Čo hovoríte na oblečenie z Pepca?
Zienky, co hovorite na veci z pepca pre deti? Ste spokojne? Pytam sa lebo su cenovo priatelne a aj pekne len par krat co som tam nieco kupila po par praniach to vyzeralo hrozne. Aky je vas nazor? Je nieco co je drahsie aj kvalitnejsie?
@oblecenie99 ja sa tiež pridávam. Nechala som sa zlanarit na súpravu. Mikina 86 prišla taká mini asi skôr 68. To som hneď vrátila. Body po prvom oprati katastrofa ale už keď sme ich mali tak som malému obliekla. Okydal ich hneď s jahodami, takže idú hneď do koša. Aspoň mi nie je ľúto 😂
Mala ma odtial pár triciek- až na jedno, ktoré ma super materiál, sa všetky zbehli, natiahli a pod. Mikina po 2 prania praniach ma vzblednute fľaky. Legíny sú celkom ôk ale su strasne úzke, mala mi odtiaľ nosi o 2 čísla väčšie ako napr z hm. Qle zato jarná bunda je super, a rifle ani nehovorím. Za 7e, inde by som za ne dala tak 30
@maciatkoe
@janulik2008
Veď sú medzi nimi šikovní pracujúci ľudia...poznám ich mnoho..toto mi nevadí,keď ma to isté čo moje dieta...ale toto boli vyslovene taký,,voňavý",špinavý toto mi vadilo....som z KE,tak tu ich je dosť ...nekupujeme nejaké originálne kúsky,aby to náhodou nikto nemal...bezne sa stáva,že v škôlke má niekto to isté,to je normalne..to bolo len tak na margo pepca...
Pepco je jedine tak dobre na doplnky do domacnosti, niekedy naozaj krasne pohare ci sady a rozne ine veci ale handry to je 0 bodov😂 znama tam kupila pre syna mikinu ale taak sa jej po prvom prani zrazila ze nakoniec kratkosrsteho mensieho psa v nej chodila vencit cez zimu 😂....ja z tadial inak nemam ani jednu jedinu handru na oblecenie, max tak salky ci lyzicky
Ja u nich kupujem iba ich tu bio bavlnu, s tou som nemala nikdy problem. Aj pekne aj prijemne na dotyk, aj vydrzali.
Treba vediet, ze co kupit. Napr. sekcia s organickou bavlnou nie je taka zla. Alebo oblecenie HIT tyzdna. Pekne bodynka boli vypredane.
Kvalita- nekvalita, mne tie Pepkové a Sinsayové veci vyhovujú aj preto, lebo kúpim napr. 5 tričiek (po 2,50 €, 3€) syn má každý deň do škôlky iné (lebo jasné, že z nej príde zašpinený od jedla, farieb, blata 😁) tak isto tepláky a mikinky...šupnem do práčky, ráno má iné. Teda aj keby som mala tričká drahé a značkové, 2x to isté ušmudlané mu nedám a zase kupovať 20 eurové tričká, pri jeho ,,spotrebe,, sa mi neoplatí a pri 4 deťoch by som sa asi nedoplatila, zoderú to tak isto, ako značkové. A zase, známa, ktorá pracuje v škôlke ako pomocníčka/asistentka mi hovorila, že rodičia sa jej aj učiteľkám často sťažujú, že deti si oblečko zašpinia (čo je pochopiteľné...) a nedá sa to ustriehnuť, tak aj preto sú radi, ak tam deti nenosia extra drahé a značkové kúsky 🤷♀️
Pepco, sinsay a primark mame len ako oblecenie na parkrat napriklad iba na vonku ked mi nebi luto že sa znici, sezonny kusok, kusok na jedno prilezitostne pouzitie atd, casto sa to sperie, zožmolkuje nevyzera to dobre a nepredava sa to skoro vobec. 90% našej skrine tvori oblečenie z lindexu a hmka, kvalitou sa mi pači aj C&A ale maju široke bodyčka, a takisto z lacnejsich mam rada aj tesco. Pepco je gake oblečenie ala na dvor podla mna. Ale musim uznat, že kolekcia organicka bavlna je o DOSŤ lepsia ako klasicke kusky v pepcu❗
radsej Lindex, Next, H&M, F&F, C&A… a ten Lindex aj bazarovy vyzera ako novy, a este to aj dllllho ponosis - 62ky body nosi drobec od narodenia uz 5 mesiacov a vkuse pasuju (hlavne tie rebrovane kusky sa paradne prisposobia) … ale uznavam, ze Pepco je super ked sa dieta uci samo jest nieco co dobre farbi 😃
@petamich ako prosím ta sedí číslovanie v nexte?
