boli celkom fajn, ale veľmi slabý výber. A teraz čo stoja 5-6€, akože bio bavlna, tak to už kúpim radšej z Tesca 5ks za 12€ a vydržia. Legíny úplný odpad. Dekorácie a sviečky tam kupujem.
Môj názor.
V Pepcu som kúpila malému veci presne 2x. Mikinu ktorá sa po prvom praní zbehla takže ju ani nemal a tepláky, ktoré som si až doma všimla majú jednu nohu asi o 2cm kratšiu. 😭 Týmto tam moje nakúpi skončili 🙂 kupujem Lindex a H&M všetky ostatné značky sme skúsili a buď nesedia alebo kvalita katastrofa. Niektoré Lindex veci ešte asi aj vnúčatá ponosia 😂🙃
Za mna nie, ked porovnam pepco a erstnings family ( cenovo to neni daleko od seba) tak pepco neprezije susicku.
@kiki68 len zase ernstings family som este na svk nevidela... A ver tomu, ze tie pepcacke veci susicku preziju😉
@guiseppinka no moju neprezili veru. Ale tak mozno mame iny typ susicky. Mne mama a krstna nosia sem tam cosi z pepco zo si sem do at. Ja mam vacsinou erstnings, lebo u nas neni iny obchod takto v okoli za normalne ceny. A zase 60 eur za jedny teplaky sa mi davat nechce
Najviac spokojná som s kvalitou vecí z Coccodrillo.
Pepco už nie. Určite nie legíny ani tričká. Všetko sa strašne zbehne. Určite lepsie lupilu. Vetrovka zo sinsay je tiež super. Ďalšie veci z hm. Z pepca sa zbehli aj ponožky.
No kvalita nič moc teda,nehovorím možno sem tam niečo je fajn....a vôbec to už nieje také lacné...možno kedysi....ale tak to kúpiš za tie ceny v zľave,alebo nejaký basic kúsok v c&a,hm,Tesco......a vydrží podľa mňa viac...píše bavlna,ale prilepí sa ti to na žehličku pomaly....pár veci som vyskúšala ale išlo po 2-3 praniach do koša....najviac ma štve ako niesom žiadny rasista ani nic....ale keď idem niekde s deťmi a stretnem špinavych,osoplenych spoluobčanov...v tričku z pepca ktoré má na sebe aj moje dieťa....pred rokmi sa mi to stalo u dr. od vtedy som nekúpila na oblečenie odtiaľ nič...🤷
Nekupujem, riadny nepomer ceny a kvality 🤭 za sedem eur kúpim tepláky aj z nextu a to viem, že nestratia tvar a ešte aj mladší podedi 🙂
Takto,na to,co ze to kazdu chvilu niecim okydaju - doma,v skole,na ihrisku to postacuje. Nekupujem veci s trblietkami,velkymi nazehlovackami,takze take mozem prat aj 50x a su stale rovnake. Mikiny su nonstop v obehu,nemam s nimi najmensi problem. Nohavice,prechodne bundy,teplaky,sukne,saty,pyzana tiez bez problemov. Komu nevadi dat 30€ za jedny detske nohavice,alebo 25€ za mikinu,nech dava. Ked to raz dieta natrhne na plote,alebo zaspini od cucoriedok,nepomoze ani znacka na visacke🤷♀️
@kallanchoe Inak potom davaj pozor aj na znacku adidas, nike a pod., lebo u tych ludi ktorych si spominala ozaj casto vidim tieto znacky na obleceni a aj na teniskach. Nic v zlom, len ma to teraz napadlo 😊🤭.
@kallanchoe my sme raz boli v obchode tuším Miminko sa volal obchod ale nepamätám už a prišli tam tiež takí ľudia 😀 a to tam predávali dosť drahé kúsky. Inak my stále oblečenie perieme keď kúpime 😀

Kupujem zara pepco hm reserved a nevidim rozdiel. V zime som urobila velku obj v lindex. Mali zlavy. A na jednach leginach sa zosuchala farba na kolenach po 2 hod noseni. To sa mi este nikdy nestalo ani na pepco teplakoch