Čo hovoríte na vlhčené obrúsky značky Tesco?
Kupila som jedno balenie chcela by som skusit ci sa malinky nevyhadze alebo co ...kupujeme papmers ale tieto su o polovicu lacnejsie ...ale ak by nerobili dobre samozrejme radsej pampers..len by som chcela skusit ci by ich mohol mavat .... mate ich niekto?ako reaguju na pokozku ? dakujem
ja som raz skúsila Huggies (bola som zvedavá, keďže sú dosť ospevované) a nikdy viac... nevedela som ich minúť (lebo na prebaľovanie mi absolútne nevyhovovali), tak som s nimi nakoniec utierala monitor, stoličku malého po jedle atď. 😅 Pripadajú mi ako toaleťák namočený do vody 🙄
Dlho sme používali Pampers sensitive a bola som s nimi maximálne spokojná... pre mňa najlepšie vlhč. utierky (a to som vyskúšala skoro všetky značky - zo zvedavosti a hľadania najlepšieho pomeru cena/kvalita). Sú dostatočne veľké, neparfumované, dostatočne mokré... proste naj.
Keďže sú však neskutočne drahé 😠 skúsili sme z Kauflandu a celkom OK... aj keď sú na môj vkus malé. Mala som aj z Tesca - fialové a boli OK. Z Lidlu sme tiež skúsili.... ale keď som ich otvorila, ako keby sa na mňa vyliala nekvalitná voňavka... takže nikdy viac.
A mali sme aj Babylove a tie bolo treba namáčať 😀 Na môj vkus veeeľmi, ale veľmi suché.
Ja jedine Huggies neparfumované, ziadne iné sa mi nepáčia materiálovo ako tieto...ja nimi čistím nielen ritku ale aj všetko ostatné v domácnosti...od koženej sedačky po nábytok 🙂
vidim, ze nazory sa znacne rozchadzaju. Ja som skusila vela znaciek no skoro vsetky mi pridu take slizke, mazlave, s niecim neprirodzenym napustene a velmi zle sa mi s nimi malu utieralo. Jedine Huggies mi pridu akoby textilne alebo proste ako papier namoceny do cistej vody, co mi vyhovuje. Kamoske vadi, ze sa vraj trhaju ale na to sa da zvyknut, ked clovek vie ako ich ma vytahovat. Najradsej mam pure alebo s aloe vera. Ak poznate niekto podobne obrusky strukturou ale lacnejsie, budem vdacna za tip 🙂
nikdy som hugies nemala, ale ja mam velmi rada baby love z dm drogerie. teraz maju take v bleducko modrom baleni a su podla mna super. prijemna vona, nie su tenke, material je strukturovany a naozaj som s nimi maximalne spokojna. a mam rada aj nivea, ale tie su podstatne drahsie, takze len ked natrafim na dobru akciu.
my sme používali rôzne ale to len preto že sme vždy nejaké dostali od niekoho. čo sa týka vyrážok ak sa nejaká objavila tak nie v závislosti od značky, len sme viac vetrali a natrela som calciovou mastičkou takže my sme asi tí šťastnejší čo nemáme problémy po vlhčených obrúskoch. Huggies mi vôbec nevyhovovali lebo sa mi stále trhali a saške ostávali na riťke žmolky akoby som jej ju prešla mokrou servítkou 😅 pampers boli v našom prípade príliš "suché" , lidlovské moc parfumované čiže to vyhrali tesco ale tie sensitive nie tie v tmavom obale-tie boli tiež dosť parfumovane. teraz máme zase z teca gaga ale aj tak sa vrátime k tým tesco sensitive 😉
my tiez pouzivame tie bledomodre a zatial max spokojnost pri oboch detoch, kombinujem s babylove z DM a bez problemu, vzdy kupujem radsej tie senzitive, su menej parfemovane a nam velmi vyhovuju a hlavne za kvalitu velmi prijatelna cena 😉 a ak nakupis v akcii, tak uz uplne nie je o com 😎
My používame Tesco Gaga.Krásne voňajú a nedráždia Majkovi pokožku. 😀 Sme veľmi spokojný. 😀
pokožka každého dieťatka reaguje inak,či na obrúsky,či na plienky,či na stravu,prach a pod.takže treba vyskúšať.moja žabka nemože mať napr.pampers plienky,lebo jej doslovne popálilo riťku,až pluzgiere sa jej spravili.to už nechcem nikdy zažiť.dlho sme s tým bojovali.takže skutočne každemu dieťatku sedí niečo ine.
hlavne nepoužívať nič parfumované.toho sa držím stále.lebo aj všetky pampersky sú voňavé.príroda je príroda..