Ďakujem vam takze moj nazor sa mi potvrdil, zato hmko je super aj name it alebo cocodrilo☺️
Oo ano nameit bodyčka na dlhe detske trupy top aj kvalitou na to som zabudla, aj mango ma super kusky, carter's, a zabudla som spomenut newbie a kappahl👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Presne tak... trikrat clovek operie a roztahane alebo sprane, zmolkate... skoda penazi. Este aj velkosti im sem tam nesedia
Mne sa vidi ze pepco malo kedysi otrasnu kvalitu no teraz sa mi zda, ze je to o nieco lepsie. Sice nekupujem nic len obcas nieco dostaneme. Ja nakupujem z nextu skoro vsetko pre syna a tiez aj z CA som bola spokoja....inak Lidl isiel dolu vodou ale ze hrozne. Vsak aka cena taka kvalita. A ani na HM veci som nemala stasie. Naposledy som synovi kupila nohavice zo zary a po jednom vyprati uz vyzerali priserne , vyblednute ...takze uz ani neviem co mam na tie veci povedat. Bud natrafis alebo nie.
Minulý týždeň som kúpila dvere tepláky na bicykel už sa paraju.Pre malé deti by som nakupovala, ale ináč nie
No neviem trošku odveci ale mňa prekvapujú maminy ktoré ešte aj nohavičky a ponožky kupujú z bazára hlavne aby boli značkové 😵🤢 tak keď nemám na nové značkové, kúpim v čínskom alebo v pepcu ale nikdy by som neobliekla ani sebe ani dieťaťu spodné prádlo z druhej ruky. Ešte maminy čo ziapu po deťoch na ihrisku, že sa zašpiníš a ide ich šľak trafiť keď si v 50€ nohaviciach sadne do piesku 😁 prečo to robíte nechápem, dám dieťaťu také oblečenie v ktorom sa môže hrať slobodne a drahé veci si nechám keď ideme do mesta alebo hocikam inde nie na ihrisko 😁👀
@mandarinka1984 podla mna je kusok mensie (napr. HM je zasa kusok vacsie) - treba pozriet aj CM aj vahu, nam to sedelo hlavne podla vahy, kedze maly je vacsi - cize kupujem vacsie 🙈 teraz ma 9M a nosi 9-12 ale do 12 mu to urcite nevydrzi
@petamich ďakujem, pýtam sa presne preto HM , každá značka to ma inak.
Ono problem je aj v tom,ze ludia nevedia prat a necitaju vysacky. Niekto da veci oprat na 60, aj ked je napisane 30, potom to strcia do susicky,aj ked sa nema davat. Urobia to takto par krat a vec je znicena. Mnohe ani nevedia,ze kazdu vec treba mokru po prani dobre ponatahovat,aby sa nezmensila. Robim to tak s kazdou znackou a nemame problem so zbehnutim veci.
Ja som si tam kupila dve pyzama. Z jedneho ostala handra a druhe je uz niekolko rokov ako nove. Takze zalezi,na aku kvalitu natrafis.
@jannka89 No mne sa prave znicilo Barbie tricko zo Sinsay. Oliezol napis po prvom prani,vytocili sa svy🙈 Tam tricka uz vobec nekupujem,lebo su strasne tenucke,rychlo vygajdane. A z Pepca maju aj s dlhym,aj s kratkym a nosi na striedacku celorocne a este som ich aj v super stave predala. Leginy naopak sa tam pokazili - vysuchane kolena po par obleceniach az na diery,pokial to nie su tie hrubsie zateplene. Moji maju fakt vela veci odtial a uz dlho tam kupujem,ale zas je pravda,ze tam nekupim kazdu handru,len to,co sa mi zda dostatocne pevne. Niektore veci uz na vesiaku vyzeraju ako obnosene, vytahane, pripadne material cisty polyester,to sa po prvom prani zozmoli, a aj tak to ludia kupuju🤷♀️
Hodnotim to ake drahe handry co si mozu dovolit len ludia co maju vela penazi.
Veci ako kombinezy,vetrovky su fajn. Zvysok skor nie ako ano. Bodicka po jednom prani zmenia velkost aj tvar.
Ked sa mi paci,kupim. Operiem,ponosi,vyzera zle,vyhodim...aspon ma nestve ze stalo kopec prachov a slo do kosa. Aj tak vacsinou rychlo z toho vyrastie. Ja z toho nerobim vedu,kupim nove😅

Nie, nekupujem Pepco, ani som nekupovala, nie som tak bohata 😀 Kupujem najmä "Čibo" a v Lindex rifle pre krpca, sem tam ked je vypredaj Sergent Major, Majoral... HM ked sa mi vec zda kvalitna (npr, kosele tam su fajn)