pri malej pohoda, ale maly sa mi z nich vyhadzal az do ziveho. vlastne neznesie ine ako pampers sensitive a to ich pouzivam len ked sme vonku. doma umyvame ritulu vodou 😉
my nepoužívame nič parfumované
ahoj ja pouzivam z lidla tie zelene a som velmi spokojna moja znama kupila pampers utierky a maly sa vysipal to zalezi aka je pokozka trba skusat inac by sme nevedeli co je dobre a co nasim drobcomnepasuje
Každe mimčo je iné a každému niečo iné vyhovuje. 😉
Veď kúp skús a uvidíš. 🙂
Su okej, modre...radsej tesco ako pampers, lebo tam nie su pridavne latky, co stale davaju do pampersiek. Najlepsie pure huggies pripadne ine. 😉
ja som skusila skoro vsetky znacky a u mna jednoznacne vedu TESCO modre 😉
Modré tesco sú najlepšie 😉 a ešte od témy, objavila som huggies v obale s farebnými ručičkami, sú lacnejšie ako tesco a sú fajn, ale tak na ručičky pre väčšie deti 🙂
Modré tescové sú dobré a mne sa osvedčili ked niekam cestujeme. Súhlasím s beruskou.zuzankou.
ja som tiez za tesco ale tie svetlo-modre, nie su tak citit ako ine a vlhke su akurat, neostava po nich mastna pokozka, kedze mi este dupu umyjeme aj v teplej vode, tak mi to strasne vadilo, lebo to neslo len tak lahko dole, vyskusala som tie biele pampers sensitive ale straaaasne mi smrdeli, takze parfumovane pampers som uz radsej ine nekupila, aj ked plienky pouzivame len biele pampersky v kombinacii s latkovkami, utierky z lidlu - ak si pamatam tak boli dost mokre, potom ostava taky film na pokozke, to iste je aj pri tesco gaga, to nam vadilo, tesco tmavo modre - velmi parfumovane, i ked cena super a ine uz si nepamatam
moja švagriná používa len tesco ale tie zelené a tuším svetlomodré nám sa neosvedčili ja som ešte pri staršej dcere začala kupovať DM babylove zelené len potom začali byť strašne suché tak sme prešli pred vyše rokom na lidl touyours také zeleno biele a tie kupujem doteraz a cenovo balenie vychádza skoro nastejno ako tie z DM keď kupujete v 4 bal ... z tých drahších nám inak vyhovovala len nivea a celkovo aj plienky nám viac vyhovovali babylove z dm alebo touyoursy z lidlu z iných sa vyhádzali alebo za pár min prečúrali 😕
My sme vyskúšali Gaga sensitive, v prípade núdze (keď nemáme cestu do DM) sú ok, ale najlepšie zo všetkých, po 4 ročných skúsenostiach, sú z DM drogérie Babylove sensitive, v bielom obale, 4-balenie stojí 5,69. Ja pozerám hlavne na zloženie, keďže deti majú kožné problémy..
no len to že si otrastnééééééééééééé najlpesie obrusky siú pamperssssssssssssssssssssss: 😀
S Tesco obrúskami som bola spokojná, používala som buď tie z tesca - tmavomodré, alebo z lidlu - svetlomodré. Myslím, že kým ich nevyskúšaš, tak nezistíš, či vám sedia.
A sú dobre aj na čistenie monitora na PC 😀 😀 😀 😀
najlepsia je voda, normalne si prehodit babo cez ruku a umyt prdelku v umyvadle, paradoxne som to zistila az ked mala dcerka vyse roka 😉
aj my pouzivame Tesco utierky a sme s nimi spokojni...my sme nemali problem so ziadnymi utierkami, maly znasal dobre vsetky.... takze kupujeme tie najlacnejsie a vyuzivame ich este stale, ked ma maly 3 roky, na utretie tvare, ruk... cohokolvek 😉
no nastastie mi mozme pouzivat akekolvek mala sa nevyhadze najradcej mam s dm ale ked najdem akciu kupim aj ine tesco gaga fresh vonaju neskutocne dobre tiez zelene tesco pekne vonaju podla mna su take iste ako s lidla touyour tie som teraz kupovala xxl balenie za 1,29€ 100ks ak by som kupovala pampers pri nasej spotrebe by som skrachovala kedze viacej ako na ritku ich pouzivame na cistenie ruk a vsetkeho mozneho ..
do pol roka sme pouzivali pampers neparfumovane, do pol roka ju utieram namocenou utierkou v cistej vode, alebo ked ideme na dlhe cesty, tak pouzivame z kauflandu svetlomodre. Pri dlhsom pouzivani utierok (hocijake) sa mi vyhadze. Nie je nic nad cistu vodu.
My používame obrúsky z DM-ky...biele aj občas zelené,myslím že sú najlepšie,tie tesco obrúsky nestoja za nič...sú otrasné... 🙂
Pokiaľ boli moje deti malé,tiež som vyskúšala všeličo.Aj drahé,aj lacnejšie.No teraz sú už veľké slečny,ale Tesco modré ešte stále máme doma.Zídú sa nám hocikde,jeden balík mám aj v aute.Takže moja rada,treba to vyskúšať a potom tie používať ktoré najviac sadnu.

JA SOM SPOKOJNA NIVEA OBRUZKY TIEZ SME SKUSALI VSELIAKE